Bildirim
DGS 2013 Sonuçlar Açıklandı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu sene sonuçlar (puanlar) çok ilginç, sıralamanın puandan daha önemli olacağını düşünüyorum. Ortalamalar çok düşük standart sapma çok fark etmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdaraslan2005
Bu sene sonuçlar (puanlar) çok ilginç, sıralamanın puandan daha önemli olacağını düşünüyorum. Ortalamalar çok düşük standart sapma çok fark etmiş.
ea 225 puana biryer gelirmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
Bu sene sonuçlar (puanlar) çok ilginç, sıralamanın puandan daha önemli olacağını düşünüyorum. Ortalamalar çok düşük standart sapma çok fark etmiş.
ea 225 puana biryer gelirmi ?
Bölümünü ve tercih etmek istediğin bölümü söylersen daha net bir şeyler söyleyebilirim... -
quote:
quote:
quote:
Bölümünü ve tercih etmek istediğin bölümü söylersen daha net bir şeyler söyleyebilirim...
bölüm pazarlama ibf bölümlerinden birini istiyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bölümünü ve tercih etmek istediğin bölümü söylersen daha net bir şeyler söyleyebilirim...
bölüm pazarlama ibf bölümlerinden birini istiyorum
ÖSYM internet adresinden (DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar) Klavuz una bir göz at; ibf bölümlerinden tercih edebileceğin yerler var gibi.
-
211 EA ile Özel hukuk gelme ihtimali var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: gigli
211 EA ile Özel hukuk gelme ihtimali var mı?
Bu puanla gelmesi düşük bir ihtimal gibi görünüyor, tabi burada sıralaman puandan daha önemli bana göre. Ben olsam İstanbul da ki tüm özelleri yazardım yine de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X