Başka birinin siparişinde sorun çıkması nedeniyle 2-4 hafta sonrasına gün verilirken corolla extra 1.6'yı erken alabileceğim.Kapora verdim.Araba bugün İzmir'e geldi ama bayrama kadar yetişmesi şüpheli.
Hayırlısı Olsun abi
Bizede c.ertesi teslim edicez demişlerdi perşembe aradılar gelin alın diye ilk izlenimlerim çok keyifli bir araba gezmek için işler çıkartıyorum kendime :))
Valla birde yarın uzun yola çıkacam sabırsızlanıyorum şimdiden
Allah banada nasip eder inşallah hayırlı olsun herkese
benide eklersen sevinirim 1,33 comfort 2011 gümüş gri
tekrardan selam. yakıt konusunda birşey paylaşmak istedim. arabayı fulledim. tam 190 km saydım bir çubuk yeni indi. gerçekten şaşırdım. bir depoyla en fazla kaç km gittiniz siz deneyen yazabilirmi?
Valla benim daha motorum açılmadı onun için bise söyleyemeyeceğim ancak 23 kr yakıor şimdilik 810 kmdeyim
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
Valla benim daha motorum açılmadı onun için bise söyleyemeyeceğim ancak 23 kr yakıor şimdilik 810 kmdeyim
bende ona şaşıyorumya benimki daha 350 km de
Abi ilk 3-4 deposu fazla yakar benim 2.depom
Benimde ilk depom fulledim 385 km oldu yarım deponun bir altında şuanda istanbul trafiğinde kullandım genelde 550 600 km gidecek gibi şuanlık
600 ü Biraz Geçer Benim İkinci Depo 600 De Fullendi 70 Km Fln Daha Gidecekti
550 km yol yaptım gösterge yarımın bir altına düştü. motor açınca bence depo başına 900- 1000 km gibi yol yapacak. benim için oldukça ekonomik. opeli düşünüyodum iyiki almamışım alman kullandım vw ekonomik olarak es geçtimde iyiki almışım japonu.
Her Yönden Bir Numara Arabamı Seviyorum.Ve Bu Aracın Sınıfında En İyisi Bu
I <3 My Corolla
Bugün 1,6 Elegant A/T Xenon + VSC model Corolla aldım. Metalik gri renk arabam çok şık, şu ana kadar çok memnunum.
2011 gümüş gri dizel manuel elegant
quote:
Orijinalden alıntı: C@n@ry
Bugün 1,6 Elegant A/T Xenon + VSC model Corolla aldım. Metalik gri renk arabam çok şık, şu ana kadar çok memnunum.
gule gule kullan, ne kadara aldin dostum aracini
Arkadaşlar bugün corolla comfort extra 1.6 aracımı teslim aldım.Güzel araba.Eve gelirken hava baya yağmurluydu. Havalandırmadan yanık plastik gibi bir koku geldi.Umarım anormal bir durum yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: andan44
Arkadaşlar bugün corolla comfort extra 1.6 aracımı teslim aldım.Güzel araba.Eve gelirken hava baya yağmurluydu. Havalandırmadan yanık plastik gibi bir koku geldi.Umarım anormal bir durum yoktur.
Öncelikle hayırlı olsun abi kazasız belasız benimki 900 km ye yaklaştı.
Bu arada koku dışardan geliyordur belki daha devam ederse servise götürün