Arkadaşlar benim arac ı alaı 3 hafta oldu izlenimlerim gayet olumlu 1000 km bakımına 300 km kaldı yalnız arabada kalkışlarda çıt diye ses duyuyorum aracım benzinli sizdede oluyormu böyle ses özellikle le rampalarda duyuyorum bu sesi 1000 bakımında baktırıyım diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eko34
merhaba arkadaşlar. bende ekim 20 den beri 2011 corolla d4d dizel mmt araç aldım. babamdada aynısı var. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu aracı çok memnunuz yakıtı çok az önceki civic oto. arac tan inip buna geçmek bilmiyorum performans olarak honda gibi olmasada güzel ekonomik yakıt konforu ile çok güzel araç. keşke diyorum toyota ile 5 sene önce tanışsaymışsım.
sormak istediğim. dizel kulanan arkadaşlar yakıt değerlerini ve bir depo ile maksi kaç km yaptıklarını yazabilirlermi. ben bir depo ile şehir içi 780-800 km arası gidiyor benim araç
buradaki arkadaşların arabaları 0 oldugundan daha kimsenin motoru açmadı. ilk veriler biraz fazla olabilir.Benim sırf şehir içi yoğun trafik düşük viteste 700 kmyi geçti mazot aldım yine ama 2-3 bin kmde tam anlamıyla rayına oturur. uzun yolda motor açınca eş dostun söylediği 900- 1000 km arası birşey yapıyor. Benim için çok ekonomik. Size tavsiyem 5 vites kullanıpta 6 vitese yeni alışmaya çalısıyorsanız vites değişim göstergesini dikkate alın. 5 ten daha sık vites değiştirmeye başlıyor insan bazen farkına varmadan arabayı bağırttırdığım oluyor genelde hıza göre vites değiştiririm ben. Alan herkese hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
quote:
Orijinalden alıntı: efendhi
Arkadaşlar benim arac ı alaı 3 hafta oldu izlenimlerim gayet olumlu 1000 km bakımına 300 km kaldı yalnız arabada kalkışlarda çıt diye ses duyuyorum aracım benzinli sizdede oluyormu böyle ses özellikle le rampalarda duyuyorum bu sesi 1000 bakımında baktırıyım diyorum.
Bende Olmuyor :D Ancak Uzun Yolda 100 Kmyi Geçince Sanki Ufakttan Hani Birşeyler Sabit Olmaz Gıcırtı Yapar Ya İşte O Sesten Çok Çok Az Ses Geliyor
Forum Ahalisi En Son Kaç Yaptınız?
Ben 180 Yaptım Daha Fazla Basmadım Motor Açılmadığı İçin
Bugun bana toyotadan mesaj geldi, navigasyon cihazı worlde 6 taksit falan die. acaba bayide taktıran, fiyat konusunda bilgisi olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
valle ben pek basmadım 150 den fazla yani ama 950 km felan olsun otobana çıkıp basacağım. hem 1000 bakımı yakında olur hem araba açılmış olur. nasıl fikir ?
quote:
Orijinalden alıntı: alpp89
Bugun bana toyotadan mesaj geldi, navigasyon cihazı worlde 6 taksit falan die. acaba bayide taktıran, fiyat konusunda bilgisi olan varmı?
Bana Gelmedi :D Ama Arayacaklardı Toyotadan Aradılar Mı Bilmiyorum Arabayı Validenin Üzerine Yaptık
quote:
Orijinalden alıntı: DJquzen
quote:
valle ben pek basmadım 150 den fazla yani ama 950 km felan olsun otobana çıkıp basacağım. hem 1000 bakımı yakında olur hem araba açılmış olur. nasıl fikir ?
Nasıl Uygunsa Artık En Son 930 Km İdi 1000 Bakımına Şimdiden Getir Dediler Ama Götürmedim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DJquzen
quote:
Nasıl Uygunsa Artık En Son 930 Km İdi 1000 Bakımına Şimdiden Getir Dediler Ama Götürmedim
aslında garanti kapsam dışı kalmamak için servisi dinlemek lazım ama bayi tanıdıksa pek sorun olmaz. ben tanıyorum plazayı. bana sorun çıkartmayacaklarına eminim.
1000 Km bakımında hiçbir halt yapmıyorlar. Sadece yüzeysel olarak aracı kontrol edip veriyorlar. Cam suyu eksikliğini bile tamamlamıyorlar. Üstelik 1-2 saat bekletiyorlar. Bilmeyen de motor indirdiklerini sanır. Yani ha 900 olmuş ha 1900 olmuş servis için farketmiyor. Onlar yaptıkları işlem için Toyota'dan aldıkları ücretin peşinde. mcfacia07, Yeni aracınızı güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: adnan61
1000 Km bakımında hiçbir halt yapmıyorlar. Sadece yüzeysel olarak aracı kontrol edip veriyorlar. Cam suyu eksikliğini bile tamamlamıyorlar. Üstelik 1-2 saat bekletiyorlar. Bilmeyen de motor indirdiklerini sanır. Yani ha 900 olmuş ha 1900 olmuş servis için farketmiyor. Onlar yaptıkları işlem için Toyota'dan aldıkları ücretin peşinde. mcfacia07, Yeni aracınızı güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle.
nasıl yani 1000 bakımından paramı alıyorlar. ben ücretsiz diye biliyorum?
quote:
Tşk.Ederim Benim Baya Oldu :D
Aynen bende bise yapmalarını beklemiom zaten :D sıfır motorun ne bakımı olabilir ki :D
quote:
quote:
Tşk.Ederim Benim Baya Oldu :D
Aynen bende bise yapmalarını beklemiom zaten :D sıfır motorun ne bakımı olabilir ki :D
1000 bakımı kesinlikle ücretsiz arkadaşlar ve yağını değiştiriyorlar diye biliyorum. o çıkan yağa bakıp arabanın yağ eksiltip eksiltmediğini ve koyuluğundan felan da motorun durumunu anlıyorlar.
