Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
70.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Barakamon olabilir. O değil de School Days'i nasıl izleyebildin? Gereksiz sohbetlere ve kötü çizimlere iki bölüm ancak sabredebildim. Hele bir de Dxd gibi bir animeden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sormayın izlerken o kadar çok bunaldım ki,son bölüme gelene kadar baya "Allahım bitsin şu anime lütfen dedim." ama son bölüm içimin yağları eridi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Hocam 3.sezon zaten bana kalırsa çok çok kötü düşük puanıma rağmen severdim izlerken o yüzden üzülmüştüm baya.Hazır sohbet ediyorken sorayım Slice of Life animesi ne önerirsiniz?

İzlediğim çok yok ama sakurasou no pet no kanojo çok hoşuma gitmişti

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Bende onu yeni bitirdim de.Slice of Life en sevdiğim tür ondan istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Bende onu yeni bitirdim de.Slice of Life en sevdiğim tür ondan istemiştim.

Kaicho wa maid sama hoşuma gitmişti hocam. Bir de kokoro connect izleyecektim. Clannad ı da izliyordum 13. Bölümde falan sıkıldım sonra izlerim dedim. Ama oradan itibaren açılıyormuş sanırım . Belki de üzülmek istemedim.

Clannad'ı falan bende istiyorum izlemekte,YGS-LYS'den şimdi bakamıyorum.Hüzne dolmanın sırası değil.

• Uldyssian kullanıcısına yanıt
    Lys den sonra izlerim ben de muhtemelen kafayı meşgul etmenin anlamı yok

• Günlük yaşamda geçen, fantastik olmayan, kaliteli Seinen öneriniz var mı?

• Monster

Son 10 bölümü falan kaldı.

• Seinen manga onerisi istiyorum, bitmis ve turkceye cevirilmis olsa super olur.

• welcome to nhk benzeri anime önerebilir misiniz?sağlam soundlu melankolik,sevgi,dostluk,romantizim ve yerinde;abartı olmayan mizahi ögeleri barındıran,ciddi bir havaya sahip olursa tadından yenmez doğrusu.. kısacası salt romantizim değil de kurgunun içersinde romantik ciddi bir havanın da olduğu animeleri kastediyorum..teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowjudge

welcome to nhk benzeri anime önerebilir misiniz?sağlam soundlu melankolik,sevgi,dostluk,romantizim ve yerinde;abartı olmayan mizahi ögeleri barındıran,ciddi bir havaya sahip olursa tadından yenmez doğrusu.. kısacası salt romantizim değil de kurgunun içersinde romantik ciddi bir havanın da olduğu animeleri kastediyorum..teşekkürler.

NHK'ye çok benzemede de Nodame Cantabile var. Ayrıca müzik konulu olduğundan parçalarda çok güzel. Romantizmin işlenişi de ön planda değil.

• Öneriniz için teşekkür ederim.. En kısa zamanda izleyeceğim..Welcome to NHK anime dünyasına bakış açımı değiştirdi diyebilirim.. Ergo proxy, psycho pass ve ghost in the shell 3 lüsüne 4. Bir anime daha ekleyebildim.. Sound ve kurgu felsefik öğelerle harmanlanınca ortaya çok iyi animeler çıkıyor..biraz da romantizm ile taçlandırıırsa seyir zevki doyumsuz oluyor..
    Bu türde diğer önerilerinizi de bekliyorum.. İyi forumlar..

• quote:

Öneriniz için teşekkür ederim.. En kısa zamanda izleyeceğim..Welcome to NHK anime dünyasına bakış açımı değiştirdi diyebilirim.. Ergo proxy, psycho pass ve ghost in the shell 3 lüsüne 4. Bir anime daha ekleyebildim.. Sound ve kurgu felsefik öğelerle harmanlanınca ortaya çok iyi animeler çıkıyor..biraz da romantizm ile taçlandırıırsa seyir zevki doyumsuz oluyor..
    Bu türde diğer önerilerinizi de bekliyorum.. İyi forumlar..

Çok felsefik olmasa da şu aralar izlemeye başladığım Uchuu Senkan Yamato 2199 var bir de önerebileceğim. Beklentilerinizi karşılayacaktır muhtemelen.

• Star wars ve Star trek hayranı olarak konu bazında kesinlikle göz atabileceğim bir anime..Teşekkürler.. Ancak mecha animelerden ziyade NHK türünde hayatın içinden veya steins gate kadar naif mizah ve bilimsel altyapılı animeler arıyorum şuan.. Önceden de söylediğim gibi ciddi bir kurgu yerinde mizah felsefe ve biraz da sağlam Sound olması önceliğim..Romantizm reelliğe katkı verdiği ölçüde seyir zevkini yükseltiyor.. Tekrar teşekkürler..Diğer arkadaşlardan da önerilerini bekliyorum..

• quote:

Star wars ve Star trek hayranı olarak konu bazında kesinlikle göz atabileceğim bir anime..Teşekkürler.. Ancak mecha animelerden ziyade NHK türünde hayatın içinden veya steins gate kadar naif mizah ve bilimsel altyapılı animeler arıyorum şuan.. Önceden de söylediğim gibi ciddi bir kurgu yerinde mizah felsefe ve biraz da sağlam Sound olması önceliğim..Romantizm reelliğe katkı verdiği ölçüde seyir zevkini yükseltiyor.. Tekrar teşekkürler..Diğer arkadaşlardan da önerilerini bekliyorum..

Romantizm olarak 5 Centimetres Per Second öneriyorlar çoğu zaman.
    Ayrıca:

Kareshi Kanojo no Jijou
    Kimagure Orange Road

Slice of Life önerirsem.

Gin no Saji
    Barakamon
    Planetes

• Önerilerinizi için teşekkürler.. Fırsat buldukça izleyeceğim..

• fma gibi karakterlerine bağlanacağım hem gülüp hem hüzünlendirecek anime öneriniz var mı ? Naruto demeyin baş karakteri sevemedim :(
  • Ak Sakallı Nene kullanıcısına yanıt
    School life izlerseniz sakurasou no pet no kanojo olabilir.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.