Ekleyebilirsiniz beni |
DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ (35. sayfa)
-
-
-
Bende katılmak istiyorum kardeşliğe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekledim sizleri hocalarim konuya arti vermeyi unutmayalim katki Sunallim favoriye alalim bu konu sadece benim değil dapeux hocam da gitti her sey bana kaldi
Bugün kardesligimize eski konsey başkanı konsey kurucu üyesi nami diyer epsilon da katilarak büyük bir katki sundu kendisini tebrig ediyrüz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nazik sozleriniz icin tesekkur ederim hocam bu grubun bir parcasi olabilmek gururdur benim icin
-
Rica ederim hocam her zaman
Grup sizin grubunuz uyelerimizin hepsinin grubu kardesligimize sunulacak her katki degerli herkesten istirham ediyorum kardesligimizi unutmayalim sık sık paylasim yapalim
YAŞASIN KUTSAL YÜCE DAVAMIZ
YAŞASIN DH ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ
ADAMSİNLAN SENNNN KRALLL
-
karışık özlü sözler ile konuyu canlandıralım.
beni dünyaya getirenin günahını çekiyorum, ben bu acıyı kimseye çektirmeyeceğim. kendimi kandırmanın bir anlamı yok. her şey boş. doğmamış olana ne mutlu. çocuklarıma bırakacağım en büyük miras hiç var olmayacak olmalarıdır.
arthur schopenhauer
hayatın anlamı nedir sorusu, hayatın anlamsızlığını kabullenmeyen insanların sorduğu bir sorudur.
bunda yanılma yok; her şey boş ve ölüm yaşamdan çok daha iyi. insanın yaşamdan kendini mutlaka kurtarması gerek. hiç doğmamış olana ise ne mutlu.
lev tolstoy
"her yoksul, bir başka yoksul doğurarak sefalete yeni bir rehin verdiği andan itibaren suçlu olur."
albert caraco
"dünyaya getirmek istemediğim çocuklar, bana borçlu oldukları mutluluğu bir bilseler." - cioran.
insan, öldükten sonra ne kadar çabuk unutulduğunu görse kimseye kendini beğendirmek için çabalamazdı.
"ölümden korkmuyorum. doğmadan önce milyarlarca, milyarlarca yıl ölüydüm ve bundan en ufak bir rahatsızlık duymadım." -mark twain.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 7 Ağustos 2024; 3:50:37 >
-
Teşekkürler hocam
PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Epsilon bile gitti forumdan ;(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramallah’ta 10 yaşındaki Filistinli çocuk savaş psikolojisine dayanamayıp 1nt1har etti.
-
Oha omg can çekişmeye başlayınca 1 2 saniye daha bakıp kapattım
Yav abi bu Filistin meselesi 100 senelik mesele
Bu çocuğun ölümünden israil kadar ailesi de sorumlu sen ne halta gider 100 senedir savaş olan yerde çocuk yaparsin ya?
Benide yaz. Sebebim bu coğrafya ama.
Prensipleri başka ise bilemicem. Ortadoğuda sıfır çocuk olmalı. Üstüne birde tüm yaşlıların ölmesi eklenirse. Ballı kaymak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşgeldiniz aziz kardeşim
Ben hayvanları da kapsayan evrensel antinatalizmi savunuyorum
-
Mantıklı kardeşliğimize yazmış mıydık sizi hocam
yok ama zaten gideceğim forumdan teşekkürler yine de
-
En azından memur olamayan kardeşlerim çocuk yapmayın. Bebeğinizi ....n .....ne sokmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X