Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
70.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zodion

Eğlenceli akıcı çok da uzun olmayan komedi/parodi serileri arıyorum.Slice of life da bulunabilir fakat ağırlıklı tema olmaması makbuldür.Bölümler ise 6 ya da 12 dakika kadar sürebilir sorun değil

Sürekli kızlardan dayak yiyen hödük tiplemelere gıcığım daha doğrusu haz almıyorum.Aynı durum göğüs klişesi,çocukluk ve aşağılık kompleksi içinde geçerli.Sadece cinsel espriler üstüne kurulu olunca sıkılıp yarıda bırakıyorum

https://myanimelist.net/profile/Poli_complex8

Listede yer almayan ya da plan to watch kısmından önerilerinizi bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim

• Danshi Koukousei no Nichijou

• Detroit Metal City

• Gekkan Shoujo Nozaki-kun

• Bokura wa Minna Kawaisou

• Barakamon -> •Handa-kun

• Seitokai Yakuindomo

• Seitokai no Ichizon

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 12 Eylül 2016; 14:15:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aku no Hana gibi karanlık bir havası olan, psikolojik depresif anime önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Eğlenceli akıcı çok da uzun olmayan komedi/parodi serileri arıyorum.Slice of life da bulunabilir fakat ağırlıklı tema olmaması makbuldür.Bölümler ise 6 ya da 12 dakika kadar sürebilir sorun değil

Sürekli kızlardan dayak yiyen hödük tiplemelere gıcığım daha doğrusu haz almıyorum.Aynı durum göğüs klişesi,çocukluk ve aşağılık kompleksi içinde geçerli.Sadece cinsel espriler üstüne kurulu olunca sıkılıp yarıda bırakıyorum

https://myanimelist.net/profile/Poli_complex8

Listede yer almayan ya da plan to watch kısmından önerilerinizi bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim

• Danshi Koukousei no Nichijou

• Detroit Metal City

• Gekkan Shoujo Nozaki-kun

• Bokura wa Minna Kawaisou

• Barakamon -> •Handa-kun

• Seitokai Yakuindomo

• Seitokai no Ichizon

• Gekkan Shoujo Nozaki-kun ve Bokura wa Minna Kawaisouyu deneyeceğim.Teşekkür ederim

Başka önerileri olan varsa söyleyebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: truth-hurtz

Aku no Hana gibi karanlık bir havası olan, psikolojik depresif anime önerir misiniz?

Serial Experiments Lain,çizim sorun olmayacaksa Mahou Shoujo Madoka Magica,NHK ni Youkoso,Tenshi no Tamago,Nekojiru-sou,Jin-Roh,Perfect Blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 12 Eylül 2016; 14:44:04 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler inceleyecegim.

• quote:

Tesekkurler inceleyecegim.

Kaijiyi ve Akagiyi unutmuşum
  • quote:

Aku no Hana gibi karanlık bir havası olan, psikolojik depresif anime önerir misiniz?

91 days olabilir death note olabilir attack on titan da olabilir

• Oyasumi Punpun gibi psikolojik ve slice of life türünde manga önerir misiniz?
    Veya aksiyon ve komedi birlikte olan bir manga?

Kısa olursa sevinirim. (Önerirken yanına türünü de yazarsanız sevinirim)
  • prison school ve high school dxd gibi bir anime arıyorum

• bakuman,shokugeki no souma,kuroko no basket gibi ana karakterin en iyisi olmaya çabaladığı yolu anlatan anime önerebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chekkumeito

bakuman,shokugeki no souma,kuroko no basket gibi ana karakterin en iyisi olmaya çabaladığı yolu anlatan anime önerebilir misiniz

Tengen Toppa Gurren Lagann,No Game No Life,Hajime no İppo,Reinhard von Lohengramm adlı ana karakterin gözünden bakarsan Legend of Galactic Heroes
  • İyi günler
    Kısaca One Punch Man gibi seviyeli güzel ince esprili ve sezonları tamamlanmış anime arıyorum

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
  • citadel kullanıcısına yanıt
    Mob Pyscho 100'ı deneyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Dostlar,izlemesi zevkli ve maksimum 24 bölüm olacak bir aksiyon/macera/mecha animesi önerir misini?Üçünden birisi olur konsept olarak hepsine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Dostlar,izlemesi zevkli ve maksimum 24 bölüm olacak bir aksiyon/macera/mecha animesi önerir misini?Üçünden birisi olur konsept olarak hepsine gerek yok.

İlk serisi 26 bölüm fakat JoJo's Bizarre Adventure izlemeni tavsiye ederim

Movie olarak da Redline

Diğer önerilerim

-Furi Kuri
    -Claymore
    -Magi
    -Mob Psycho 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 12 Ekim 2016; 17:43:00 >
  • arkadaşlar merhaba,

ucundan kıyısından anime dünyasına giriş yapmıştım ancak şimdi neyle devam edeceğimi bilemedim ve sizden yardım istiyorum.

referans olarak şu ana kadar izlediğim en iyi anime attack on titan diyebilirim.

aradığım iki önemli unsur da şunlar: şiddet ve kan öğeleri, bütün bir hikaye. yani fma gibi her bölümde bir sorunla karşılaşıp üstesinden gelinen epizodik anlatımı istemiyorum. serial şeklinde ilerlesin mümkünse. büyük fotoğraf olayı yani.

teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

arkadaşlar merhaba,

ucundan kıyısından anime dünyasına giriş yapmıştım ancak şimdi neyle devam edeceğimi bilemedim ve sizden yardım istiyorum.

referans olarak şu ana kadar izlediğim en iyi anime attack on titan diyebilirim.

aradığım iki önemli unsur da şunlar: şiddet ve kan öğeleri, bütün bir hikaye. yani fma gibi her bölümde bir sorunla karşılaşıp üstesinden gelinen epizodik anlatımı istemiyorum. serial şeklinde ilerlesin mümkünse. büyük fotoğraf olayı yani.

teşekkürler şimdiden.

bende attack on titan la baslamıstım hocam ama ben fma yı da sevmistim size önerebileceğim animeler code geass,another,Danganronpa the animation,btooom,death note,akame ga kill

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon S

quote:

arkadaşlar merhaba,

teşekkürler şimdiden.

bende attack on titan la baslamıstım hocam ama ben fma yı da sevmistim size önerebileceğim animeler code geass,another,Danganronpa the animation,btooom,death note,akame ga kill

hocam fma'yı beğendim, beğenmedim demedim. örnekti o sadece.

death notu'u lisedeyken izlemiştim. akame ga kill ve code geası da listemdeydi, diğerlerine bakıyorum şimdi. teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jon S

quote:

arkadaşlar merhaba,

teşekkürler şimdiden.

hocam fma'yı beğendim, beğenmedim demedim. örnekti o sadece.

death notu'u lisedeyken izlemiştim. akame ga kill ve code geası da listemdeydi, diğerlerine bakıyorum şimdi. teşekkür ederim

hocam peki hangi fma'yı izledin brotherbood'sa tamam

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.