Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakyeke

beyler öncelikle süper cizmişsiniz helal olsun hepinizinki güzel

bu arada bu işin bi sırrı varmı çizme konusunda bende çok seviyorum ama beceremiyorum :DDD

Sır derken. Daha acemiyim ama önerilerim olabilir. Bence en önemli nokta karakteri anlayabilmekte ve sabırlı olmakta. Karakterin o anki ruh halini yansıtmayı düşün. Sadece bakarak çizme. Ve gözlerden başlamalısın çizime.
  • Yu$uF YıLmAz => Korsanfan ne yaw? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

beyler öncelikle süper cizmişsiniz helal olsun hepinizinki güzel

bu arada bu işin bi sırrı varmı çizme konusunda bende çok seviyorum ama beceremiyorum :DDD

Sır derken. Daha acemiyim ama önerilerim olabilir. Bence en önemli nokta karakteri anlayabilmekte ve sabırlı olmakta. Karakterin o anki ruh halini yansıtmayı düşün. Sadece bakarak çizme. Ve gözlerden başlamalısın çizime.

deniycem teşekkür ederim .))

• yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz şu paint olayı ilginçmiş yalnız çizim için yapacağım öneri kesinlikle taslaktır çünkü taslak almadan başlarsanız herşey yerli yerinde olmayabilir bu da resimde dengesizlik demektir (ağzı burnu kayar vs.) , ilk sayfaya bakarsanız yararlı olacaktır

uzun aradan sonra dönüş yapıyorum tekrar
     DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

•  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

Beyler çizdiğim resimler yarım oluyo ondan bende yarım çiziyom :D. Kenarlara cetvel koyuyom cetveli geçmemeye çalışıyom yoksa kötü oluyo et yukarda var aşağıda ayak yok ^^.

Dip: Önerilerinizi bekliyorum gölgelendirme yapmaya çalıştım nasıl geliştirebilirim kendimi ?

Edit: Kafadan mı çizdin ? Güzel olmuş baya ama gözler garip geldi bana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ho$tingen -- 15 Temmuz 2011; 16:47:48 >

Yorumlar
  • Bu kadar usta var bir adam akıllı çizgi film'imiz animasyonumuz animemiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Bu kadar usta var bir adam akıllı çizgi film'imiz animasyonumuz animemiz yok

sadece çizmekle bitseydi bu işler inan bana manga lar kadar anime olurdu seslendirmesinden tut bir çok olayına bir sürü iş gerek ayrıca japonlar tarafından olmıyan her animasyon en fazla ''doujin'' olabilir (akuma hocam açıkladı sağolsun )
  • Benide eklermisin
  • Ben nasıl güzel çizim yapabilirim? Anlatımları dikkate alarak deniyorum ortaya saçma sapan bir şeyler çıkıyor beceremedim :D

Birde çizim için hangi kalemleri almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 20 Temmuz 2011; 23:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Ben nasıl güzel çizim yapabilirim? Anlatımları dikkate alarak deniyorum ortaya saçma sapan bir şeyler çıkıyor beceremedim :D

Birde çizim için hangi kalemleri almalıyım?

Selam. Ben buradakileri uçlu kalemle çizdim. Sabır önemli. Ne kadar emek ne kadar çaba harcarsan o kadar iyi olur. Ayrıca zaten gidip direk Light'ın ikizini yapmayı düşünme. Yavaş yavaş başla.
  • Kurşun kalemle denesem olur mu ilk? :D Daha sonra uçlu kalem felan denerim.
  • Güzel Bole Wallpaper yapılacak bı rurounı kenshın beklıyorum pıyasada hıc resmı yok nerede ıse. olanlarda cok kotu

busefer resim bittikden sonra çizgilerin üzerinden 6b ile geçtim inş beyenirsniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gggorki -- 31 Temmuz 2011; 11:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gggorki

busefer resim bittikden sonra çizgilerin üzerinden 6b ile geçtim inş beyenirsniz:)

Zor bir çizim gayet güzel olmuş.

