Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
70.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölumlerin cok olduğu,karanlik havasi olan,dramali,dovuslerin oldugu anime onerebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

Ölumlerin cok olduğu,karanlik havasi olan,dramali,dovuslerin oldugu anime onerebilir misiniz

Akame ga Kill! / Berserk / Btooom! / Deadman Wonderland / Gangsta. / Hellsing / Mirai Nikki / Psycho-Pass

Bazıları söylediklerinin hepsine uymuyor ama bunlardan izlemediğin varsa bir incele
  • Slice of Life, Drama, Psycholological, Supernatural tarzı anime önerisi istiyorum.

İzlediklerim:

Shigatsu wa Kimi no Uso
    Boku dake ga Inai Machi
    NHK ni youkoso
    Hyouka
    Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
    Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
    Death Note

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 3 Mayıs 2016; 16:22:57 >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Sakurasou No Pet na Kanojo,Toradora,Mushishi,Byousoko 5 Centimeter,Otaku no Video,Hyouka aklıma ilk gelen Slice of Life'lar oldu.

• Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

yeni başladım. izleyip benzer anime bilen varsa yazabilir mi? zaman döngüsü içermesi özellikle değişik geldi. bu tür bir döngü içeren anime arıyorum.

not: higurashi no naku koro ni serisini izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

Ölumlerin cok olduğu,karanlik havasi olan,dramali,dovuslerin oldugu anime onerebilir misiniz

higurashi no naku koro ni

dövüş kısmı az olabilir. diğer özellikler mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Sakurasou No Pet na Kanojo,Toradora,Mushishi,Byousoko 5 Centimeter,Otaku no Video,Hyouka aklıma ilk gelen Slice of Life'lar oldu.

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.İnitial D izleyen varsa battle stage bölümlerini bulamadım internette.Acaba Battle stageleri izlemeden direk diğer sezona geçsem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

arkadaşlar merhaba.İnitial D izleyen varsa battle stage bölümlerini bulamadım internette.Acaba Battle stageleri izlemeden direk diğer sezona geçsem olur mu?

Battle Stage 1 de First Stage deki eski CGI animasyonların yeniden yapılarak ve birazda özet havasında geçen bir bölüm. İkincisi yine aynı şekilde bir özet. Yalnız Extra Stage ler yan hikayeler.

Buradan ayrıntılı şemasına göz atabilirsin.

anidb.net
    Relations - Initial D - AniDB
    https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=135

• Bunlardan başka Madokadaki Sayaka misali kendini yavaş yavaş tabiri caizse yiyip tüketen karakterin ya da karakterlerin odak noktası olduğu ve bu hissiyatı iyi yansıtabilen animeler önerebilirseniz çok makbule geçer.Protagonist mümkünse zormuş yapmama imkan yokvari klasik shounen klişelerinden beri durarak gerçekten ''karakter'' olabilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 15 Mayıs 2016; 19:04:35 >
  • arkadaşlar fazla anime izlemişliğim yok sizden anime tavsiyesi istiyorum ama önce sevmediğim yanından bahsediyim şakalarını sevmiyorum saçma buluyorum örnek vermek gerekirse mesala karakter bir kız görüyor abuk subuk bir sarkıntılık yapıyor başka bir örnek ise narutonun sadece ilk bölümüne bakmıştım hayali çıplak kızların olduğu bir şaşırtma tekniği vardı çok absürt bulmuştum bu tarz şeyler içermeyen önerebilceğiniz anime varsa bekliyorum. şimdiye kadar izlediğim animeler bleach, kenshin, blade and soul, pokemon(6.sezona kadar)

Edit Naruto 10 numara animeymiş yanılmışım yeni başlayan biri için eski serilerin ilk bölümleri çekilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 15 Temmuz 2017; 21:3:4 >
  • iç büken, boğaza yumru oturtan anime tavsiyesi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

arkadaşlar fazla anime izlemişliğim yok sizden anime tavsiyesi istiyorum ama önce sevmediğim yanından bahsediyim şakalarını sevmiyorum saçma buluyorum örnek vermek gerekirse mesala karakter bir kız görüyor abuk subuk bir sarkıntılık yapıyor başka bir örnek ise narutonun sadece ilk bölümüne bakmıştım hayali çıplak kızların olduğu bir şaşırtma tekniği vardı çok absürt bulmuştum bu tarz şeyler içermeyen önerebilceğiniz anime varsa bekliyorum. şimdiye kadar izlediğim animeler bleach, kenshin, blade and soul, pokemon(6.sezona kadar)

Ajin,Angel's Egg,Mousou Dairin,Kaiji,Death Parade,Black Lagoon
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    öneriler için teşekkürler Black Lagoon baya sağlam gibi birde eski çağlarda geçen veya fantastik bir dünyada geçen anime tavsiyeleriniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

öneriler için teşekkürler Black Lagoon baya sağlam gibi birde eski çağlarda geçen veya fantastik bir dünyada geçen anime tavsiyeleriniz var mı

Berserk,Claymore,Samurai Champloo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 30 Mayıs 2016; 18:39:34 >
    sağol hocam hepsi güzele benziyor tek eksik yanları bölüm sayısının az olması
  • Böyle özel güçleri olduğunu bilmeyen fakat bunu keşfeden aksiyon dolu bi anime türü arıyorum
    yada SOA tarzı anime önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

Böyle özel güçleri olduğunu bilmeyen fakat bunu keşfeden aksiyon dolu bi anime türü arıyorum
    yada SOA tarzı anime önerebilirmisiniz

MMORPG:Konosuba,Overlord,Log Horizon,Hack Serisi
    MMORPG olmayıp başka evrenlerde geçenler:Gate serisi,Danmachi
    Survival konseptli oyun olup da gerçek dünyada geçenler:Btooom!,Akuma no Riddle

Özel gücü olduğunu bilmeyip sonradan keşfetme için Ajin bire bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 3 Haziran 2016; 17:39:03 >
  • Sonda kötülerin kazandiği seinen drama dovüş olan anime bilen var mi

Tesekkurler dostum bi bakiyim :)
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.