DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ (6. sayfa)
-
-
Yes we can. But selfish and ignorant people will continue to have children...
-
Türklerin bu ulkede azinlik olmasini isteyen dis guclerin bir oyunu bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adammmmmmsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eyvallah o senin güzel düşüncen kanka.
-
Bu halı, bu makine, bu sunta masa. Üzgün olmanı anlıyorum
Hali cok eski hocam ama benim icin değerli aslinda odamin turuncu oda takimi var gayet guzel ama yine turuncu krem rengi aldigim hali dandik cikti çöp oldu ben de bunu kullaniyorum
Masayi da evin onceki sahibi birakmis ben de calisma masasi yaptım asil masam turuncu ve guzel
Mobilyalarim iyi yani ama 14 sene onceki trnin guzel zamanlarindan kalma sanirim ilk okulda yada orta okulda almıştık
Bu arada makineyi de yeni aldim hocam iyi değil mi ya Electrolux 1100 tl verdim onceki makine gg olmustu yeri falan iyi çekiyo vallaha ben memnunum aslinda
Knk onlar cekmiyor omg 3000 ona verene kadar dyson almak cok daha mantikli ben bunu yeni aldim zaten ama gayet begendim cok iyi çekiyor
Hocam ne demek istediğinizi tam anlamadım?
zayıf antinatalist yada farklı bir antinatalist görüşünü savunsan bile sen yine de antinatalistsin dostum. ateistliğinde farklı kolları var; pozitif ateizm, de facto ateizm, negatif ateizm vs gibi. ama bunları savunanlarda yine de ateist sonuçta.
sadece güçlü antinatalizm kolunun antinatalizm kavramına indirgenmesi burada bir kişinin keyfi tutumundan kaynaklı, bu da önemsenilebilir bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 11 Aralık 2021; 15:55:49 >
GÜÇLÜ ANCAK ZAYIFI BERTARAF ETTİĞİNDE ZAFER KAZANIR
adını sildim hocam ama tekrar bekleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 11 Aralık 2021; 19:0:20 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X