Şimdi Ara

DH akşam için pardon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün akşama size görevle ilgili birşey sordum biliorum çok msj atım ve o yüzden sizden özür diliyorum ve size bir soru sormak isitiyorum arkadaşlar ben şimdi shamanla AH item alırken neye dikkat ediyim sizce yani neye ağırlık veriyim staminamı,spirit,strength,intrllect bunlardan hangisine ağırlık veriyim bana akıl verirmisiniz birazçık ve ben elime silah olarak ne alıyım.Birde talantsleri neye veriyim elemental olarak düşünüyorum sizce nasıl shamanda yüksek damage vurmanın sırrı ne ben bir videoda gördüm shaman çok iyi oynuyor ve çok iyi yüsek damage vuruyorhttp://video.google.com/videoplay?docid=-2378850695329737917&q=maydie bana göre bu shaman çok iyi bana sorumlarımda akıl verirmisiniz

• lvl kasarken enhancement (yannıs olabilir) ver.70 olunca resto ol item diz, en son saglam gear yapınca elemental ağaç diz eline al bi shield sana armor versin.. Olay budur sonra kimse duramaz karşında
  • ben 60 lwl kadar çıkcam tabi 60 BC alırmıyım onu bilmiyorum ama bana talants olarak elemental daha yatkın geldi birde aranızda shaman yapan birisi varsa ondan daha net cevap alabiliymiyim miex senin dediğinde biraz kafama yattı önerilerin için saol
  • SHAMANA item alırken genellikle neye ağırlık veriyim fikri olan söyleye bilirmi.staminamı,spirit,strength,intrllect hangisine
  • sen hani rog açmıştın
  • yaw bırak rogue sen varsınya yeter shaman iyidir bende senin lwl geliyim kapışırız
  • şimdi 9 lwlim 1 goldum var hangi meslekleri açıyım siz bana akıl verin yaw shamana en iyi hangi meslek gider.Birde bu hordelerin anma çok görevi var yap yap bitmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shaman Kasmışlığım vardır, Sana benden tavsiye benim onerim Lvl kasmak için Enc. Git 60 veya 70 olunca Elemental/Resto olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 12 Mart 2007; 16:19:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.