Şimdi Ara

DGS 2007 - SONUÇLAR VE YORUMLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar dgs sınavından yeni çıktım. Bakalım kaç puan alıcaz. OSYM nin sitesinde kıpırtı yok ne zaman sorular yayınlanır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 15 Temmuz 2007; 14:02:24 >

• DGS tarihinin en zor sınavıydı.
  • Türkçe kolay gibiydi ama gerçekten Matematik te kasmışlar baya.Acaip mantık soruları vardı.A kitapcıklarındaki 29. soru iptal denildi bize.Diğer kitapçıklarda değlde niye A kitapçığında?Bizim 1 soruluk hakkımız yenmiş mi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Türkçe kolay gibiydi ama gerçekten Matematik te kasmışlar baya.Acaip mantık soruları vardı.A kitapcıklarındaki 29. soru iptal denildi bize.Diğer kitapçıklarda değlde niye A kitapçığında?Bizim 1 soruluk hakkımız yenmiş mi oluyor?

bende A kitapçığı vardı. bi hoca sınav başladıktan 5 dk sora geldi, 29. sorunun şıklarını söyledi düzelttik bizde anlamadım noldunu bea

• ÖSS cilere bir şey diyemiyorum ama Üniversite mezunu sevgili arkadaşlarım bari siz topic demeyin şu Türkçede bizim konu dediğimiz kelimeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nasyonalite

quote:

Türkçe kolay gibiydi ama gerçekten Matematik te kasmışlar baya.Acaip mantık soruları vardı.A kitapcıklarındaki 29. soru iptal denildi bize.Diğer kitapçıklarda değlde niye A kitapçığında?Bizim 1 soruluk hakkımız yenmiş mi oluyor?

bende A kitapçığı vardı. bi hoca sınav başladıktan 5 dk sora geldi, 29. sorunun şıklarını söyledi düzelttik bizde anlamadım noldunu bea

Cevabı neydi o sorunun.Bizede iptal dediler

• valla 2 sene önce girdim kazandım şimdi sonb sınıfım zaman nasıl geçti anlamadım ama kazanmak sorun deil intibak dönemi mesele :D hwepinize bol şans umarım isteidğiniz yerlere girersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

ÖSS cilere bir şey diyemiyorum ama Üniversite mezunu sevgili arkadaşlarım bari siz topic demeyin şu Türkçede bizim konu dediğimiz kelimeye.

başlık editlendi.

arkadaşlar osym nin sitesinde sorular ne zaman verilir bilen varmı?
  • harbi zormuydu sorular yaw.. bizim kuzen girecekti
  • matematik harbi zordu ya sorular ve cevapları nereden bulacağız?
  • Zormuş gerçekten bizim komşu kızı çıkmış sınavdan zor diyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

harbi zormuydu sorular yaw.. bizim kuzen girecekti

bana çok zor gelmedi ama bilemiyorum millet ne der ama mantık ağırlıklıydı. kafayı çalıştıramayan yandı

quote:

quote:

quote:

walla ben o soruyu yapmadım ama bi hoca geldi şıklarda basım yanlışı var dedi. söyledi şıkları düzelttik bizde. ama iptal olur kesin

quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

matematik harbi zordu ya sorular ve cevapları nereden bulacağız?

ösym nin sitesinde verilir heralde bende bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 15 Temmuz 2007; 14:09:12 >

• ben o soruyu yaptım bnde A grubuydum. cavabı da B idi eminim. bu arada ösymnin sitesinde nezman açıklancak cevaplar bilen varmı?
    quote:

quote:

quote:

• arkadaşlar ben ea cıyım. ea dan 236 almam için kaçar net yapmam lazım. puan hesaplıyabileceğimiz bi yer varmı.

bide 4 yanlış bir doğruyu götürüyordu heralde
  • quote:

arkadaşlar ben ea cıyım. ea dan 236 almam için kaçar net yapmam lazım. puan hesaplıyabileceğimiz bi yer varmı.

www.dikeygecis.org dan hasaplata bilirsin ama siteye gremiyorum yoğunlukdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_semo

quote:

arkadaşlar ben ea cıyım. ea dan 236 almam için kaçar net yapmam lazım. puan hesaplıyabileceğimiz bi yer varmı.

www.dikeygecis.org dan hasaplata bilirsin ama siteye gremiyorum yoğunlukdan.

saol dostum site yoğun heralde girilmiyor

• Ya arkadaşlar sayısalda kaçıncı soru hatırlamıyorum Bağdaşık sayılar die bişey vardı. ard arda 3 soru bunula ilgili o soruyu ne yaptınz ya çok merak ediyorum.
  • AB x AC

XXYY

XX =ax(a+1)

YY =bxc vede b+c=10 du

En fazla değer ile en az değerini bulurken zorlandım ben.Diğerleri kolaydı.Soru bu şekildeydi sanırm.
  • matematikte mantıksal sorular kastı.ne zmn yayınlar osym sitesi acaba?
  • quote:

AB x AC

XXYY

XX =ax(a+1)

YY =bxc vede b+c=10 du

En fazla değer ile en az değerini bulurken zorlandım ben.Diğerleri kolaydı.Soru bu şekildeydi sanırm.

Bende en az en fazla eğerini istediği soruda zorlandım sonuş olarakda D şıkkını işaretlemiştim sanırım. emin değilim ama..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.