Şimdi Ara

Dh Askeri Okullara Girmek İsteyenler Birliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

üyeler

1-KasamıTersYatır (Ben) DENİZ YADA HAVA HARP OKULU İSTİYOR
    2-ERTRUL
    3-BaRo55 HAVA HARP OKULU İSTİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KasamıTersYatır -- 29 Ağustos 2009; 22:00:46 >

• Umarım istediğiniz olur. Şanlı Türk ordusunun şanlı bireylerinden birisi olursunuz.
  • sağolun inşallah başarırım ve hayalimi gerçekleştiririm
  • Ekle benide
  • 2 sene önce ALS'de Kara Kuvvetleri Kazanmama karşın tiroid rahatsızlığım olduğundan ne yazık ki giremedim .
  • Benide Ekle..

Askeri Hava Harp Okulu , İnşallah.. En Büyük Hayalim..
  • sevinebilirsiniz, artık askeri lise mezunlarından çok sivillere önem veriyorlar
    işiniz çok kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Arada Harp Okulu Düşününlere Bunu Söylemek İsterim.. Kesinlikle Lisede Ortalama İle Geçti Felan Olmaması Lazımmış , Doğrudan Geçmiş Olmalıymış 4 Yıl Boyunca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Bu Arada Harp Okulu Düşününlere Bunu Söylemek İsterim.. Kesinlikle Lisede Ortalama İle Geçti Felan Olmaması Lazımmış , Doğrudan Geçmiş Olmalıymış 4 Yıl Boyunca..

o olayı bende duydum hatta şok oldum diye bi konu vardı ort. ile geçenler alınıyomuş.
    ama karnesinde kaldı yazıp sonra bütle geçenleri almıyolarmış.Buda şundan lise 4de kalırsanız siz büte girene kadar belkide mülakatlar olcak v.s v.s

not : ort.la geçtim. bu yıl bu arada herkes istediği okuluda yazsın benim Deniz yada Hava Harp Okulu

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sevinebilirsiniz, artık askeri lise mezunlarından çok sivillere önem veriyorlar
    işiniz çok kolay.

Onların aldığı eğitimi sivil lisede alamayız maaalesef okuldayken eminim çok zorluk çekeriz onlarla yarışmak kolay olmaz ama benim dayımın bi tanıdığı liseden girmiş yarın yada sonraki gün mezun olcakmış Genelkurmay abdye göndermiş gezsin dolaşsın diye çünkü okul 1. olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KasamıTersYatır -- 29 Ağustos 2009; 22:11:43 >

• Polis Koleji/Akademisi düşünen yok mu?
  • ben düşünmüyorum polisliği askerlik bambaşka
  • 2010 Hava Harp Okulu...

Çalışmalara Devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasamıTersYatır

quote:

işiniz çok kolay.

Onların aldığı eğitimi sivil lisede alamayız maaalesef okuldayken eminim çok zorluk çekeriz onlarla yarışmak kolay olmaz ama benim dayımın bi tanıdığı liseden girmiş yarın yada sonraki gün mezun olcakmış Genelkurmay abdye göndermiş gezsin dolaşsın diye çünkü okul 1. olmuş

evet sivil lisede alamazsınız.
    ama yarışmanıza ne gerek var? gözde olan sizlersiniz. "çok"ları neden büyük yazdın anlamıyorum, açık değil miyim? daha da açık konuşamaz bir insan.

• bende girmek istiyorum ama çevrem pek olumlu bakmıyor.Rahat bir hayat süremezsin diyorlar.Rütben ne olursa olsun bir üst rütbeli yanına geldiğinde hiç olursun diyorlar.
  • neyse ama yükselirsinizde tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

bende girmek istiyorum ama çevrem pek olumlu bakmıyor.Rahat bir hayat süremezsin diyorlar.Rütben ne olursa olsun bir üst rütbeli yanına geldiğinde hiç olursun diyorlar.

İşsiz bir hiç olmayı hiyerarşiye tabii bir hiç olmaya tercih ederim...Ayrıca hiç bir kurum dışardan göründüğü gibi değildir. Orada hiç bulunmamış kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yerlere sevk eden yakınlarınıza pek kulak asmayın. Gidin görün, şansınızı deneyin.
  • ekle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KasamıTersYatır

quote:

işiniz çok kolay.

evet sivil lisede alamazsınız.
    ama yarışmanıza ne gerek var? gözde olan sizlersiniz. "çok"ları neden büyük yazdın anlamıyorum, açık değil miyim? daha da açık konuşamaz bir insan.

Askeri Liseler Sınavı'nı bir kazan ön sağlıkta nasıl eliyolar çok kolay dersin gene ben şahsen o kadar istiyodum girmeyi ön sağlıkta dişten elendim .Listeye benide eklerseniz sevinirim hayatımda hiçbir zaman kolay kolay ağlamam ama Kuleli Askeri Lisesi'nin önünde balık tutmaya gittiğimde bile gözlerim dolar giremedim diye .Ekle benide

Ekleme:hashus hocam pardon başka kendini bilmez biri yazdı sandım senin gibi Askeri Okul'da okumuş, kültürlü, bilgili birine bunları yazmak istemezdim saygım sonsuz sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 31 Ağustos 2009; 19:59:39 >

• Kesinlikle ciddi ciddi düşünülmesi gereken bi karar.
    Ben düşündüm ve babama 95bin tl tazminat ödemeye hazırmısın diye sordum tamam oğlum boşver dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.