Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnC

Akşam 9 gibi online'ım.Norveç'e şimdiden başarılar dilerim

Tamam hacım ben de o aralar Allah'tan bir şey olmadıkça müsait olurum sana da başarılar
  • Bosna Hersek maçımızı ne zaman yapalım?
  • Benim rakipten çıt yok hadi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maka7735

Benim rakipten çıt yok hadi hayırlısı bakalım.

Aynen benimki de ole ve saat belirtse süper olcak çünkü ben de kendimi ona göre ayarlıyacağım malum herkesin işleri var:=)ondan Ugur bana bir saat solersen sevinirim.çünkü bugün çok fazla psnde olmuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Onur

Bosna Hersek maçımızı ne zaman yapalım?

bence yapma önüne gelene 10 atıyor..
  • Tamam hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

biliom da zzaten eglencesine katılıorum turnuvaya da:))
  • quote:

quote:

quote:

biliom da zzaten eglencesine katılıorum turnuvaya da:))

bende onur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 23 Haziran 2010; 18:52:52 >

• Bosnadan haber yok?ben şimdi naapcam malum evde bir sürü insan var ve ps3 salonda ondan psnde de olamıom hep:))

@fbdemir

dostum iddaam olmadıını sölemek için dedim lütfen yanlış anlaama
  • quote:

Bosnadan haber yok?ben şimdi naapcam malum evde bir sürü insan var ve ps3 salonda ondan psnde de olamıom hep:))

@fbdemir

dostum iddaam olmadıını sölemek için dedim lütfen yanlış anlaama

yok bende 10 yedim..benimde yok iddam..mutlaka biyerde karşılaşacaz onunla..kaçınılmaz son
  • beyler bugun solfej finalim vardi,sabah 8den beri ayaktayim eve yeni girdim.yarin yapabilirsek sahane olur benim icin.ha olmaz derseniz hukmen yazin usta,inanilmaz yorgunum.kusura bakmayin lutfen:)
  • Norveç 2-2 Amerika
    Amerika 2-2 Norveç

Amerika 7-1 Norveç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

beyler bugun solfej finalim vardi,sabah 8den beri ayaktayim eve yeni girdim.yarin yapabilirsek sahane olur benim icin.ha olmaz derseniz hukmen yazin usta,inanilmaz yorgunum.kusura bakmayin lutfen:)

hocam benim de kendime göre programım var.hoş eger bu olacaksa o zaman nie biz danimarkai da eledik .hükmen yenik sayıp eledik bu da haksızlık deil mi

imla*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Onur -- 23 Haziran 2010; 23:13:55 >
  • quote:

quote:

beyler bugun solfej finalim vardi,sabah 8den beri ayaktayim eve yeni girdim.yarin yapabilirsek sahane olur benim icin.ha olmaz derseniz hukmen yazin usta,inanilmaz yorgunum.kusura bakmayin lutfen:)

hocam benim de kendime göre programım var.hoş eger bu olacaksa o zaman nie biz danimarkai da eledik .hükmen yenik sayıp eledik bu da haksızlık deil mi

imla*

Hükmen tur atlamaya ne meraklıymışsın be kardeşimDanimarkayı alan arkadaştan 3 gün haber alınamadı verilen süre içerisinde yapıcak olan kişi 3 günde yapardı diye elediler direk

• Bosna arkdaşımızıda şansızlık maçlar günün'de bitecek benim için farketmez 1 günde diğer arkadaşlara haksızlık olur eğer rakibin kabul ederse bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maka7735 -- 23 Haziran 2010; 23:32:59 >
  • buraya kadar gelmiş kişilere bu kadar kolay hükmen verilmesi doğru değil bence ekstra bir gün daha süre verilsin
  • quote:

quote:

imla*

Adam 3 gün girmedi,ne haksızlığından bahsediyosun sen ? iyi kardeşim,gel yapalım maçımızı PSN'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 23 Haziran 2010; 23:49:36 >
  • quote:

quote:

senin de derdin ne anlamadım gitti.Kinaye yapmanı gerektirecek ne var ? Oyun oynuyoruz şurada,tadını kaçırıyorsunuz da n'oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 23 Haziran 2010; 23:46:24 >
  • isveç 4 gana 0

gana 3 isveç 3 teşekkürler tam zamanında online arkdaş
  • paraguay 0-4 uruguay
    uruguay 0-2 paraguay
    ikinci maç baya çekişmeliydi arkadaşın iki topu direkten döndü golü çok hakketmişti son dk. larda buldu maçın sonlarında kalecim degajını rakibin içinden yapmaya çalışınca topu kaptırdı 2.golüde öyle yedim özellikle ikinci maç çok zevkliydi uzun süredir en eğlendiğim maç oldu arkadaşa teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.