Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ürününüzü güle güle kullanın.Bir sey sorumcan windows 8.1 de sol tarafta üst kısımdaki usb girisi çalışıyormu sizin? Benim usb belleği görmüyor ama 3.0 harici belleği görüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 13 Temmuz 2014; 14:48:42 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    hem usb 2.0 hemde 3.0 görüyor sorunsuz bazi makinalarda usb sorunu var dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

hem usb 2.0 hemde 3.0 görüyor sorunsuz bazi makinalarda usb sorunu var dogru

Mekanik bir problem değil sistemsel bir problem olması gerek herhalde?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    benimde basima geldi daha önceki laptopum asusg75 idi 2 sene sonra sag usb tus larindan en asagidaki calismadi farede yazicida ama flash diskleri görüyordu bu tamamen mekanik bir sorun yani asiniyor yipraniyor isin tuhaf yani servis e yolladim usb calismiyor diye isvec de 1 hafta sonra geldi makina usb de sorun yoktur diye arka kapaginin vidasini bile kivratmamislar servis kalitesi o ALLAH düsürmesin servis e kimseyi mümkün oldugu kadar usb leri az kullanmak lazim cogaltici usb hub mu ne diyorlar onlardan alip kullanmak lazim
  • quote:

benimde basima geldi daha önceki laptopum asusg75 idi 2 sene sonra sag usb tus larindan en asagidaki calismadi farede yazicida ama flash diskleri görüyordu bu tamamen mekanik bir sorun yani asiniyor yipraniyor isin tuhaf yani servis e yolladim usb calismiyor diye isvec de 1 hafta sonra geldi makina usb de sorun yoktur diye arka kapaginin vidasini bile kivratmamislar servis kalitesi o ALLAH düsürmesin servis e kimseyi mümkün oldugu kadar usb leri az kullanmak lazim cogaltici usb hub mu ne diyorlar onlardan alip kullanmak lazim

Bu benim 2 .G750 makınam gecen senekı makınamda bır sıkıntı yoktu ama bu makınada sadece windwos 8 yuklu ıken dedıgım usb girişi çalıstı ama sonra 8.1 gectıkten sonra flash bellek calısmadı. Ama dun harıcı bır usb 3.0 taktım calıstı
    şimdi bir tane usb 3.0 çoğaltıcı aldım bakalım ondada çalışmamazlık yapıcakmı

• Bu modelleri istanbulbilişimden alan varmı tavsiye edermisiniz yoksa risklimi almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riskli derken ? zaten yeni alir isek garantili bir tarafi bozuksa degistirme imkani var ,elektrikli bir üründe risk daima vardir lakin garantisi oldugunda ya gelir yaparlar yada degistirirler
  • ocz vertex 3 120 GB, ikinci el 200 tl, isteyen olursa..
  • ASUS G750JZ Lap top nereden alabilirim Türkiye'den arkadaşlar pcdepo falan Çizgi Elektronik garantisini veriyor mu acaba bir bilginiz varmı ?
  • Arkadaslar bende amerikadan asus g750jm modelini aldim urune ssd eklemek istiyorum ama bu konuda hic bir bilgim yok sata3 sata2 vs biseyler var sanirim yardimci olabilirmisiniz?

• mrb g series bir notebookum var ssd sini felan videoları izleyerek kendim taktım ekran kartını da upgrade edebileceğimi ayrıntılı adım adım gösteren bir video bulamadım(bir tane buldum tam olarak göstermiyor sadece upgrade yapıyor ve oyun fps farklarını gösteriyor), varsa linkleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 19 Temmuz 2014; 12:03:09 >
  • Selamlar daha yeni üye oldum
    Bana çok acil yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 sene önce.g75vw amerikadan aldım. Bir aydır sürekli fan çalışıyor.pc ye önden bakınca Sol yani tek kapaklı olan sürekli pc açıldığı An çalışmaya başlıyor. Buda beni deli.ediyor
    ediyor. dayanamadım Format attım yok filtreleri temizledim yok. Neyapyım bilmiyorum
    .lütfen.yardımcı olun. Bi konuda cok merak ettigim birsey var ben sağdaki.fanın önüne elimi koyduğumda hiç çalışmadığını hissediyorum ama soldaki yardırıyor oluyor o arada.

