Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sipahi27

dizelin performansından şüphem yok sadece kullanım ömrü ve arıza durumundan dolayı negatif kanaatim var ve ben bir makina mühendisi değilim elimde sağlam delillerim yok sadece kanaat. Dizel almakda doğrudur, benzinli almakda... Tercih sebeplerinden dolayı.

Tabi tercihinize birşey demiyorum ama buradaki arkadaşlarımızda bilsin 2008 de ford connect aldık dizel 150 bini geçti tek yapılan işlem baskı balata mazot filtresi vs. değişti ve yani o kadarda tutmadı

Dizelden korkmayın yani

Eskidenmiş dizel ile ilgili sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcfacia07 -- 5 Mayıs 2011; 11:58:19 >
  • Aracımı nihayet dün teslim aldım. çok begendim. Sanırım memnun kalacagım. Yol tutuşu çok iyi. Sessiz ,kalkışlarda biraz tutukluk var ama dizele normal sayılır bu da benim için problem degil. Araçlar liste fiyatından satılmaya başlanmış.Üretim yavaşlatılmış veya durmuş sanırım.
    İyiki tercihimi Toyota'dan yana kullanmışım.
    not:451 tl ödeme ile garanti süresini 5 yıla uzattırdım. iyi mi oldu. Bilemiyorum.
    Selamlar..
  • hayırlı olsun.Allah kazasız, cezasız ve arızasız kullanmak nasıp etsın. Garantı ekstra bence ıyı olmus.ben de almıstım. Yalnız, garantı ekstranın, aracın asıl garantısınden daha dar kapsamlı oldugu konusulmustu forumda, ve ornek olarak soyulan vıtes topuzunun garantıde degıstırılırken, garantı ekstrada degıstırılmedıgınden sıkayet edılmıstı. Ben de normal garantı devam ederken vıtesı degıstırmıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekarabulut

Aracımı nihayet dün teslim aldım. çok begendim. Sanırım memnun kalacagım. Yol tutuşu çok iyi. Sessiz ,kalkışlarda biraz tutukluk var ama dizele normal sayılır bu da benim için problem degil. Araçlar liste fiyatından satılmaya başlanmış.Üretim yavaşlatılmış veya durmuş sanırım.
    İyiki tercihimi Toyota'dan yana kullanmışım.
    not:451 tl ödeme ile garanti süresini 5 yıla uzattırdım. iyi mi oldu. Bilemiyorum.
    Selamlar..

güle güle kullanın.
    hangi bayiden kaç aldınız acaba?
  • gedizler 49.000
  • TEŞEKKÜR EDERİM.
    en uygun fiyat ve hediyeler gedizlerde sanırım dolapderede ki bayi mi?
    birde hangi hediyeleri aldınız bakalım.
    kazasız güzel günlerde kullanın.
  • corolla 1.4D-4D az önce anlaşıp bir miktar kapora verdim.
    comfort extra paspas + park sensoru + bagaj havuzu hediye
    gümüş gri metalık renk..
    49.000 Tl ama dost işi..
    GEDİZ TARABYA

___

Toyota Corolla 1.4D-4D Comfort Extra
    Hp 6450b
    ıphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekarabulut -- 9 Mayıs 2011; 15:32:29 >
  • jant fiyatlarına bakabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomacco -- 9 Mayıs 2011; 15:56:04 >
  • jant düşünmedim. Ancak 1.750 gibi sanırım..
  • sitesinde snowflake için 324+işçilik yazmışlar.
    xenon taktırdınız mı?
  • Güzel fiyat... kıskandım
  • depo yarılandı.415 km olmuş.Bkalım kaç km gidecek
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 31 Ağustos 2011; 23:51:44 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba bende dün itibari ile 2011 - 1.4D confort-extra sahibi oldum. :)) 9 binde araç çelik jant + bagaj havuzu + kaucuk paspas + film camlar = 46.000 tl ye aldım . Megandan corollaya geçişimi özetlersem sürat yapınca kendini güvende hissediyorsun yol tutuşu çok hoşuma gitti . İkinci olarak vites geçişleri yeni nesil 6 ileri viteslere göre daha uzun mesafeli en azından crdi motorda 6 vites kullanma imkanım oldu 100 km de altıncı vitesi isterken corollada 120 de istiyor ...

