MYO dan inşaat teknikerliği bitirdim. Açıktan DGS ile devam etmek istiyorum. İKTİSAT ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KAMU YÖNETİMİ MALİYE ULUSLARARASI İLİŞKİLER İŞLETME KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ Bölümlerini seçebiliyorum Hangisini seçmeliyim. iyi veya kötü her tavsiyeye ihtiyacım var Şimdiden teşekkür ederim
quote:Orijinalden alıntı: emothep MYO dan inşaat teknikerliği bitirdim. Açıktan DGS ile devam etmek istiyorum. İKTİSAT ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KAMU YÖNETİMİ MALİYE ULUSLARARASI İLİŞKİLER İŞLETME KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ Bölümlerini seçebiliyorum Hangisini seçmeliyim. iyi veya kötü her tavsiyeye ihtiyacım var Şimdiden teşekkür ederim Sınavsız geçiş mi hocam. Konuyla pek ilgisi yok ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: the mavi quote:Orijinalden alıntı: emothep MYO dan inşaat teknikerliği bitirdim. Açıktan DGS ile devam etmek istiyorum. İKTİSAT ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KAMU YÖNETİMİ MALİYE ULUSLARARASI İLİŞKİLER İŞLETME KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ Bölümlerini seçebiliyorum Hangisini seçmeliyim. iyi veya kötü her tavsiyeye ihtiyacım var Şimdiden teşekkür ederim Sınavsız geçiş mi hocam. Konuyla pek ilgisi yok ama evet sınavsız geçiş