Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Usb belleği Corollanın Usb girişine taktım ama error-hata verdi okumadı. Usb bellek biraz uzun girişe takınca o bölümün kapağı kapanmıyor.Kılavuzda belleği taktıktan sonra kapağı kapatın yazıyor.Dosya format hatası yoksa kapak kapanmadığı için bellek okunmuyor olabilir mi?
  • USB portun kapakla herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Sanırım USB belleğiniz ile ilgili bir sorun var.
    Piyasada küçük boyutlu USB bellekler var (Sandisk Cruzer, PQI vs.) . Daha küçük boyutlu bir bellek alırsanız kapak kapalı kullanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Teşekkür ederim.
    Usb belleği Corollanın Usb girişine taktım ama error-hata verdi okumadı. Usb bellek biraz uzun girişe takınca o bölümün kapağı kapanmıyor.Kılavuzda belleği taktıktan sonra kapağı kapatın yazıyor.Dosya format hatası yoksa kapak kapanmadığı için bellek okunmuyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaKimi

USB portun kapakla herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Sanırım USB belleğiniz ile ilgili bir sorun var.
    Piyasada küçük boyutlu USB bellekler var (Sandisk Cruzer, PQI vs.) . Daha küçük boyutlu bir bellek alırsanız kapak kapalı kullanabilirsiniz.

quote:

Teşekkür ederim.

Ondan Değil Aracı İlk Aldığımda Bendede Oldu Usb Bozuk Mu Die Düşünmüştüm

Sonra Bilgisayarıma Girdim Flash Diski Fat32 Dosya Sistemine Çevirdim Sorun Düzeldi Ancak Ses Dosyasındanda Olabiliyor.

• İlginize teşekkür ederim.
    Usb belleği bilgisayarda kullanıyorum bir sorunu yoktu.Biçimlendirme ve vb. işlemleri de yapmıştım.Usb bellek U3 tipinde belki ondan olabilir.Bakalım deney deneye bulacağız.Belki o bölümde sürekli kalacak, sadece burada kullanacağım küçük usb bellek alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

quote:

Orijinalden alıntı: C@n@ry

Bugün 1,6 Elegant A/T Xenon + VSC model Corolla aldım. Metalik gri renk arabam çok şık, şu ana kadar çok memnunum.

gule gule kullan, ne kadara aldin dostum aracini

47,5 (Liste fiyatından aldım.)

Pazarlık etmekten çok hoşlanmıyorum ama kauçuk paspas, bagaj havuzu, ilk yardım çantası ve boya koruma ve cilasından para almadılar.

Arabamdan çok memnunum. Çok şükür beklediğimden de iyi çıktı.
  • quote:

İlginize teşekkür ederim.
    Usb belleği bilgisayarda kullanıyorum bir sorunu yoktu.Biçimlendirme ve vb. işlemleri de yapmıştım.Usb bellek U3 tipinde belki ondan olabilir.Bakalım deney deneye bulacağız.Belki o bölümde sürekli kalacak, sadece burada kullanacağım küçük usb bellek alırım.

Aynen Bende Deneye Deneye Bulmuştum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

quote:

Bugün 1,6 Elegant A/T Xenon + VSC model Corolla aldım. Metalik gri renk arabam çok şık, şu ana kadar çok memnunum.

gule gule kullan, ne kadara aldin dostum aracini

47,5 (Liste fiyatından aldım.)

Pazarlık etmekten çok hoşlanmıyorum ama kauçuk paspas, bagaj havuzu, ilk yardım çantası ve boya koruma ve cilasından para almadılar.

