Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @teknik konular, cozunulurluk sorunlari yuzunden pixel pixel gorunuyor. Bir el atip adam akilli bir upload edicem. Tesekkurelr yorumlariniz icin.
  • Çizdiğim karakterlere bakınca fena değil idare eder diyorum ama burda bakınca millet ne çizimler yapıyor , benimki cin Ali kaloyor diyorum ama bu beni dahada motive ediyo bende kendimi geliştirip en azından güzel çizmek istiyorum. Neyse bendende bi Monkey Luffy gelsin bakalım :)

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü
  • khefren => Hiç fena değil hocam. Arkdaşlar anasının karnında öğrenmedi ya biz de geliştiririz kendimizi.
  • Eyvallah hocam :) olumlu yorumun için çokl teşekkürler
  • quote:

pentel brush pen sanirim manga icin en iyisi-ebay den almayi dusunuyodum ama gerek kalmadi beyazadam getirtmis

bide faber castell in manga kalemleri var.

bunlarin disinda da normal hb-2hb-4hb ve 8 hb kalemlerle de cizim yapabilirsiniz. o da olmadi ebay de satan zebra marka manga kalemleride cok tutuluyo.

buda pentel brush pen ile cizim.
    http://www.youtube.com/watch?v=oUY-lLRuaeI

manga cizimi icin dokuman isterseniz de hemen bi torrent uyeligi alsaniz iyi edersiniz

teşekkürler hocam , bu arada cizimlerimizi paylasalım arkadaslar çalışmalarınız gercekten cok başarılı gelişime devam

• Grafik tablet kullanan varmı? varsa en iyisi hangisi dir fiyatları ne kadardır özellikleri nelerdir?kaç çeşit kalem vardır?nerden alabilirim?birde tanıtım için bir kaç resimyada video koyarlarsa çok mutlu olurum.
  • Birde Naruto var şöyle buyrun Benzeyip benzemediğini bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrâsiyab -- 27 Eylül 2011; 23:36:53 >

• 2 Resim daha geldi

• Naruto yu gerçekten çok beğendim. Kız'da çok iyi. Çizimlerin çok iyi hocam tebrik ederim. Biliyorsun bu işi.
  • Yok be hocam abartılacak bişi yok üsttekilere bakıyorumda ben daha emekleme dönemindeyim
  •  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

Bu da elden gecmis hali, cok hafif renkler belli olmuyor nedense, gorundugunden daha cok golge calismasi var aslinda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 1 Ekim 2011; 23:00:18 >

• Ankarada oturan varmı arkadaşlar?
  • fallen_angel17 => Güzel olmuş hocam. Bence artık yavaş yavaş gölgelendirmeye geçmelisin.
  • Renkli çalışan yok mu ? Ben kuruboyayla boyuyorum gölgeler daha iyi gözüküyor
  •  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

bunlar ilk çizimlerim beyler. anlayamayanlara gaara ve narutoyorumlarınızı esirgemeyin lutfen

• Bu konu hiç güncel değil bildiğiniz güncel bi konu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khefren

Birde Naruto var şöyle buyrun Benzeyip benzemediğini bilmiyorum :)

Sevimli cikmis kerata :D Guzel olmus gayet, eline saglik

• Olumlu yorumların için teşekkürler hocam saolasın Eee gene sesszi sedasız kalmış konu biraz up' layalım dimi :)

• Oo süper çizimler varSiz resim bölümünde fian mı okuyorsunuz yoksa hobi olarak mı çizim yapıyorsunuz?Merak ettim doğrusu.(Benim resmim de fena değildir aslında çizmeye çalışırım bi ara)
  • Kendi adıma söylemek gerekirse hiç bir eğitim almadım. Sadece hobi , ben Cin Aliyi zor çizen birisiydim
    eğer içinde istek varsa kesinlikle oluyor . Belki çizdiklerim ahım şahım birşeyler değil kabul ediyorum ama çizerken mutlu oluyorum vesselam. Çizimle uğraşmıyorsan ama keşke bende çizebilsem diyorsan biyerden başla emin ol nasıl geliştiğini sen bile farkedemiyeceksin
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.