Şimdi Ara

DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
23
Favori
19.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cocugun is garantisi yok
    Eğitim garantisi yok
    Saglik garantisi yok

Cok zengin değilsen bi kuru maasla cocuk bakamazsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Tendeki hayat büyük bir kötülük ve yalandan ibarettir. Bu yüzden bu hayatın ortadan kaldırılması bir nimettir ve bizim arzu etmemiz gereken bir şeydir."

―Sokrates

• Keske ötenazi hakki herkese taninsa

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bak bu olsa antinatalizmi savunmaya o kadar gerek yok.

Ama hem korkunç bir dayatma var hem de bu hakkı tanımıyorlar sana. bir uzlaşma olması gerek. isteyen bu aptal oyuna devam etsin istemeyeni de devam etmeye zorlamasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 2 Ocak 2023; 13:35:30 >
  • Knk birinin doğup kendini öldürecek raddeye gelmesi bence korkunc bi olay ve malesef ben bu noktadayim her gece dua eder hale geldim...

Ötenazi hakki olsa da ben savunurdum sonuna kadar insan hic dogmamali bu acıların bu sıkışmışlığın içine

Katılıyorum mesajı düzelttim.

İdeal olan hiç doğum olmaması ama antinatalizm, gerçekçi olmak gerekirse, başarılı olamayacak.

En azından biri 18 yaşına geldiğinde hiçbir şart aranmadan o kişiye ötanazi hakkı tanınmalı. Mesela, 6 ay gibi bir süre içinde 3 kez görüşmeye çağrılabilir, emin olduğu anlaşıldıktan sonra işlem uygulanır. 18 yaşına gelene kadar kötü şeyler yaşayabilir ama daha aşağısını kabul ettirmek mümkün değil. Hiç yoktan iyi değil mi?

• Mantıklı knk

Oshoda demisti ki bir kisiyi alip ona 2 ay komunumuzde guzelce bakariz mutlu olmasi icin her seyi yapariz ama hala kararliysa artik yapacak bir sey yoktur kararına saygi duyarız

6 ay bana biraz uzun geldi max 3 ayda tamamdir bu is adam kararliysa devlet gerekeni yapsin kardesim

Ayrica Türkiyede kremotoryum eksikligi de var pek cok insan yakilmak istiyor toprak yerine buna da bi care bulunmalı

Tek maaşla tabikide olmaz eşininde çalışması lazım
    İki maaş + evde kendilerinin olursa çocuğuda özel okullara gonderirlerse olur
    Diğer türlü o gelen çocukta köle statüsünde kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlete vergi verecek, asker olacak, zenginin fabrikasında çalışacak köleler lazım. O yüzden Tayyip 3 çocuk diyor. Yarın bir gün yapay zeka ve robot teknolojisi yaygınlaşırsa. Zenginin gözünde değerimiz kalmayacak. Yapay zekalı robot 7/24 çalışacak. Yemek parası yok, grev, iş bırakma, izin, rapor,tazminat vs.yok. Robotlar zifiri karanlıkta bile çalışacak. Aydınlatmaya da gerek kalmayacak. O zaman zenginler yoksulları fazlalık olarak görecek. Dünya nüfusu azaltılmalı ya hepimize yetecek kaynak yok demeye başlarlar. Şimdikinin tam tersi politika izlenir. Bazı kişilerin çocuk yapması yasaklanır. Sokak hayvanları gibi zorunlu kısırlaştırma politikaları izlenir. Ötenazi serbest bırakılır, hatta teşvik edilir. Zenginler bir de yoksullara ötenazi ilaçlarını satarak son voleyi de vururlar. Hatta Yeni Dünya Düzeni diye dünya nüfusunun azaltılması gerektiği konuşuluyor. Gelecekte çalışmak diye bir şey olmayacak. Enerji ya çok ucuz ya bedava olacak. İnternet bedava olacak. Robotlar çalışacak insanlar hobilerini gerçekleştirecek. Sanat, spor vs. gibi uğraşılarda zamanını harcayacak. Aileleriyle birlikte vakit geçirecekler. Bunlar bilim kurgu değil. Futuristler söylüyor bunları. Bizim şansızlığımız yanlış zamanda doğmamız. Tabi bunların olması için Dünya nüfusunun azalması gerekiyor.

