Şimdi Ara

DH 14 TEAM WORLD CUP EŞİT TAKIM GÖSTER KENDİNİ BAŞLASIN ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR. ABD - BOSNA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A grubu, maçtan sonra müsait olursa maçlarımızı yapabiliriz (Meksika)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Dalga geçiyorsun heralde...5 kez kaleciyle karşı karşıya kaldım.Eğer o iki maçtada karşı karşıya kaldıklarımı atsam skorlar ne olurdu tahmin edemiyorum.Senin attığın gollerin malumu var servete çarptı boşta kaldın attın.2.Golüde 85te attın ultra ofansifte iken.Ceza alanına girdiğin 2-3 kezdir.Sokturmadım nerdeyse.Herneyse uzatmaya gerek yok...

lafım yok kaçırabilirsin ama bizde armut toplamıyorduk..ben hiç kaçırmamışım gibi davranıyorsun..futbolda olur böyle şeyler..bütün ataklar gol olsa 10-9 yenerdim seni ..

Tamam hocam sen en büyüksün sen herkezi yenersin tamam oldumu?

okadar konuşmaya karşın son cümlen ne kadar alakasız...

• Norveç 1-1 Türkiye

Türkiyw-2-3 Norveç

Maç da bağlantı sorunu vardı arkadaş benim üzerime yıkmaya çalıştı halbuki bu aralar her maçta bu lag sorunu var o msjı atınca çok sinirlendim bilmesini isterim...Benim 8 megabit sınırsız netim var herkes kendine baksın saçma sapan işler yapmaya kalkmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Norveç 1-1 Türkiye

Türkiyw-2-3 Norveç

Maç da bağlantı sorunu vardı arkadaş benim üzerime yıkmaya çalıştı halbuki bu aralar her maçta bu lag sorunu var o msjı atınca çok sinirlendim bilmesini isterim...Benim 8 megabit sınırsız netim var herkes kendine baksın saçma sapan işler yapmaya kalkmasın...

8 Megabitin var ama lagdan geçilmiyor.Gana ile kaymak gibi maç yaptık birtek sende sorun oldu.Ayrıca ilk maçta adamım gole giderken arkadan kayıp kırmızı yemende hiç hoş olmadı.
  • O hareketi bilerek yapmadım bunu bilesin diğer suçlamanı kabul etmiyorum lag sorunu senden dolayı da olabilir...
  • uruguay 2-2 meksika
    meksika 1-3 uruguay
    ilk maç 2-0 öne geçtim arkadaş 2-2 yi yakaldı özellikle dos santos ile attığı ilk gol çok güzeldi zaten iki maçta da dos santos u tutamadım ikinci maç çok pozisyon vermedim ama verdiklerimi de yedim ve kendi yakalağım pozisyonları cömertçe harcadım bi kalecinin üstüne bi sağdan auta bi soldan auta
    arkadaşı tebrik ediyorum büyük ihtimalle grup liderini belirleyecek isveç maçına hazırlanıyorum
  • danimarka ve turkiye maçlarımı yapip turnuvayı bırakıyorum

Paraguayı oyundan silcem
  • Norveç 5-1 Gana

Gana 1-3 Norveç
  • quote:

8 Megabitin var ama lagdan geçilmiyor.Gana ile kaymak gibi maç yaptık birtek sende sorun oldu.

yazdıklarına %10000 katılıyorum..donmalar sinirime dokunuyorr..arkadaşdanmı kaynaklanıyor bilmem ama iki maçtan oldum o kesinn

Norveç 5-1 Gana

Gana 1-3 Norveç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 21 Haziran 2010; 1:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

uruguay 2-2 meksika
    meksika 1-3 uruguay
    ilk maç 2-0 öne geçtim arkadaş 2-2 yi yakaldı özellikle dos santos ile attığı ilk gol çok güzeldi zaten iki maçta da dos santos u tutamadım ikinci maç çok pozisyon vermedim ama verdiklerimi de yedim ve kendi yakalağım pozisyonları cömertçe harcadım bi kalecinin üstüne bi sağdan auta bi soldan auta
    arkadaşı tebrik ediyorum büyük ihtimalle grup liderini belirleyecek isveç maçına hazırlanıyorum

Bayağı şanssızdı arkadaş benim maçlarda, özellikle ikinci maçta yakaladıklarını atabilseydi maç 8-4 falan bitebilirdi. Ama Dos Santos böyle kendi kalıbında birilerini buldumuydu affetmiyor vallahi takır takır. ama fizik gücü yüksek takımlara karşı tüm meksika 0 oluyor.

• Amerika 2 - 1 Meksika
    Amerika 3 - 0 Meksika
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Onur

Amerika ne zaman uygun olabilirsin??

Kardeşim bu akşam 10 gibi psn'deyim.Sen de müsait olursan yapalım maçlarımızı.
    Ayrıca İsveç , Kamerun ve Çek cumhuriyeti ile 2. maçım var.Müsait olursanız yapalım maçlarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

çek cumhuriyeti 0-2 uruguay
    uruguay 2-1 çek cumhuriyeti
    ilk maç cech kötü goller yedi benim kaleci kritik toplar kurtardı sonucu belirledi 2. maç cech şu ana kadar gördüğüm en iyi kaleci performansını sergiledi 15e yakın top kurtardı çoğu da normalde gol olabilecek pozisyonlardı genel olarak eğlenceli maçlardı bi isveç bi meksika maçlarım kaldı

yaw asıl sen iyiydin ben kötüydüm, hem cech nasıl bu kadar iyiydi bende şaşırdım hatta koldan bi ara elimi çektim gene cech havalarda uçuyordu sanırım otomatiğe bağlanmıştı. yinede çok güzel bi oyundu teşekkürler...
  • Amerika 10'da görüşmek üzere, Meksika grup sonunculuğu için mücadelemize ne zaman başlayabiliriz??? :)))) Ben akşam 9-10'dan sonra ps'deyim...
  • 10 da görüşürüz ABD :))
  • B grubu çok yavaş A grubuna bravo yarın son gün puan tablosu hazır 5 gün dolmak üzere herkezin çıkma şansı sürüyor.
  • Uruguay İsveç Norveç Eksik maçlarına rağmen bir üst turu garantilediler. 1-4 2-3 eşleşecektir.
  • Başka turnuvalar olucak mı buna katılamadık
  • Hafta sonu katılımcı sayısına göre yeni girişimlerimiz olucaktır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.