Arabamdan çok memnunum. Çok şükür beklediğimden de iyi çıktı.

kazasiz belasiz kullanman dilegiyle,
    bende xenon+vsc olmayan elagant at yi 44 e aldim, (indirimli liste fiyati 46 idi)bayagi bi indirim yaptiklari icin hediye herhangi bir sey yok yaninda.
    bugun plaka islemleri bitti, kismetse yarin teslim alacagim,

• Corolladan memmunum.Bir şey dışında.Oda kusur değil.Alışmak lazım.Polodan sonra dev gibi geliyor.Polo ile park sorunu yoktu.Her yere kolayca girip çıkıyordum.Corollada arka az göründüğü için geri geri parka ve ön buruna alışmam lazım.
  • quote:

Corolladan memmunum.Bir şey dışında.Oda kusur değil.Alışmak lazım.Polodan sonra dev gibi geliyor.Polo ile park sorunu yoktu.Her yere kolayca girip çıkıyordum.Corollada arka az göründüğü için geri geri parka ve ön buruna alışmam lazım.

aynı dertten ebnde muzdaripim. eskiden connect vardı çok rahat ediyordum geri ileri park. corollada çok zorlanıyorum park sensörü olmasa napacağız bilmiyorum.
  • bu usb sorunu bendede oldu 1 gb kingston var şarkı dinliyordum ama hata vermeye başladı. eve getirip pc de biçimlendirdim şarkı attım şimdi çalısıyor. sürekli böyle olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

Corolladan memmunum.Bir şey dışında.Oda kusur değil.Alışmak lazım.Polodan sonra dev gibi geliyor.Polo ile park sorunu yoktu.Her yere kolayca girip çıkıyordum.Corollada arka az göründüğü için geri geri parka ve ön buruna alışmam lazım.

aynı dertten ebnde muzdaripim. eskiden connect vardı çok rahat ediyordum geri ileri park. corollada çok zorlanıyorum park sensörü olmasa napacağız bilmiyorum.

Aynen Unomda Park Konusunda Süperim Ama Corollada Park Etmem Berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

bu usb sorunu bendede oldu 1 gb kingston var şarkı dinliyordum ama hata vermeye başladı. eve getirip pc de biçimlendirdim şarkı attım şimdi çalısıyor. sürekli böyle olmaz umarım.

Olmaz Olmaz Yine Bazı Müzikleri Okumuyor

Videoları Yarın Atarım :D
  • Usb belleği FAT32 olarak biçimlendirirken dosya boyutunu kaç yapıyorsunuz.
  • quote:

Usb belleği FAT32 olarak biçimlendirirken dosya boyutunu kaç yapıyorsunuz.

İlk Önce Varsayılan Ayarlara Tıkla Sonra Fat İken Fat32 Olarak Seç

-----------------------------
    Bugün Aslan Parçası Biraz Pisti Bıraz Bıcı Bıcı Yaptırdım Keretayı Şimdi Yağmur Yağmaya Başladı Yine Leş Gibi Oldu

