Şimdi Ara

DGS İle Mühendisliğe Geçtim Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
16.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Helal olsun. Mat temel var midi. Kaç net yaptın ve ilk seneden beri mı çalışmaya başladı. Dgsye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Hocam hanfi okul acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Bu dgs sistemi çok saçma bir sistem. 120 soru var sayısalcı için sadece 30 matematik yapsan yetiyor. Toplam 140 dakikayı 30 matematiğe ayırsan mühendis oluyorsun çok rahat. Türkçe yapmana bile hiç gerek yok puan vermiyor zaten. Lys ile kazanan öğrencilere çok büyük haksızlık.

30 matla hic bir yeri kazanamazsin.En az ben 60 mat 40 turkce yaptim ona ragmen bahcesehir zor tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Bu dgs sistemi çok saçma bir sistem. 120 soru var sayısalcı için sadece 30 matematik yapsan yetiyor. Toplam 140 dakikayı 30 matematiğe ayırsan mühendis oluyorsun çok rahat. Türkçe yapmana bile hiç gerek yok puan vermiyor zaten. Lys ile kazanan öğrencilere çok büyük haksızlık.

30 matla hic bir yeri kazanamazsin.En az ben 60 mat 40 turkce yaptim ona ragmen bahcesehir zor tuttu.

DGS İle Mühendisliğe Geçtim Soruları Alayım
    Burda da örnek için gıda mühendisliği seçtim. Gördüğün gibi 250 puana bile var. Ben mi yanlış bakıyorum? Sınav 120 soru üstünden.https://www.basarisiralamalari.com/dgs-gida-muhendisligi-2016-2017-taban-puanlari-kontenjanlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 14 Temmuz 2017; 15:3:6 >

• Aman hocam DSG problemliymis sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torpil nerden geliyor sen hele bir söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

torpil nerden geliyor sen hele bir söyle

Genlerimden

• quote:

quote:

quote:

DGS İle Mühendisliğe Geçtim Soruları Alayım
    Burda da örnek için gıda mühendisliği seçtim. Gördüğün gibi 250 puana bile var. Ben mi yanlış bakıyorum? Sınav 120 soru üstünden.https://www.basarisiralamalari.com/dgs-gida-muhendisligi-2016-2017-taban-puanlari-kontenjanlari/

Dandik muhendisliklere girmek kolay.Zor olan bilisim makine ve elektrik.

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Onlarda da düşük puanlar var böyle

• quote:

O zaman ne diyim kardes.Sizde girin sizde kazanin.Osym kazigini yiyip aglamayin burda

• quote:

quote:

O zaman ne diyim kardes.Sizde girin sizde kazanin.Osym kazigini yiyip aglamayin burda

Ben zaten üniversite mezunuyum tesadüf eseri konuya girdim yorum yaptım. O dediğin bölümlere lys ile girebilecek puanım var zaten 2. Üniversite için girdim sınava.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.