Yanlış anlaşıldı galiba; 1000 km bakımına bizler herhangi bir ücret ödemiyoruz. Servis bu işlemine karşılık Toyota firmasından ücretini alıyor, bizlerden değil. Adamlar babasının hayrına mı açtılar servisi?
İkinci husus; motor yağının değiştiği filan yok. Sadece yağ seviye kontrolu yapılarak, yağ eksiltme durumunun olup olmadığı kontrol ediliyor. Aracınızın hiçbir şeyi değiştirilmiyor ve eklenmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alpp89
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: andan44
Usb belleği FAT32 olarak biçimlendirirken dosya boyutunu kaç yapıyorsunuz.
İlk Önce Varsayılan Ayarlara Tıkla Sonra Fat İken Fat32 Olarak Seç
----------------------------- Bugün Aslan Parçası Biraz Pisti Bıraz Bıcı Bıcı Yaptırdım Keretayı Şimdi Yağmur Yağmaya Başladı Yine Leş Gibi Oldu
kardes bi tavsiye arabaya spoiler yan cam rüzgarlığı taktır arka mercedes gibi duruyor krom kaplamalarda spoiler çok iyi duruyor.
Yok Hocam Sağolun Ama Takmak İStemiyorum :D
quote:
Yanlış anlaşıldı galiba; 1000 km bakımına bizler herhangi bir ücret ödemiyoruz. Servis bu işlemine karşılık Toyota firmasından ücretini alıyor, bizlerden değil. Adamlar babasının hayrına mı açtılar servisi?
İkinci husus; motor yağının değiştiği filan yok. Sadece yağ seviye kontrolu yapılarak, yağ eksiltme durumunun olup olmadığı kontrol ediliyor. Aracınızın hiçbir şeyi değiştirilmiyor ve eklenmiyor.
Evet Adamlar Firmadan Ücret Alıyor :D
Merhaba arkadaşlar... Bu aralar sıfır araba almak için bayileri dolaşıp duruyorum. Ama sanırım en sonunda Corolla da karar kılacağım. Düşündüğüm model ise 1.6 benzinli elegant modeli olacak. Renk olarak ta füme düşünüyorum. İlk görüşmem de bayi 43.500'e vereceğini söyledi ama daha pazarlık yapmadım. Şu anda da Corolla'nın 91 model 1.6 GL'sini kullanıyorum 6 seneden beri. Bakalım kısmet diyelim. Bu arada yeni araç alan tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve cezasız kullanmalar diliyorum. Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: tacer
Merhaba arkadaşlar... Bu aralar sıfır araba almak için bayileri dolaşıp duruyorum. Ama sanırım en sonunda Corolla da karar kılacağım. Düşündüğüm model ise 1.6 benzinli elegant modeli olacak. Renk olarak ta füme düşünüyorum. İlk görüşmem de bayi 43.500'e vereceğini söyledi ama daha pazarlık yapmadım. Şu anda da Corolla'nın 91 model 1.6 GL'sini kullanıyorum 6 seneden beri. Bakalım kısmet diyelim. Bu arada yeni araç alan tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve cezasız kullanmalar diliyorum. Hayırlı olsun.
Teşekkürler. İnş sizin içinde hayırlısı olur. Fiyatı alta çekebildiğin kadar çek tecrübeleri aktarayım sonradan üzülme. park senörü hikaye ona aldanma park sensörü olmasada olur falana getir ama olsun:) asıl olan park sensör mesafe sayacını al. bagaj havuzu ve orjinal paspasları üzerinde olmadan alma boşver falan deme sonradan keşke dersin. Pazarlığını iyi yap satıcı seni alıcı görürse verir, o intibayı iyi kur. jettada düşünüyorum de bırak corollayı övsün biraz ne zaman alırız aracı falan alıcı gözük. yanlış anlamayın sakın, siz bilmiyorsunuz diye konusmuyorum öle bir niyette olmam ben aldım keşke dediklerim oldu siz demeyin diye belki işinize yarar söylediklerim
Yok hayır yanlış anlayacak bir durum yok. Elbette ki bazı şeyler tecrübe ile sabittir. Bu sebeple buraya mesaj attım zaten. Uyarılarınız için teşekkürler.
Sevgili Tacer Ben Sizin Yerinizde Olsam Dizel Alırdım Hergün Yeni Bir Zam Geliyor Zaten En Karlı Ve Mantıklı Olanı Dizel.
Birde Dizel Hakkında Kötü Söylentiler Var Ama O Eskidenmiş Şimdi O Sorunlar Kalktı
Bu Arada Siz Utanık Olun Mal Sahibi İle Görüşün Kauçuk Paspas Park Sensörü Ve Bagaj Havuzunu Kesinlikle Alın