Şimdi Ara

DGS de muafiyet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar elektronik haberleşme myo okulu okuyorum okuduğum bölümden dgs sayesinde elektrik , elektrik elektronik , elektronik haberleşme ,uçak ve fizik alanlarına geçebilme şansım var geçiş yapmak istediğim bölümde elektrik mühendisliği fakat edindiğim bilgilere göre kendi bölümümden sonra başka bir bölüm tercih edersem derslerden muaf olma şansım baya düşüyo. Sormak istediğim ise kendi bölümüm elektronik haberleşmeyi seçersem 3. sınıftan başlama şansım daha fazla olurmu. Çünkü 1 sene liseden kayıp var 1 sene üniversiteden 2 yılda öyle kaybedersem 27 yaşında işe başlamış olucam :( bilgilendirirseniz çok sevinirim

• dersler muafiyet üniversielerin kendi iç tüzükleriyle alakalı kesin konuşmak olmaz..Ama yapabilieceğiniz en iyi şey
    üniversite-fakülte -bölüm üm web sayfasına girp eğitim planına bakmak ancak öyle kesin bilgiye ulaşırsınız...
  • Muafiyet biraz karışık kardeşim.
    Önce kendi okulundaki ders içerik ve kredilerin olduğu o kağıdı iste, sonra okumak istediğin veya düşündüğün okullarla irtibata geç
    Mesela ne okuyacaksın 4 yıllıkta elektirk elektronik müh
    O ünivin bu Fakültesiyle iletişime geçeceksin yada direk gidersin, durumu anlatırsın onlarda verir zaten
    Orada kredi ve ders içeriklerini karşılaştırırsın bunu neden diyorum çünkü bilmeden gidipde neredeyse hiç dersi sayılmadan da oluyor, o bölüm derslerini mesleki derslerini diyorum yani
    Üniv 1. sınıftaki tüm okulun aldığı dersler zaten muaf oluyor ama , o kazandığın okulda diğer o derslerin muafiyetleri biraz zor,
    Bölüm başkanının vicdanına kalıyorsun
    Kredi tutsa ders içeriği tutmuyor der birşey der, zorda kalırsın
    Büyük ihtimal 3 senede öyle veya böyle bitecektir:) 2 senede bitmiyor valla:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.