Şimdi Ara

DGS İle Mühendisliğe Geçtim Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
16.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef bu sene 4 yıllık kazanamadım ailemde 2 yıllığa git dgs ile geçersin 4 yıllığa diyor.dgs ile direk odtü ytü felan geçmek gibi bir hedefim yokda çomü ye geçilebilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

malesef bu sene 4 yıllık kazanamadım ailemde 2 yıllığa git dgs ile geçersin 4 yıllığa diyor.dgs ile direk odtü ytü felan geçmek gibi bir hedefim yokda çomü ye geçilebilir mi acaba ?

Simdiden calismaya baslarsan iyi yerleri kazanabilirsin.Bir de ortalamani yuksek tut fazla puan veriyor.Bunlari yaptiktan sonra ustteki ikisi gibi insanlarin aglamasini dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kişi 2 yıllık okuyor kaç kişi 4 yıllığa geçebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: space.

Başka bir konuda sorum olacaktl benim.Örgün eğitimde bir bölume devam ederken açık öğretimde de aynı anda baska bir bölum okuyabiliyor muyuz.Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim

İki katı harç ödüyorsun aöf.Okunabiliyor.

Yanlış bilgilendirme yapma hocam ben de okudum 200 küsur dönemlik harç vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgs nedir ne işe yarar nasıl geçiş yapılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu arada direk 4 yıllık bölümü okumakla arasında bir fark oluyor mu? avantajı dezavantajları nelerdir size göre, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

Hocam bu arada direk 4 yıllık bölümü okumakla arasında bir fark oluyor mu? avantajı dezavantajları nelerdir size göre, teşekkürler.

Bolum derslerine yabancilik cekmiyorsun ama fizik ve mati vermek icin imanim gevredi. zor yani bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

dgs nedir ne işe yarar nasıl geçiş yapılır

2 yillik bolumlerden 4 yilliklara gecis sinavi.Universitenin derslerine gore 1. veya 2. siniftan basliyorsun.80 mat 80 turkce sorusu var.

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    benimde aklımda vardı bu dgs ile 4 yıllığa tamamlama işi, iyi denk geldi konu
    şimdi mezun olduğunuzda alıcağınız diploma 4 yıllıklarınkiyle tıpa tıp aynı oluyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

benimde aklımda vardı bu dgs ile 4 yıllığa tamamlama işi, iyi denk geldi konu
    şimdi mezun olduğunuzda alıcağınız diploma 4 yıllıklarınkiyle tıpa tıp aynı oluyor değil mi

Evet.Yuksek okul diploman iptal oluyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 14 Temmuz 2017; 1:41:49 >
    Yüksek lisans ile ne alakası var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Yüksek lisans ile ne alakası var ?

Okul yazacaktim yanlis oldu

Yatay geçiş hakkında bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukagecis

Yatay geçiş hakkında bilgin var mı?

yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Biz kı*ımızı yırtıp 50 bine zor girelim adamlar eml den odtü itüye geçsin

Rustin cohle oldu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Bu dgs öğrencilerinin hepsi boş beleş beyni mat1 çalışmaktan yanmış elemanlar oluyo genelde. Bunların bölümle alakası yok okumak için okuyan tayfa mezun olduklarında içi boş bi çöp kutusu

Nedense bana agliyosun gibi geldi yoksa dsg kazanamadin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Bu dgs öğrencilerinin hepsi boş beleş beyni mat1 çalışmaktan yanmış elemanlar oluyo genelde. Bunların bölümle alakası yok okumak için okuyan tayfa mezun olduklarında içi boş bi çöp kutusu

Niye ordan mı geliyorsun sen

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Bir konuda da konu sahibini tebrik edip konudan çıkmak zor değil mi? Adam sevinicini paylaşıyor burada ne güzel sizin yazdığınız şeye bak... Hepimiz çöp kutusuyuz o zaman düz mantık, zihniyete bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 14 Temmuz 2017; 9:31:57 >
  • Sınavda netler düşüyor diyorlar doğru mu ?
  • Bu dgs sistemi çok saçma bir sistem. 120 soru var sayısalcı için sadece 30 matematik yapsan yetiyor. Toplam 140 dakikayı 30 matematiğe ayırsan mühendis oluyorsun çok rahat. Türkçe yapmana bile hiç gerek yok puan vermiyor zaten. Lys ile kazanan öğrencilere çok büyük haksızlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 14 Temmuz 2017; 10:58:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.