Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şanlıturk bir daha soruyorum hangi saatlerde müsaitsen yapalım maçımızı ya arkadaşlar konuyu neden takip etmiyoruz az takip edelim ki maçlarımızı zamanında oynayalım ...
  • onun paketi nasıl hocam bana sınırsız lazım sınırsız ne kadar sen sınırsız mı kullanıyorsun....
    quote:

Orijinalden alıntı: Maka7735

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Tahmaz hocam aklıma gelmişken sorayım,bugün o kadar kişiyle maç yaptım hiç takılma olmadı,acaba evde interneti başkalarıda mı kullanıyor

Yok hocam tek kullanıyorum ama bazen sorun oluyor 8 megabit ama anlamadım gitti TT net bazen can sıkıyor böyle başkasına mı geçsem acaba

Ben uydunet kullanıyorum çok güzel 1-2 kere koptu şimdiye kadar toplam 12 ayda

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Onur

quote:

quote:

quote:

A GRUBU
    Uruguay İsveç ABD KESİN ÇIKTI ÇçEK - ABD Son Maçta 4-0 üstünde Çek galibiyetiyle biterse ÇEK çıkıyor yoksa Kamerun[:'(]

B Grubu
    Bosna ve Norveç KESİN ÇIKTI Danimarka Her şeyi belircek grupta geri kalan 4 takım için eğer gelmesse 23.55 kadar burada skorlar yazmaz ise 3-0 kazanacaksınız hükmen Bosna Norveç Gana Paraguay Finallerde

Hocam bi yanlışın var galiba benim -3 averajım var Çek Cumhuriyetinin -8 averajı var bu yüzden 5-0 ile eşit oluyoruz averaj olarak 6-0 ile öne geçiyor tekrar bakmanı rica ediyorum

4-0 üstünde demişim 5 olunca senle aynı oluyor

ok da benle aynı olunca o niye çıkıyor onu annamadım işte hocam :)) Yanlış anlama dediim gibi turnuvalarda acemiim 2.turnuvam :))

Aranızdaki maçlara bakıyoruz herşey eşit ise puan averaj zaten 5tane gol atması uzak ihtimal bence nie sıkıntı yaptın kendine

• ben aksamlari acamiyorum ogle ya da sabah aciyorum psn i
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A GRUBU
    Uruguay İsveç ABD KESİN ÇIKTI ÇçEK - ABD Son Maçta 4-0 üstünde Çek galibiyetiyle biterse ÇEK çıkıyor yoksa Kamerun[:'(]

B Grubu
    Bosna ve Norveç KESİN ÇIKTI Danimarka Her şeyi belircek grupta geri kalan 4 takım için eğer gelmesse 23.55 kadar burada skorlar yazmaz ise 3-0 kazanacaksınız hükmen Bosna Norveç Gana Paraguay Finallerde

Hocam bi yanlışın var galiba benim -3 averajım var Çek Cumhuriyetinin -8 averajı var bu yüzden 5-0 ile eşit oluyoruz averaj olarak 6-0 ile öne geçiyor tekrar bakmanı rica ediyorum

ok da benle aynı olunca o niye çıkıyor onu annamadım işte hocam :)) Yanlış anlama dediim gibi turnuvalarda acemiim 2.turnuvam :))

Aranızdaki maçlara bakıyoruz herşey eşit ise puan averaj zaten 5tane gol atması uzak ihtimal bence nie sıkıntı yaptın kendine

Hocam kalbimi kırıyorsun??

• quote:

Orijinalden alıntı: patan28

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A GRUBU

B Grubu

aaa öyle bir amaç gütmedim bir kusur işlediysek af ola

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patan28

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A GRUBU

B Grubu

aaa öyle bir amaç gütmedim bir kusur işlediysek af ola

Neyse sende haklısın??? Öyle bi ihtimal bu çekler ile epey bi zor çok uğraştım turnuvaya hazırlanmak için ama nafile hala adam edemedim takımı ben kim 5 gol atmak kim sıkılma sen Kamerun ben nasıl olsa yenilirim.....ABD akşama 9-10 dan sonra ps'deyim...

