|
HACETTEPE İNG 150 HAZIRLIK MUAFİYETİ
-
-
Sıralama kaç -
1.790 mf -
Up -
Hacettepe türkçe tıpta neden ing hazırlık var?
-
-
Bunun mantığı şu sanırım hocam ingilizce seçersen iki sınava gireceksin Türkçe seçersen tek sınava gireceksin sınavi veremezsen sene içinde ingilizce dersi de alacaksın ek olarak verisen de sınavı muafsin haliyle
-
ing tıplarda sınav ne zaman oluyor -
Sınav gayet kolay oluyor isterseniz geçersiniz diye düşünüyorum -
Hacettepede misiniz hocam
-
Evet -
Sınavda writing 20 puan(geçen sene korona hakkındaydı,150 kelime sınırı var)speaking 20 puan iki tane soru soruyorlar genel konulardan birkaç dk konuşmanı bekliyolar diğer 60 puan da use of english yani gramer+reading ,geçme notu 60
Sınav zor değil fakat en az intermediate lazım geçmek için
Garantiye almak açısından gayeway to proficiency diye hacettepenin kitabı var onu alabilirsiniz
Ama ben hazırlık okumayı da tavsiye edeirm şahsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 6 Ağustos 2022; 17:24:16 > -
Hocam siz özel bir efor gösterdiniz mi geçmek için? Sınıfta kaç kişi kaldı? -
Ben okudum hazırlık normalde geçmeyi düşünüyordum çalışıp sonra hem derslerde zorlanırım hem de 6-7 sene arasında pek fark yok diye okudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 6 Ağustos 2022; 17:31:56 > -
Peki hocam direkt geçseydiniz derslerde zorlanır mıydınız? -
Zorlanırdım büyük ihtimalle benimki %100 ing
iyi olmazdı atlasam,sürekli vocab kullanmak zorunda kalırdım şimdi daha rahatım ama türkçe tıpta çok ingilizce yok sadece lablar ingilizce o da daha sonraları türkçe işleniyor bildiğim kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 6 Ağustos 2022; 17:29:52 > -
Peki hocam hazırlık muafiyette kalsam 1 yıl hazırlık okumak zorunda mıyım? (türkçe tıp için) -
Ankarada geçen yıllarda 30 eylüldeymiş -
Aynen okumak zorundasınız çünkü türkçe tıpta da zorunlu ingilizce var,beytepede hazırlık
-
Hocam peki sınıfınızda amerikan tıp sınavı USMLE için çalışanlar var mı bunu da çok merak ediyorum
Benzer içerikler
- dus kitapları pdf telegram
- özdebir zor mu
- bursa dershane
- dışişleri meslek memuru maaşı
- dershane kayıt sildirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X