Şimdi Ara

DGS Reis Neden DGS'den Başarısız Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 senedir sınavlara girmiyorum en son 2021 gibi girdim. Aslına bakarsak 3 kere girdim sınava.

Yoksa sınav inanılmaz basit.

Baskı ve stres çalışmama engel oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sen bilgisayarı biliyorsun donanımdan anlıyorsun bu sayede internetten kazanç sağlıyorsun bunu herkes yapamaz çalışkansın masanın başına oturup adamakıllı hazırlansan hocaları dinlesen ezber yapsan altından kalkamayacağın bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGS ye çalışmana gerek yok zaten tamamen yorum soruları,2 yıl aradan sonra geçen sene sınava girdim aleste 94 aldım 200 gibi bir sıralama yaptım DGS alesten bin kat basit,senin kapasiten yok

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Temelin varsa basit yoksa zor sözel adam sayısal yapamaz mesela hadi türkçe ezberlenip yapılıyor matematiği herkes yapamıyor küçüklükten altyapı lazım. Sen tıp öğrencisiydin türkçe matematiğin önceden de iyidir zaten

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Şu zavallıyı dikkate almıyorum.

Herkese caka satıyor. Ona kapasiten yok buna kapasiten yok, yok sen düşük zekalısın diyor duruyor.

Kendisi çok zeki olsaydı dolandırılmazdı bunda dolandırılacak kadar IQ var. Sevgili yaparım ona şişman obez deyip buralarda kötülüyor 2 hafta boyunca kıza yalvaran tip sarhoştum diyor :D :D ne kadar inandırıcı?

Benim liseden beri aslında çalışmaya zamanım ve alanım yok. Evi bırakıp gitmeyi bu yüzden istiyorum. İstesem şu an kiraya çıkarım ama finansal özgürluğü kurtarabilecek tüm birikimlerim gider.

Ev gürültülü, kapıyı kapatacak kapı yok evde. Rahat rahat çalışabileceğim etrafımda kütüphane de yok.

O nedenle parayı bulup kendi evime çıkmam şart.

Bu zavallı herkesi küçümsemekten başka bir şey bilmiyor çünkü taşralı.

Bu sefer kazansam okulu bitiremezsin demeye başlar bitirsem iş bulamayacaksın demeye başlar.

Taşralı incellerle muhattap olmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 17 Eylül 2024; 13:43:30 >

• Bu arkadaş yanılmıyorsam karslı ya da erzurumluydu doğu ilinde oturuyordu fakirim diyordu konu açıp alışveriş sitesinde açık bulmuş sipariş verdim ücret ödemeden kargoya verildi demişti nicki değiştirmiş farklıydı bu kişi olabilir diye düşünüyorum ama karıştırıyor olabilirim

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Neyse ne.

Çok önemli birisi değil.

İşi gücü kızlar bana bakmıyor, ben fakirim diye sızlanmak. Discordda bunun annesi babası 2. evlerinin kirasını buna bağlamış. 3 sene hazırlanıp sonunda taşrada okuyor.

Sürekli yks bölümünde milleti ezikler başka bildiği yok. Sevgilisi olanlara nefret kusar. İncel.

Obez dediği kıza ben çıkmaya başlayınca yakar yalvar 2 hafta benle çık diye discorddan arayan işsizin teki.

İnsanları zekasıyla ezdiğini sanıyor ama o kadar zeki değil. Kapasitesi ve zekası düşük, düşük çünkü dolandırılıyor.

Kendisi yetersiz insanlara saldırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm cevap verecek lafın yok diye uyduruyorsun bizim kirada evimiz falan yok nerden çıkardın bunu anlamadım.
    Ben kimseyi eziklemedim ya da çok zekiyim falan demedim,sana düşük zekalı diyorum çünkü düşük zekalısın
    Yasemine hiçbir zaman benimle çık falan demedim bunu da uyduruyorsun,içerken rastgele discorddan birilerini arıyordum onu da aradım,kız bulamiyom ama yasemine yalvaracak kadar düşmem asla

• 2 hafta boyunca sarhoş kalmış bak hele bak bak :D

Düşük IQ'ya sahip eleman dolandırılıyor geliyor bana düşük IQ'lu diyor. Daha çok seni ayakta öperler...

Yalan değil discordda kendi gözlerimizle gördük kötülediğin kızla.

Hamam böceği bu heriften daha değerlidir gözümde. Hem yalancı, hem kıskanç, hem insanları aşağılıyor hem de IQ'su düşük.

Sınavları IQ ölçme aracı olarak görüyor.

Sen benim kalibremde bir insan değilsin. Senin anca birisiyle çıkan kıza yürüyecek kadar karakterin var anca incel olursun.

Zavallısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 17 Eylül 2024; 15:39:38 >
  • Okuduğunu anlamıyorsun,ben sınav IQ ölçer diye bir şey demedim,ben sana defalarca girip sınavı kazanamadığın için de düşük zekalı demiyorum,reelde tanışmadık burda ve discordda sürekli yazıyorsun bu yazılarından düşük zekalı olduğunu çıkardım çünkü çok boş konuşuyorsun,ben 7.sinifta hacker olacağımi büyük yerleri falan hackleyecegimi çok ünlü zengin olacagimi falan hayal ediyordum sen 25 yaşında ÖSYM yi hackliycem diyorsun:))
    Seni niye kiskaniyim olm tipin mi var zekan mi var vasfin mi var başarın mi var 1 neden söyle seni kıskanmam icin

• Amma boş yapıyorsun, senin kuyruk acın belli git ikile sabah akşam konularıma gelip duruyorsun.

Boş boş konuşan elemanın tekisin. Aynen kardeşim bak şu an pentagonu hackliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 17 Eylül 2024; 16:9:9 >
  • Pentagon'u heklemek senin için çocuk oyuncağı

• Gerek yok ki öyle şeylere.

Kendi çapımda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum yalan yok.

Kendi güvenliğimi sağlamak daha önemli, bunun dışında saldırı yöntemleri öğrenmekte işim konusunda yardımcı olur ileride.

Ben şu an zaten siber güvenlik sektöründe değilim oraya kaymaya çalışıyorum.

Fakat yok nasayı hackleyecem, yok illumemeatiyi hackleyecem bunlar boş işler.

Yıllar önce bunu yapabiliyorlardı çünkü bu kadar sıkı koruma yoktu. Şu an bilgisayar ağları eskiye nazaran çok daha korunaklı ve aşılması zor engellerle dolu.

Parama bakarım. Hayatıma bakarım. Ortaokulda yaptığım bazı muziplikler vardı kabul fakat şu an düşündüğüm şey para.

Zamanı kurtarmak daha önemli bir mesele.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Adam yaşını almış para kazanıyor maaşlı birey oldu çalışmaya başladı sen ne zaman okulunu oku bitirir çalışırsın istediğin kadar konuş o zamana kadar büyüğünse büyüğün hayya de sus

• Dövüşmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.