• Elenen ve devam eden arkdaşlar sayfayı sık sık kontrol etmeye çalışın yeni turnuva cuma yada cumartesi başlatmayı düşünüyorum. sayıyı bu sefer artırcaz gece oyuncularına daha çok sanş vericez.
  • quote:

Elenen ve devam eden arkdaşlar sayfayı sık sık kontrol etmeye çalışın yeni turnuva cuma yada cumartesi başlatmayı düşünüyorum. sayıyı bu sefer artırcaz gece oyuncularına daha çok sanş vericez.

Bu sefer takımlar daha kaliteli olsa heyecan artar sizce de olur mu
  • katılımcı sayısı artacaksa 3.5yıldızlı takımlarla yapmak daha iyi olur eğer iyi takımlarla yaparsak dengeli olmaz yeteri kadar 5 ve 4.5yıldızlı takım yok bazılarına 4 yıldızlı takım düşer
  • quote:

quote:

Elenen ve devam eden arkdaşlar sayfayı sık sık kontrol etmeye çalışın yeni turnuva cuma yada cumartesi başlatmayı düşünüyorum. sayıyı bu sefer artırcaz gece oyuncularına daha çok sanş vericez.

Bu sefer takımlar daha kaliteli olsa heyecan artar sizce de olur mu

Zaten kalite takımlarla online world cup'da bol bol karşılaşıyoruz. çoğu kişide böyle olsun istemişti. yeni turnuvada ise her takımın her mevkisinde oynıyan oyuncuların ortalaması 78-80 arasındaki takımlardan olucak gibi duruyor.
  • Bari oteki turnuva guclu takimlarla olsun,hep boylesi de SIKIYOR (Kucuk I olmayinca..) Bi turnuva guclu,bi turnuva gucsuz takimlardan olussun.Sira boyle gitsin
  • 4yıldızlı takımlar güçsüz değil ki
    üşenmedim saydım 27 tane 3.5 yıldızlı takım var 17 tane 4 yıldızlı 5 tane 4.5 yıldızlı 8 tane 5 yıldızlı takım
    katılımcı artacaksa 3.5 ya da 4 yıldızlı takımlarla yapılması daha dengeli olur
    eğer bilmeyen varsa online game modes dan download latest squads update i yaparsanız single ve unranked maçlarda da kadronuz updateli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 22 Haziran 2010; 13:46:54 >
  • tamam ozman birdahakine öyle yaparız 13 tane 5 ve 4.5 yıldızlı takım var 1 tane de 4 atarız içine 14 kişi
  • Hahhh nihayet yaa nedir bu çeklerden ( çek cumhuriyeti ) çektiğim... :))) kaliteli takım olsun turnuvalar kalite ile coşsun değil mi???
  • B Grubu Danimarkanın maçlarını akşam yapamaması dolayısyla 3-0 hükmen kazanmıştır diğer takımlar.

A Grubu ise akşam bitecek maçlarla sonuçlancak Grup

Büyük ihtimalle 1-isveç 2- uruguay 3 abd 4 kamerun olucaktır.Böyle sonuçlanır ise

Bosna Hersek - Kamerun

İsveç - Paraguay

Uruguay - Gana

Norveç - ABD eşleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maka7735 -- 22 Haziran 2010; 14:15:55 >
  • elemelerde iki maç ve ikili averaj olacak herhalde..yoksa işin içinden çıkamayız..
  • bi an once bitse de ikinci tura gecsek artik.
  • O zman bu akşam başlayalım Amerika bu akşam kaçta müsait oluyorsun
  • eşleşmeler kesin değil yüzde 80 ligin gidişatına göre söyledim akşam çekler 5 atarsa kamerun elencek ben 2 maçımıda kaybedersem 2 olcam rakip değişcek
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.