Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yalnız 14 takımlı nasıl olacak bu turnuva
  • Sırbistan yine tercihim olurdu..inş. tutar
  • Takım farketmez bana
    Bn de katılmak isterim
    Psn imzada
  • Hocam ben de katılmak isterim şahsen ama tabi bu son iptal edilen lig dışında yakın zamanda pek referansım yok. PSN: mcbtr89, eğer eklersen. Tabi bir de denk gelir de fil dişi olursa sonunda adam gibi bi takımla bir turnuvaya girmiş olurum
  • kurayla çekilcek dimi herkes istediini yazmışda ondan diom yanlış annaşılmasın.eğer saçilcekse Rusya Fildişi Türkiye den biri olursa tadından yenmez :))
  • arkadaslar ust sayfada bılgıler var okuyun bence aksama evdeym hazrlar 12de bslrz
  • eksik oyuncu oldugundan beklemedeyiz.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın 26 Haziranda sınavım var sınavı atlatana kadar , yeni hiçbir turnuvaya katılamicam.. 26 hazirandan sonra görüşürüz
  • Serdarda bu aralar turnuvalardan izinli , bir mazereti vardı. Bu turnuvadan haberi olacağını ve katılacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: freev

Serdarda bu aralar turnuvalardan izinli , bir mazereti vardı. Bu turnuvadan haberi olacağını ve katılacağını sanmıyorum

Geçmiş olsun bakalım bir dahakine artık sınavlarında başarılar 1 sene önce bende öyleydim mezun olduk askerlikte bitti boş boş geziyom
  • Ben de katılmak isterim hocam
  • evet son 1 kişi
  • maçlar rovanşlı unutmayalım
  • Tam benim düşündüğüm gibi yapmışın dostum tamam böyle daha iyi oldu zevkli olacaktır bu şekilde....
  • paraguay gelmiş grup sonuncusuyum
  • inşallah amaç eylenmek
  • Akşam uygunum çek cumhuriyeti aakşama yapabilir miiz ?benim şu an dışarı çıkmam gerek de
  • Birazdan psn deyim
  • Akşam 8'den sonra ps'deyim arkadaşlar??? yapalım maçlarımızı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.