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

• From Canlanın Biraz Yaw :D
  • arabam bugün gelmiş :D ama krediyi bi ay sarkıtmak için çarşamba günü alacağım. geçmez artık zaman.
    bi de arkadaşlar ilk aldığımda boya koruma felan yaptırayım mı , çok gerekli bişey mi ve size orjinal paspas mı werdiler yoksa yan sanayi bişey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJquzen -- 29 Kasım 2010; 11:13:50 >
  • Corollayı alalı 6 gün oldu.145 km yol yaptım.İzlenimlerimi yazmak istedim.Lastiklerim Yokohoma advan A460
    Yakıt ortalamam km'de 8,2 lt.% 90'ı şehir içi.Daha bir kaç yüz km kullanılmış bir 1,6 araba için bu yakıt ortalaması bence gayet iyi. Eski aracım 1,4 polo bile 9 lt yaktıktan sonra bu değerler fena gelmiyor.
    Corollayı ince asvaltta ve otabanda kullandım.En fazla 110 km/sa kadar çıktım.Bana gayet sessiz geldi.Motor sesi diye birşey yok.Polo da sese alışmıştım.Hatta kavrama noktasını ses ve titreşimden çok basit ayarlıyordum.Corollada ne ses nede titreme var.Direksiyon çok şık. Bluetooth ile seyir halinde telefon ile konuşmak çok rahat.Gören arkadaşlar hayran kaldı.Müzik sistemi bence yeterli.Usb girişli olması çok kullanışlı olmuş.Usb belleği kullanmaya başladım.Cd derdi sona erdi.İç malzeme kalitesi orta gibi. Koltukları rahat, arka taraf ayak mesafesi yeterli ama koltuk kumaşı daha kaliteli olabilirdi.Bagaj genişliği son derece yeterli. Ön burun ve arka taraf görünmediği için park etmeye alışmak lazım.Ama park sensörü ile kullanılırsa daha rahat park edilir.
    Otomatik klima kullanışlı.Klimayı açınca motor performansına olumsuz bir etkisini göremedim.Bu oldukça iyi olmuş.Klima otomatik olunca tüm özelliklerini öğrenmek biraz zaman alacak.İlk 1000 km uyarılar nedeniyle 3000-3500 deviri - 110 km hızı pek geçmedim.Bu kısıtlı durumda 124 bg- 157 tork motor performansın yeterli olduğu izlenimini edindim.İzmir Karabağlardan Çeşme otobanına çıktım rampa yukarı 5. viteste ve 3000-3500 deviri geçmeden hızlanma isteği vardı.110km'ye kadar çıktım. Rampa yukarı 6. vitese attığımda bile boğulma olmadı.Araba gayet stabil.Yüksek hızda bile güven veriyor.Virajlarda yok tutuşu iyi geldi.Daha fazla gaza basmadan Balçova'dan otobandan çıktım.
    Devir 2000 altına 1500 civarına düşşe bile motor kendini iyi toparlıyor.
    Comfort extra'da kapak jant çok sırıtıyor.Makyajlı elegant jantı takmak istiyordum ama aramama rağmen bulamadım. Herkese iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 29 Kasım 2010; 20:43:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DJquzen

arabam bugün gelmiş :D ama krediyi bi ay sarkıtmak için çarşamba günü alacağım. geçmez artık zaman.
    bi de arkadaşlar ilk aldığımda boya koruma felan yaptırayım mı , çok gerekli bişey mi ve size orjinal paspas mı werdiler yoksa yan sanayi bişey mi ?

Dandik Bir Kauçuk Paspas Verdiler Onu Verdiklerine Şükrediyorum Tofaş Hiçbirşey Vermemişti Bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

arabam bugün gelmiş :D ama krediyi bi ay sarkıtmak için çarşamba günü alacağım. geçmez artık zaman.

Dandik Bir Kauçuk Paspas Verdiler Onu Verdiklerine Şükrediyorum Tofaş Hiçbirşey Vermemişti Bana

Orjinal toyota kauçuk paspas hediye ettiler.Bir ara dandirik 10-15 TL'lik paspası araya sıkıştırmaya kalktılar veya unuttular ama kabul etmedim ısrarla orjinal paspas istediğimi belirttim.İyiki de ısrarı olmuşum.Orjinal paspas tam oturuyor.Klipsleri sayesinde kaymıyor.Kenarlarda boşluk kalmıyor.Ayrıca kenarları biraz yüksek.Bagaj havuzu giibi.Toz ve toprağın paspastan döşemeye dökülmesi engellenmiş.Ayrıca hamuru ve kalınlığı kaliteli.Bence ilk fırsatta orjinal paspas alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 29 Kasım 2010; 23:08:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

Orjinal toyota kauçuk paspas hediye ettiler.Bir ara dandirik 10-15 TL'lik paspası araya sıkıştırmaya kalktılar veya unuttular ama kabul etmedim ısrarla orjinal paspas istediğimi belirttim.İyiki de ısrarı olmuşum.Orjinal paspas tam oturuyor.Klipsleri sayesinde kaymıyor.Kenarlarda boşluk kalmıyor.Ayrıca kenarları biraz yüksek.Bagaj havuzu giibi.Toz ve toprağın paspastan döşemeye dökülmesi engellenmiş.Ayrıca hamuru ve kalınlığı kaliteli.Bence ilk fırsatta orjinal paspas alın.

Benimkide Anlattığınız Gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.