Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar lig formatının pek tutmadığı forumumuzda gözle görülür bir gerçek o yüzden tahmaz arkadaşımızdanda yardım alarak onunkine benzer bir turnuva yapıcam kurallar hemen hemen aynıdır diğer turnuvanın bitimine doğru bu başlıyacaktır 12 takım yer alıcaktır 76 ve 78 ortalamaya sahip takımlar A ve B şeklinde 2 grup olucaktır ilk 4 ler finallere ilerliyecektir.

--- Gol Belirtmenize gerek yoktur

--- İkili averaj yoktur

--- Maçlar Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Grup Maçları Finaller Çarsanba Perşenbe ve Cuma.

--- Rovenşlı olucaktır maçlar final hariç

--- İlk dörtler bir üst tura çıkacaktır.

--- Birinciler Dördüncülerle İkinciler Üçüncülerle eşleşicektir.

KATILIMCILAR

--- Maka7735 - PSN : MaKa7735 -- İsveç
    --- Mcbtrcs - PSN : mcbtr89 -- Meksika
    --- Deathklaat - PSN : Deathklaatx -- Paraguay
    --- yakshi - PSN : yakshi88 -- Uruguay
    --- karagoz90 PSN : t7485413 -- Norveç
    --- Ugur610 PSN : Ugurbuyukcınar -- Bosna&Hersek
    --- fbdemir PSN : fburak90 -- Gana
    --- patan28 PSN : Patan_28 -- Çek Cumhuriyeti
    --- ReoxTr PSN : ReoxTR -- Türkiye
    --- M.Onur PSN : monuroz -- Kamerun
    --- Sanli_Turk PSN : Sanli_turk -- Danimarka
    --- JohnC PSN : omerolympia -- Amerika

Maçlar

Amerika - İsveç
    Bosna Hersek - Uruguay 4 - 2 2 - 3

Maçlar home away oynıcaksnız şampiyonlar ligi kuralları geçerlidir.maçtan önce ilk kim home olcak diye anlaşın karışıklık istemiyorum.
    FİNAL HARİÇ TÜM MAÇLAR HOME AWAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maka7735 -- 25 Haziran 2010; 10:09:11 >

• Psn ve diger turnuvda olan Demir başları geçirdim katılmak istemeyen olursa çıkmak istyom desin yeterli
  • fil dişi sırbistan rusya hırvatistan nijerya yerine uruguay yunanistan amerika gana danimarka olsa sanki takımlar daha dengeli olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

fil dişi sırbistan rusya hırvatistan nijerya yerine uruguay yunanistan amerika gana danimarka olsa sanki takımlar daha dengeli olurdu
    onlıneworld cup gırınce overller yazdım memnun kalmassanız degıstırırım onemlı olan esıt sartta mucade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maka7735

onlıneworld cup gırınce overller yazdım memnun kalmassanız degıstırırım onemlı olan esıt sartta mucade

Alıntıları Göster
    Nick: patan_28, Yukarıda yanlış görülüyor.. Kolay gelsin bende varım en az 1 hafta....
  • quote:

Orijinalden alıntı: patan28

Nick: patan_28, Yukarıda yanlış görülüyor.. Kolay gelsin bende varım en az 1 hafta....

Alıntıları Göster
    Güzel bir turnuva olur kardeşim İnşallah Serdar1981, freev onlar da katılır muhtemelen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

Güzel bir turnuva olur kardeşim İnşallah Serdar1981, freev onlar da katılır muhtemelen...

Alıntıları Göster
    beni de ekleyin yarın başlıo kesin demi
    psn : monuroz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patan28

psnlerinizi sonra yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Onur

beni de ekleyin yarın başlıo kesin demi
    psn : monuroz

Benim olduğum turnuvalarda hiç görmedim seni referans gösterirsen ekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

Sponsor sensin güzel olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

Sponsor sensin güzel olur

Alıntıları Göster
    Yaz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Yaz hocam

Alıntıları Göster
    kesintisiz bi turnuva olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

kesintisiz bi turnuva olur umarım

Alıntıları Göster
    yau bi fifa 10da turnuvaya katılmıştım brezilya çıkmıştı kurada zamanda oynamıştım ama sonuç hüsran grupta kalmıştım:))
    grubumda SEZO28 ,Fatih_Kuran, Osmore. Rakipler;hırvatistan,avustralya ,türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Onur -- 18 Haziran 2010; 17:12:07 >
  • quote:

yau bi fifa 10da turnuvaya katılmıştım brezilya çıkmıştı kurada zamanda oynamıştım ama sonuç hüsran grupta kalmıştım:))

Tamam yazıyorum yamuk olmasın bunca kişiyiz Gz
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2 kişi kaldı adam almak için almıcaz partymize uyum sağlıcak devamlılığı olan.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hadi bu seri bi turnuva olur umarım..Çek Cumhuriyetinden memnunum,rusya ve şili dışında bi takım gelsin de..

• quote:

fil dişi sırbistan rusya hırvatistan nijerya yerine uruguay yunanistan amerika gana danimarka olsa sanki takımlar daha dengeli olurdu

Yakshi arkdaşımızın dediğini yapalımmı yoksa kalsınmı
  • quote:

quote:

Yakshi arkdaşımızın dediğini yapalımmı yoksa kalsınmı

Alıntıları Göster
    Doğru,katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Doğru,katılıyorum.

Alıntıları Göster
    rusya benim dokunmayın rusyama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 18 Haziran 2010; 18:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

rusya benim dokunmayın rusyama

Alıntıları Göster
    hocam beni çıkar istersen. akıl ve ruh sağlığımı korumak adına oyunu satma kararı aldım. daha fazla dayanamıycam bu gerizekalı oyuna. forumun 2. el bölümünede ilanı koydum zaten. şimdi turnuva ortasındayken alıcı çıkar falan yarıda bırakmıyım ayıp olmasın. size iyi eğlenceler, keyifli turnuvalar. fifa 11 de görüşmek üzere....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.