Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maka7735

Hafta sonu katılımcı sayısına göre yeni girişimlerimiz olucaktır.

Beni şimdiden ekleyebilirsin hocam
  • 4 kadar onlinenım gece ise 12.30'dan müezzim ezan okuyana kadar
  • Bizim grup ben 22 den sonra Allah'tan bir şey olmadıkça müsaitim yapalım maçlarımızı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Onur

10 da görüşürüz ABD :))

İsveç 3 puan garanti çünkü İbrahimoviç makinesi var, Kamerun yen onu??? gerisini bana bırak... Bekle çeyrek final ben geliyorummm
  • 1 galibiyetle turu garantileyeceğim hadi inş. :))) Bu arada Çek -Meksika maçlarına noldu skor ya da maç oldu mu? :)
    Büyük olasılıkla yeni turnuva olursa ben katılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Onur -- 21 Haziran 2010; 13:14:17 >
  • quote:

1 galibiyetle turu garantileyeceğim hadi inş. :))) Bu arada Çek -Meksika maçlarına noldu skor ya da maç oldu mu? :)

Henüz oynamadık Meksikayı bir türlü yakalayamadım.... Beni ekledimi onu bile bilmiyorum?? Ben ÇEK!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnC

quote:

Amerika ne zaman uygun olabilirsin??

Kardeşim bu akşam 10 gibi psn'deyim.Sen de müsait olursan yapalım maçlarımızı.
    Ayrıca İsveç ,KAMERUN ve Çek cumhuriyeti ile 2. maçım var.Müsait olursanız yapalım maçlarımızı

Kamerun benim daa hiç maç yapmadık bea hocam
  • Ugur610 internet sorununu çözebildimi iki maç yapmış..grupdaki son maçım onla..
  • Yarım akşama kadar pmleşin arkdaşlar zaman ayarlayın tamamlayın maçları.
  • Bu turnuvada olanlara davitiye hazır aynı veya daha değişik formatlarda yaparız birdahakine zamanı gelsin konuşuruz buradan
  • Beyler akşam 8den sonra online olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patan28

quote:

1 galibiyetle turu garantileyeceğim hadi inş. :))) Bu arada Çek -Meksika maçlarına noldu skor ya da maç oldu mu? :)

Henüz oynamadık Meksikayı bir türlü yakalayamadım.... Beni ekledimi onu bile bilmiyorum?? Ben ÇEK!!!

Ekledim hocam seni PSNe. Bugün istediğin saatte yapabiliriz maçı Grup sonunculuğumu garantilerim böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

Orijinalden alıntı: patan28

quote:

Ekledim hocam seni PSNe. Bugün istediğin saatte yapabiliriz maçı Grup sonunculuğumu garantilerim böylece.

umarım keyifli olur denk güçlerin BÜYÜK maçı.. :))) iyi bak kendine akşama görüşmek üzere...

• Paraguay : 5 turkiye : 3
    turkiye : 0 Paraguay 2
  • Bosna Hersek 5-1 Gana
    Gana 2-13 Bosna Hersek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 21 Haziran 2010; 20:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Bosna Hersek 5-1 Gana
    Gana 2-13 Bosna Hersek

turnuvanın gol kralı kesin belli olmuştur..
  • Türkiye 0-10 Bosna Hersek
    Bosna Hersek 10-0 Türkiye

Norveç ile de haberleştik,11:30da yapıyoruz maçları.Bi de şanlıtürkü yakaladım mı biter bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 21 Haziran 2010; 20:59:18 >
  • quote:

Türkiye 0-10 Bosna Hersek
    Bosna Hersek 10-0 Türkiye

Norveç ile de haberleştik,11:30da yapıyoruz maçları.Bi de şanlıtürkü yakaladım mı biter bu iş

tesadüfmü
  • Hayır. İlk maçı 10-0 aldım,ikinci maçta davet beklerken : "ikinci maça gerek yok,onu da 10-0 yaz" dedi. İsterseniz 1-0 yazın averaj peşinde değilim
  • quote:

Hayır. İlk maçı 10-0 aldım,ikinci maçta davet beklerken : "ikinci maça gerek yok,onu da 10-0 yaz" dedi. İsterseniz 1-0 yazın averaj peşinde değilim

benim onüçü bir yapta dahada rezil olmayak bak benim gollerimide silme hakkı tanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.