Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maka7735

Şuan tamız çıkan olursa pmlerim dostum

tamam bekliyorum :)
  • Bizin grup müsaitim ben bugün tamamlayalım tüm maçlarımızı...
  • Hocam 10 maç için verdiğin süre çok az herkezin işi gücü var veya ben online oluyorum arkadaş olmuyor vs sıkıntı olabiliyor.Dün zaten bağlantıda bir sorun vardı.Salı günü dahil 3 gün vermişsin süre az geldi bana.Çarşamba veya Perşembeye uzatablım şu süreyi.Rahat rahat yapalım maçları
  • Uğur niye bir şey demeden çevrimdışı oluyorsun anlamadım gitti. İlk maçı yaptık ikinci maçta bağlantı koptu sonra uğur hemen çevrimdışı oldu bir şey demeden...
  • internet koptuğu için düştüğün oyunlarda bir müddet online gözüküyosun belki oyüzden uğuru online zannetmişsindir
  • Gana 1 - 0 Paraguay

Paraguay 0 - 4 Gana
  • Yakshi cevap vermiş zaten.Bugün de aynı şey olursa,bu turnuvalık affımı isteyeceğim sizden.sorunun modemde olduğunu düşünüyorum artık.
  • bosna : 3 paraguay : 1

Paraguay :0 Bosna : 3

paraguayla 1 galibiet alırsam büyük mucize olur walla , fifa serisine pek alışamadım görüldügü gibi.averaj takimiyim
  • maclar ıcın sure salı
  • çek cumhuriyeti 0-2 uruguay
    uruguay 2-1 çek cumhuriyeti
    ilk maç cech kötü goller yedi benim kaleci kritik toplar kurtardı sonucu belirledi 2. maç cech şu ana kadar gördüğüm en iyi kaleci performansını sergiledi 15e yakın top kurtardı çoğu da normalde gol olabilecek pozisyonlardı genel olarak eğlenceli maçlardı bi isveç bi meksika maçlarım kaldı
  • Gana 0 - 2 Türkiye

Turkiye 1 - 2 Gana
  • Türkiye 2-0 Gana
    Gana 2-1 Türkiye

2 maçtada asılan taraf Türkiyeydi.İki maçtada +5 tane %100 gol pozisyonu buldum ancak tamamlayamadım saç baş yoldurdu diyebilirim.2.Maçta Servete çarptı top arkadaşın önüne düştü 1-0 oldu 2.golü de 85'te attı ultra ofansif almıştım.Türkiye 6 puanı haketmişti ancak 3 puanlı yetindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 20 Haziran 2010; 21:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Türkiye 2-1 Gana
    Gana 2-1 Türkiye

2 maçtada asılan taraf Türkiyeydi.İki maçtada 5 tane %100 gol pozisyonu buldum ancak tamamlayamadım saç baş yoldurdu diyebilirim.2.Maçta Servete çarptı top arkadaşın önüne düştü 1-0 oldu 2.golü de 85'te attı ultra ofansif almıştım.Türkiye 6 puanı haketmişti ancak 3 puanlı yetindi.

yapma şimdi gana oyuncular top vermedi bizimkilere hepsinde ne vucut var maaşallah..sevdim Ganayı
  • Grubumdaki diğer arkadaşları bir türlü online yakalayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Türkiye 2-1 Gana
    Gana 2-1 Türkiye

2 maçtada asılan taraf Türkiyeydi.İki maçtada 5 tane %100 gol pozisyonu buldum ancak tamamlayamadım saç baş yoldurdu diyebilirim.2.Maçta Servete çarptı top arkadaşın önüne düştü 1-0 oldu 2.golü de 85'te attı ultra ofansif almıştım.Türkiye 6 puanı haketmişti ancak 3 puanlı yetindi.

yapma şimdi gana oyuncular top vermedi bizimkilere hepsinde ne vucut var maaşallah..sevdim Ganayı

Hocam esas sen yapma 2 maçtada üstünlük Türkiyedeydi saçmalamayalım lütfen.İkinci maçtada zar zor yendin zaten.Kaçırdıklarımı atsam iki maçta farklı sonuçlar alırdım.

• quote:

quote:

quote:

Türkiye 2-1 Gana
    Gana 2-1 Türkiye

Hocam esas sen yapma 2 maçtada üstünlük Türkiyedeydi saçmalamayalım lütfen.İkinci maçtada zar zor yendin zaten.Kaçırdıklarımı atsam iki maçta farklı sonuçlar alırdım.

ok zar zor yendim diyorsun son dk anca bir gol atıyorsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye 2-1 Gana
    Gana 2-1 Türkiye

ok zar zor yendim diyorsun son dk anca bir gol atıyorsun...

Dalga geçiyorsun heralde...5 kez kaleciyle karşı karşıya kaldım.Eğer o iki maçtada karşı karşıya kaldıklarımı atsam skorlar ne olurdu tahmin edemiyorum.Senin attığın gollerin malumu var servete çarptı boşta kaldın attın.2.Golüde 85te attın ultra ofansifte iken.Ceza alanına girdiğin 2-3 kezdir.Sokturmadım nerdeyse.Herneyse uzatmaya gerek yok...

• Arkadaşlar saat 11 de tekrar uygun olucam şimdi maç var malum lütfen girinde psn yapalım şu maçları
  • quote:

Dalga geçiyorsun heralde...5 kez kaleciyle karşı karşıya kaldım.Eğer o iki maçtada karşı karşıya kaldıklarımı atsam skorlar ne olurdu tahmin edemiyorum.Senin attığın gollerin malumu var servete çarptı boşta kaldın attın.2.Golüde 85te attın ultra ofansifte iken.Ceza alanına girdiğin 2-3 kezdir.Sokturmadım nerdeyse.Herneyse uzatmaya gerek yok...

lafım yok kaçırabilirsin ama bizde armut toplamıyorduk..ben hiç kaçırmamışım gibi davranıyorsun..futbolda olur böyle şeyler..bütün ataklar gol olsa 10-9 yenerdim seni ..

• quote:

quote:

lafım yok kaçırabilirsin ama bizde armut toplamıyorduk..ben hiç kaçırmamışım gibi davranıyorsun..futbolda olur böyle şeyler..bütün ataklar gol olsa 10-9 yenerdim seni ..

Tamam hocam sen en büyüksün sen herkezi yenersin tamam oldumu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.