• Olm ben de kardesimde full ozel okulda okuduk ayni dedigin gibiydik ikimizden de bi halt olmadi

Trde cok çok güçlü degilsen cok cok torpilli degilsen hayatin gg

• Robot masrafi insan emeginden daha pahali suan

Ve bu en az 50 sene daha surecek

Dunyada milyarlarca insan 2 dolardan az para ile hayatini idame ettiriyor günde

Gerisini sen hesap et

Kanka kötü bir döneme denk geldik 2015 öncesi olsa bir yerlere girerdikte sonrasında torpilsiz girmek imkansız hale geldi
    Şimdi özel sektörde devam ediyorum hayal ettiğim yaşantı bu değil ama en azından çocuk yapıp onunda çile çekmesini engelliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Antik Roma'da böyleydi. Eğer birisi hayatını sonlandırmak istiyorsa konseye gidiyordu. Konsey gerekçeleri haklı bulursa onaylanıyordu. Hatta baldıran zehiri veriyorlardı eğer isterse. Almanya'da da şu an kağıt üzerinde herkesin bu hakkı var ama hiçbir doktor o reçeteyi sağlıklı birine yazmaz. Nedenini hepimiz biliyoruz zaten sömürmek, köleleştirmek için çoğalttıklarının ölümüne müsade ederler mi?

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Olm almanyada da ölmek isteyen hafif kırıktır ama ya :D

Yani bence de öyle :) Anca aspergerlidir, otizmlidir o şekilde olabilir. Bu dünyada her şey ters anasını satim Almanya, İsviçre gibi ülkelerde ötanazi var, ortadoğu kuburlarında hayvan ötanazisinde bile veterinerler mırın kırın ediyor. Bir tarafta her hak var, diğer tarafta it köpeksin :)

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Vallaha oyle moruk bulgar sinirinin batisi medeniyet doğusu mordor

• Ama almanya'da bile çocuk yapmak saçma bence sence değil mi? Kötünün iyisi denebilir belki

• Saçma tabiki acı banko bu hayatta

• Aspergerli olmak bence kötü bir şey değil ortalama iq'su da nörotipiklerden daha yüksek(hepsi daha zeki değil). Ama diğer insanlar bu kişilere genelde düşmanca davranıyor, ondan dolayı çoğunun psikolojisi bozuk oluyor.

DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 3 Ocak 2023; 17:47:53 >

Özel okula harcanan para yerine kardeşin ve senin adına baban Tüpraş falan biriktirseydi veya o zaman ki parayı alıp dolar euro olarak koysaydı. Esas paraya ihtiyacın olacağı gençliğinin baharında mis gibi yaşardın.

Orta sınıf ailelerin çoçuk yapması yasaklanmalı bence asıl bunlar çoçukların hayatlarını karartıyor. Aşırdı idealist ve çoçuklarından çok şey başarmasını bekliyor hepsi. Çoçuğun yeteneklerine kapasitesine bakılmadan çok yükleniyorlar ve bir de nazlı büyütüyorlar. Özellikle erkekler için orta sınıf aile mensubu olmak erkekliğin yok olması demek.

Kaç yaşındaydın 25 diye atıyorum özel okula gittiğin yıllar ortalama olarak 2008-2015 diyelim aşağı yukarı 7-8 yıl desek senelik fiyatlar falan da önemli tabi de minimum diyeyim 15-20k döviz hiç edilmiş. O parayı bugün senin eline saydıklarını düşün. 20k euro 400.000liran olsa şuan iyi olmaz mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Ocak 2023; 16:55:16 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.