Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
70.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Romantik anime önerirmisiniz mirai nikki gibi. Aksiyonlu romantikli olsun lütfen tsundereli olmasin nefret ediyorumda tsunderelikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyferr -- 2 Nisan 2016; 14:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Akıcı , son birkaç yılda başlanmış olan , gerçekten kaliteli ve iyi anime dediğiniz bir öneriniz var mı

Kill la Kill,Nanatsu no Taizai,No Game No Life
  • Merhabalar. Takip ettiğim, izlediğim animeler
    MyAnimeList.net
    JettoPistole's Anime List - MyAnimeList.net
    http://myanimelist.net/animelist/JettoPistole
    bu linktedir. Bu doğrultuda anime tavsiyesinde bulunursanız çok memnun kalırım. Saygılar, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Merhabalar. Takip ettiğim, izlediğim animelerhttp://myanimelist.net/animelist/JettoPistole bu linktedir. Bu doğrultuda anime tavsiyesinde bulunursanız çok memnun kalırım. Saygılar, teşekkürler.

Death Note=>Akıl oyunları:Kaiji,One Outs,Ecchi içeriğe dayanabileceksen No Game No Life
    Bleach=>Dövüş shounen:Bu türde tek önerebileceğim anime Hunter X Hunter adlı şaheser.Keşke devam etse
    FMAB=>Baccano!:Konu işleniş tarzı ve plot benzeşmese de temaları neredeyse aynı diyebilirim
    Cowboy Bebop=>Sci-fi,Aksiyon,Dram:Trigun
    Danmachi=>Sanal gerçeklik,mmorpg:Overlord,Log Horizon,Konosuba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Nisan 2016; 16:13:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

quote:

Merhabalar. Takip ettiğim, izlediğim animelerhttp://myanimelist.net/animelist/JettoPistole bu linktedir. Bu doğrultuda anime tavsiyesinde bulunursanız çok memnun kalırım. Saygılar, teşekkürler.

Death Note=>Akıl oyunları:Kaiji,One Outs,Ecchi içeriğe dayanabileceksen No Game No Life
    Bleach=>Dövüş shounen:Bu türde tek önerebileceğim anime Hunter X Hunter adlı şaheser.Keşke devam etse
    FMAB=>Baccano!:Konu işleniş tarzı ve plot benzeşmese de temaları neredeyse aynı diyebilirim
    Cowboy Bebop=>Sci-fi,Aksiyon,Dram:Trigun
    Danmachi=>Sanal gerçeklik,mmorpg:Overlord,Log Horizon,Konosuba

Hocam teşekkürler tavsiyleriniz için. Göz atacağım hepsine.

• quote:

Code Geass R1'i eklemeyi unutmuşsun galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urasawa Gen

quote:

Code Geass R1'i eklemeyi unutmuşsun galiba.

Aynen hocam Teşekkürler.

• kılıçlarla yapılan dövüşlerin ön planda olduğu,müziklerin kalbur üstü oldugu bir seri önerir misiniz ? kısa seriler olursa iyi olur.teşekkürler şimdiden (yetersiz tanım için kusura bakmayın)
    rurouni kenshşn, sao, akamega kill, berserk izlediklerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Daha önce hiç visual novel okumamıştım. Bakalım nasıl devam edecek

Görsel roman kültürü apayrı bir kültürdür.Sana öyle söyleyeyim.Pişman olmayacaksın.Fate/Stay Night başlangıç için oldukça iyi bir eserdir.Tek sıkıntısı çizimleri biraz eskidir.

Uzun zaman oldu ama ancak şimdi başlayabildim de çok sıkıcı ilerliyor. Kızın tüm okul hayatını gereksiz ayrıntılarıyla bilmek zorunda mıyım? Böyle devam edecekse başında vazgeçeyim.

• Kız ana karakter bile değil. Fate in giriş bölümü acele etme , genelde olaylar gece daha çok oluyor , normal insanlara büyü fark ettirmemek için. Okulda tanıştığın karakterler de sonradan olaya dahil olabiliyor , o yüzden hemen vazgeçme. Hero çağırma olayı ile işler başlıyor , kutsal kase savaşı başladığında okul ile ilgili muhabbetler azalıyor .
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Planet es

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Arkadaşlar barakamon izledim ve pek fazla izlediğim anime yok ama izlediğim kadarıyla izlerken en çok zevk aldığım anime o tarzda (slice of life a giriyor sanırım türü) anime önerilerinizi bekliyorum.

Usagi drop
    Working

• quote:

quote:

quote:

Daha önce hiç visual novel okumamıştım. Bakalım nasıl devam edecek

Görsel roman kültürü apayrı bir kültürdür.Sana öyle söyleyeyim.Pişman olmayacaksın.Fate/Stay Night başlangıç için oldukça iyi bir eserdir.Tek sıkıntısı çizimleri biraz eskidir.

Uzun zaman oldu ama ancak şimdi başlayabildim de çok sıkıcı ilerliyor. Kızın tüm okul hayatını gereksiz ayrıntılarıyla bilmek zorunda mıyım? Böyle devam edecekse başında vazgeçeyim.

Giriş kısmı o biraz. Belli bir detaylılığı var ama vazgeçme. Merak etme değecekdir. Daha ana karakter bile değil o kız.

• Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Amagi Brilliant Park çok güzel gerçekten. Bunun gibi hem aşk hem komedi zor bulunur sanırım. Diğer önerilerinize de bakacağım.

Bu arada Mirai Nikki gibi animeler arıyorum. Böyle aşk olsun kovalamaca olsun. Guilty Crown gibi olsun.

• Slyferr kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi arıyorum dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bende senin gibi arıyorum dostum.

Golden Time izledinmi bilmem ama çok iyidi.savaş yoktu ama romantizm çok ön plandaydı. tavsiye ederim
  • Slyferr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum ona da bakacağım.

• Mushishi'ye başlama planım var.Ne dersiniz,nasıldır seri?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Mushishi'ye başlama planım var.Ne dersiniz,nasıldır seri?

Bence kesinlikle bir şans vermelisin.Kendine has bir tadı var animenin.Her bölüm değişik hikayeler üzerinden ilerliyor, genelde uzakdoğu mitlerinin, mushiler üzerine yorumlanması ile ortaya çıkan hikayeler.Hikayelerin işlenişi baya başarılı, dram yönü ayarında verilmiş, doğa-yaşam döngüsü üzerine falan güzel bir arka planı da var hikayelerin.Kesinlikle değişik bir tat bırakıyor insanda.Soundtrack zaten muazzam, arada açıp baştan sona dinlediğim oluyor, kesinlikle atmosferi iyi tamamlıyor.Doğa çizimleri, huzur verici, dingin ve mistik bir atmosferi, oldukça dingin bir karaktere sahip olan baş karakterimiz Ginko'nun yalnız yolculuğu ile sürükleyip götürüyor adamı.Ben kesinlikle tavsiye ederim.

• Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Zaten bakmak istiyordum,şimdi daha da isteklendim,sağolun hocam.En kısa zamanda göz atıcam.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.