Şimdi Ara

DGS serüvenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 senelik gedik myo maceramdan sonra dgs sınavına girdim (cidden yıpratıcı bi sınav) ardından il dışı okullarada cok rahat tutmasına rağmen istanbulda kalmayı tercih ettiğim içim beykent ünivi seçtim,
    beykentteki süreçler biraz uzunca
    öncelikle ders saydırma muafiyet sıkıntı idi, bu sene onlar kalktı 2 senede tüm aldığınız dersleri verip mezun oluyorsunuz
    (bu iktisadi idari fak. için geçerlidir.)

ama tavsiyem; sakın iki senelikte okumayın, okuyan arkadaslar yanlıs anlamasın ama tam bir bataklık. şahsen o 2 sene cok sıkıcı.
    direkt olarak 4 senelik kazanıp gidin arkadaslar, dgs falan tırı vırı olaylarla uğraşmayın.

son olarak adalet okuyup ardından Hukuk'a geçmek bide bitirmek Barcelonanın mardin spora yenilmesiyle eşdeğerdir.
    ya hukuka puanı yettirin yada denemeyin cünkü okul bitmeyecektir yada 5,6 senede biter.
    büyük bi klasman farklı olacak buda sizi zorlayacaktır.

sorular olursa özelden yazmayınız. cok sık kullanmıyorum.

• Bende inşaat okuyorum bu sene bitiyor hayırlısı ile bende çok isterdim direk 4 yıllık kazananıyım ama malum meslek liseliyizayrıca DGS geçen senelere göre çok daha kolay diyorlar ama benim en çok tırstığım dgsden sonra dersleri saydırma konusu bide mühendislik sonuçta yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek cıkıslıysanız mutlaka matematikten özel ders alın derim, kazanmak için mutlaka com çaba gerek alt yapı sorununuz var ise.

Ders saydırma konusu hem devlet hem özelde sıkıntı. Kimi dersin kredisi tutuyor ders içeriği tutmuyor , kimisi tam tersi ondan dolayı dersler sayılmayabiliyor . En iyi ihtimal 3 senede biter inşaat müh bölümü.

İktisadi idari'nin bölümleri belki 2 senede bitebilir , mühendislikler en az 3

• quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

Meslek cıkıslıysanız mutlaka matematikten özel ders alın derim, kazanmak için mutlaka com çaba gerek alt yapı sorununuz var ise.

Ders saydırma konusu hem devlet hem özelde sıkıntı. Kimi dersin kredisi tutuyor ders içeriği tutmuyor , kimisi tam tersi ondan dolayı dersler sayılmayabiliyor . En iyi ihtimal 3 senede biter inşaat müh bölümü.

İktisadi idari'nin bölümleri belki 2 senede bitebilir , mühendislikler en az 3

En iyi ihtimalle 3 mü diyorsunuz yapmayın ya ben DGS denemelerinde matları çözmeye başladım bazıları çok kolay geliyor ama bazıları aşırı zor bakalım nolacak

• Bugün birde birisiyle konuştum bu okulu kaç yılda bitirme ile ilgili oda sana kalmış dedi üstten ders ve yaz okulu ile 2 yıldada bitirebilinir dedi ama ben yapabilirmiyim orası muamma

• Rockyin kullanıcısına yanıt
    Cok üst düzey firmalarda calısma imkanın varsa dgs yap ama bosver kardesim polis ol dinle beni.
    dgs bitirdim suan yüksek lisans yapıyorım ama pişmanım, aklım olsa şuan polis olurdum.
    İyi düşün , beyaz yaka denen şey kandırmaca. Cok cok iyi firmada olmadığın sürece alırsın 1500 , diğer ay sonu gelmez bi türlü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs yerine YKS ile Hukuk
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.