Nuda benden pek iyi olmadı ama. Bir ay çizim yapmamak bile körleştiriyor insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: gggorki

Nuda benden pek iyi olmadı ama. Bir ay çizim yapmamak bile körleştiriyor insanı.

Alıntıları Göster

teşekkür ederim:)
    senin çiziminde iyi olmuş ama kafayı biraz şişman çizmişsin sanki:)

• Çizmek istiyorsanız ilk önce elinizin alışması gerek... Bol bol küp ve yuvarlak çizerek başlayın... (Derslerde defterlerin kenarına çizdiklerinizden... Ama dah büyük...)
    Sonra bunları tonlamaya çalışın...
    Sonra perspektif ve gölgelendirme falan deneyin isterseniz iyice alışmasını istiyorsanız...
    Sonra tutoriallardaki dersleri adım adım deneyin...

BRAVO! Artık çizebiliyorsunuz...

...galiba.

Not: İlk önce silah falan çizmeye çalışın (veya herhangi bir obje)... Ben öyle başladım...

Sırası: Şekiller -> Tonlama -> Objeler -> Gözler -> Kafa (sadece kafanın yapısı...) -> Surat -> Saç -> Üst Vücut -> Full Body -> Background / Arka Plan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elengor -- 23 Ağustos 2011; 16:42:22 >
  • çizmek istediğim kareyi bi türlü kağıda tutturamıyorum orantısız oluyor orantısızdan kastım bazen kafa gövdeden büyük falan oluyor ya da çizmeye çalıştığım şey kağıta küçük geliyor hani kağıt biraz daha büyük olsa tamamını çizicem ama tabiki amacım onu kağıta sığdırmaktı :) .benden başka aynı sorunu yaşayan varmı?ne önerirsiniz

bu arada Elengor'un yazdığı şeyi denemek istiyorsanız alın size pdf si
    http://www.studytemple.com/forum/art-games-law-yoga-books/286251-izimin-sae-rlarae-temel-karakalem-teknikleri.html

iPad 2 Sketchbook ile 1buçuk saatte sıfırdan imgesel çizimimdir . .:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

çizmek istediğim kareyi bi türlü kağıda tutturamıyorum orantısız oluyor orantısızdan kastım bazen kafa gövdeden büyük falan oluyor ya da çizmeye çalıştığım şey kağıta küçük geliyor hani kağıt biraz daha büyük olsa tamamını çizicem ama tabiki amacım onu kağıta sığdırmaktı :) .benden başka aynı sorunu yaşayan varmı?ne önerirsiniz

bu arada Elengor'un yazdığı şeyi denemek istiyorsanız alın size pdf si
    http://www.studytemple.com/forum/art-games-law-yoga-books/286251-izimin-sae-rlarae-temel-karakalem-teknikleri.html

Anladım önce taslak olarak çizmelisin....
    Daha önce biraz değinmiştim

quote:

Objeyi kabataslak komple çizmelisin. Tek çizgi yerine araştırma çizgilerini kullan.O bahsettiğim ince çizgileri.

Dikkat et yalnız kafa değil. Resmin kağıtta kaplayacağı komple alanı belirledik. Bundan sonra yavaş yavaş kendi resmimizde ki hataları görelim.

Örneğin üste kafanın çok öne çıktığını gördüm arkaya çektim. Tabi silgi ve kalemle

Dikkat edeceğin bir yandan çizerken diğer yandan hatalarını ara.

Artık saçları ağzı yerlerini belirledim sıradaki aşama "araştırma çizgilerini" belirginleştirmek. Hemen üstünden bu çizgileri vurgulayarak geçtim.

Tonlamaya başlayabiliriz.Yalnız fazla vakit ayıramayacağımdan elbisenin üstündeki tonlamaları yapmadım...

@ControlYourDream

Önce kağıt kalem ve kopyadan resim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.