Benim için tek sorun şu anda debriyajına alışmam biraz zaman alacak çok üsten kavrıyor
    Birde koltukları pek konforlu gelmedi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

Arkadaşlar herkese merhaba bende dün itibari ile 2011 - 1.4D confort-extra sahibi oldum. :)) 9 binde araç çelik jant + bagaj havuzu + kaucuk paspas + film camlar = 46.000 tl ye aldım . Megandan corollaya geçişimi özetlersem sürat yapınca kendini güvende hissediyorsun yol tutuşu çok hoşuma gitti . İkinci olarak vites geçişleri yeni nesil 6 ileri viteslere göre daha uzun mesafeli en azından crdi motorda 6 vites kullanma imkanım oldu 100 km de altıncı vitesi isterken corollada 120 de istiyor ...

Benim için tek sorun şu anda debriyajına alışmam biraz zaman alacak çok üsten kavrıyor
    Birde koltukları pek konforlu gelmedi :))

debriyajdan zamanında ben neler çektim çoğu kişide öyle.:) koltuklar rahatsız etmedi beni.
    aracı uyguna almıssın yalnız belirtmek isterim:)

• Antalya-İstanbul Buluşmamız Yapılmıştır

https://www.facebook.com/ToyotaCorolla2011KasaClubu

Topiğimizin Facebook Sayfasından Bizi Takip Edebilirsiniz
  • Arkadaşlar bir süredir işlerim gereği forumda aktif olamıyorum bu süre içinde aracıma film vs.çektim işte fotolar

• Böyle bir kulübün kurulması güzel. Ben de 2011 d4 mt elegans otomotik aldım. Ancak, yer yer bazı sıkıntılar yaşıyorum. Mesela araçta beş kişi ile seyahat ederken önü rampa arkasında da gidecek mesafe bulunmayan bir sokaktan dönmem icab etti. Ancak araba ne gaz yiyor ne de kalkış yapıyor. Manuel olarak denedim. Yine kalkmıyor. derken herkesi arabadan indirdim ve itmelerini istedim nihayet kalktı. Daha sonra aynı duruma bir kaç kez daha düştüm. Şimdi de bu tür yerlere girmemeye çalışıyorum. Çünkü karizma sıfıra iniyor. Bunu servise anlattım. Bu normaldir çünkü bu araçlar %10 rampada kalkacak şekilde üretiliyor dediler. Bu konuda servis çok da ilgilenmedi. Zaten servis faturayı kesiyor söylenilen şeyleri pek hesaba da katmıyor. Garantinin dolmasını bekliyor gibi geldi bana. Bununla ilgili teknik bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadika

Böyle bir kulübün kurulması güzel. Ben de 2011 d4 mt elegans otomotik aldım. Ancak, yer yer bazı sıkıntılar yaşıyorum. Mesela araçta beş kişi ile seyahat ederken önü rampa arkasında da gidecek mesafe bulunmayan bir sokaktan dönmem icab etti. Ancak araba ne gaz yiyor ne de kalkış yapıyor. Manuel olarak denedim. Yine kalkmıyor. derken herkesi arabadan indirdim ve itmelerini istedim nihayet kalktı. Daha sonra aynı duruma bir kaç kez daha düştüm. Şimdi de bu tür yerlere girmemeye çalışıyorum. Çünkü karizma sıfıra iniyor. Bunu servise anlattım. Bu normaldir çünkü bu araçlar %10 rampada kalkacak şekilde üretiliyor dediler. Bu konuda servis çok da ilgilenmedi. Zaten servis faturayı kesiyor söylenilen şeyleri pek hesaba da katmıyor. Garantinin dolmasını bekliyor gibi geldi bana. Bununla ilgili teknik bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. Teşekkürler...

Bu konuyu kapsıyor mu bilmiyorum ama biraz araştırırsan bilgi bulabilirsin ben hatırlıyorum mmt şanzımanlarda sorun vardı ve geri çağırıp onarım değişim yapıyorlardı..2010 ve altı mmt ler miydi yoksa hepsi mi hatırlamıyorum..Belki sorununla ilgili bir durumdur..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.