Şimdi Ara

DGS hakkında bir soru ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu en sade şekilde sormak istiyorum, bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilirse sevinirim.
    2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum. Okul bittikten sonra sınavsız AÖF işletme bölümünden 4 yıllığa tamamlıyorum. AÖF bittikten sonra askere gidip geldiğim zaman DGS'ye girip Bilgisayar Programcılığı(önlisans) diplomam ile Bilgisayar mühendisliği vb. bir bölüme geçiş yapabilir miyim ? Yoksa AÖF'ten mezun olduğum için artık DGS'ye giriş hakkım kalmaz mı ?

Umarım ki soru nettir.

Herkese teşekkürler.

• aöf dgs ye engel değildir.dgs sınavına girer gerekli puanıda alırsan kazanacağın okulda ders saydırma işlemlerine göre okulunu okur mezun olabilirsin.
  • Hocam, önlisans mezunu biri dikey geçiş ile örgün veya açıköğretim bir lisans programına yerleşir ve mezun olsa da aynı önlisans diploması ile başka bir örgün veya açıköğretim farketmeksizin bir lisans programına girebilir. Sistemin bir açığı diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • investigation İ kullanıcısına yanıt
    Sistem açığı değilde aöf ikinci üniversite gibi oluyor.dgs ise lisans tamalama gibi.Bende öyle yapmıştım açıköğretim bitti şimdi sıra diğerinde inşAllah
  • Benimde kısmetse öyle planlarım var, ilketapta okul imkanım malesef yoktu iş hayatına girmem gerekliydi. AÖF bittikten sonra askerliğide bitirip lisans üzerinden bir mühendislik yada müdahili bir bölüm bitirmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.