Şimdi Ara

^^DH Akara'lılar ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TwentFour- akara- 58 lvl-warior-orc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty_FouR -- 1 Ocak 2008; 16:53:05 >

• ID:Baktery
    Job:Assisan
    LvL:58
    Np:5.xxx(şimdilik)
    Irk:Human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@KTeRy -- 1 Ocak 2008; 16:05:47 >
  • ID:TeenL0wNe
    Job:Warrior
    Lwl:61
    Np:bunu boş yer
    Irk:human
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbsinT -- 3 Ocak 2008; 22:39:12 >
  • maşallah bayagı azimlisin kardeş biz bi taneyi 60 yapamadık gerçi yapardıkta parasızlıktan olmadı:)
    58 de aldım 4 gündür:) I need money dude ^^
  • Akarada Orclarmi Ustun Humanlarmi ?
  • bana kalırsa humanlar:) border de kutu alamıyoruz 10 defadır girmeme ragmen.. ardream da kesilioz adamlar koxp la moxpla para item apmış bilek hakıyla onarsam kesilmem zormal gerçi ama inede humanlar hem kalabalık hem itemli hemde iyiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ÇÖZÜLDÜ]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ID:Ginessa
    Job:Warrior
    Lwl:60
    Np: salla burayı
    Irk:karus
  • ginassa seni hatırlıyorum apostle partilerinden:) eet katılımları beklioum umuyorumki bayagı bi arkadaş çıkacaktır hatta ileride birlikte işlerde yapabiliriz(sadece karuslarla hehe)
  • 1 haftadır kasmıyorum dedem vefat etti. hastalandım. fln filan derkene geride kaldım ya değilse charım şu anda 62 ye kasıyordu. apostle de görüşmek üzere
  • başın sağolsun ayrıca geçmiş olsun kendine ii bak kardeş.. inşallah en kısa zaanda açıgı kapatırsın heres gogo +60 hatta +70 diyor..
  • 55 de apostleye geldim 5 gün kastım 5 günde 60 oldum. goldun 10. günü char 60 oldu.
  • başınız sağolsun kardeşim
  • dostlar sağolsun teşekkür ederim kardeş
  • Şöyle Diyim Czde Karus--Borderda Karus

Exp Olarak Karus
    İtem Ve Pk Olarak Human

Bu Durumda 1 Human 2 Karusu Rahatlıkla Alır
  • karuslar tam bi noob başa da bişi demiyorum:)
    border a giriyoruz en az 30 fark iyoruz ya çogu oynamasını bilmiyo bilmö,yosun madem ne işin var bordar da adam geliyo ya hiç hareket etmiyo yada pazar kurup bekliyo beleşten kutu alca ya KAMİL..
    bence akara kasuz ırkına ban..!
    en kısa zamanda bende human olmayı düşünüyorum..
    10 defa girdik bordar a 10 tanesindende kutu alamadı be yazık verilen emege yazık 3 tane bilen adam var 5 tanesi noob..
    cz ye girmedim onda bişi diemem ama andream dada itemdede lvl dede humanlar önce bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty_FouR -- 1 Ocak 2008; 17:47:26 >
  • başka yokmu bu kadarmıyıs akarada oynayan DH liler sizleride bekliyoruz..
  • Orcum nickim Juleen.
  • Id:KillThemSlowly
    Job:Mage/Glacier
    Lwl:64
    Irk:Human

eet bncede humanlar akarada baya üstün. bn girakonda da 59 char kastım orda ardreamda kescek human bulamıoduk karuslar inanılmas eziodu. bnde o yüzden bu serverde humanların daha ii olcaını tahmin ettim ve human oldum. şimdi 70 e gidiyoruz
  • bayagı varmışız hee kimseden ses çıkmıyodu sonradan açıldı herkes devam devam oyunda birbirimize ulaşabilrisek daha güzel olur bence ileride bi DH clanı neden olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.