• quote:

asus rog g750 jh, 780m olanindan 1 aydir kullaniyorum memmunum .win 8.1 kurulu, win 7 ye gecmeyi düsünmuyorum bence win 8 daha güzel ve dahada iyi olacaktir ,oturacaktir. far cry 3 de nvidia nin son sürücüleri ile ultra da 80- 40 fps, oynuyorum istesem 500 dolar fazladan verip JZ 880m modelini alabilirdim lakin bence gereksiz cünkü dx12 destekli oyunlar 2-3 seneden önce gelmez gelse bile 880m li jz verimli calistiramayacaktir , 500 dolarda cebimde kaldi

Hocam hayırlı olsun nereden aldınız bu arada cihazınızı?

• kopenhag da hocam
  • Selamlar daha yeni üye oldum
    Bana çok acil yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 sene önce.g75vw amerikadan aldım. Bir aydır sürekli fan çalışıyor.pc ye önden bakınca Sol yani tek kapaklı olan sürekli pc açıldığı An çalışmaya başlıyor. Buda beni deli.ediyor
    ediyor. dayanamadım Format attım yok filtreleri temizledim yok. Neyapyım bilmiyorum
    .lütfen.yardımcı olun. Bi konuda cok merak ettigim birsey var ben sağdaki.fanın önüne elimi koyduğumda hiç çalışmadığını hissediyorum ama soldaki yardırıyor oluyor o arada. Kimsenin fikri yokmu

• Asus Rog G750JZ modeli ekim ayında Türkiye stoklarına girecekmiş arkadaşlar bekleyen arkadaşlara duyurulur , fakat MSI boş durmamış burada GT72 Dorminator Pro ile Çift Fanlı soğutma ( Cooler boost 3 Tech.) , yeni tasarım yırtıcı bir görünüi, tek tuşla optimus özelliğini kullanma ( Ekran kartları arası geçiş) ; incelemenizi tavsiye ederim G750JZ beklerken bunun piyasaya girmesi benim aklımı çeldi açıkcası , tek korkum soğutmaydı MSI da onuda çift fan geçtilerse bilemiyorum :D
  • ben de cok kararsiz kaldim, ekim de amerika`ya gidiyorum, hazir gitmisken bilgisayar da alayim dedim, asus-msi-cyberpower arasinda kaldim. msi`ye nedense kanim isinmiyor bir turlu, asus onun yaninda cok daha karizma duruyor.

cyberpower sogutma konusunda cok iyiymis, kasasi ve fiyati da cok iyi ama buna da referans bulamiyorum, iyidir al diyecek.

Gaming Notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

Asus Rog G750JZ modeli ekim ayında Türkiye stoklarına girecekmiş arkadaşlar bekleyen arkadaşlara duyurulur , fakat MSI boş durmamış burada GT72 Dorminator Pro ile Çift Fanlı soğutma ( Cooler boost 3 Tech.) , yeni tasarım yırtıcı bir görünüi, tek tuşla optimus özelliğini kullanma ( Ekran kartları arası geçiş) ; incelemenizi tavsiye ederim G750JZ beklerken bunun piyasaya girmesi benim aklımı çeldi açıkcası , tek korkum soğutmaydı MSI da onuda çift fan geçtilerse bilemiyorum :D

Ben de beklesem iyi olacak galiba
    GT72'nin haberini görmüştüm, fazla okumadan kapattım. Bu kadar harika olabileceğini düşünmemiştim hiç.
    En iyisi bekleyeyim, zaman gösterir neler olacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

Asus Rog G750JZ modeli ekim ayında Türkiye stoklarına girecekmiş arkadaşlar bekleyen arkadaşlara duyurulur , fakat MSI boş durmamış burada GT72 Dorminator Pro ile Çift Fanlı soğutma ( Cooler boost 3 Tech.) , yeni tasarım yırtıcı bir görünüi, tek tuşla optimus özelliğini kullanma ( Ekran kartları arası geçiş) ; incelemenizi tavsiye ederim G750JZ beklerken bunun piyasaya girmesi benim aklımı çeldi açıkcası , tek korkum soğutmaydı MSI da onuda çift fan geçtilerse bilemiyorum :D

Ben de beklesem iyi olacak galiba
    GT72'nin haberini görmüştüm, fazla okumadan kapattım. Bu kadar harika olabileceğini düşünmemiştim hiç.
    En iyisi bekleyeyim, zaman gösterir neler olacağını.

sorma ustad ya baya yeniden tasarlamışlar tüm hataları giderdiklerini söylüyorlar , harika kasa kalitesi IPS panet monitör , duruşu fena , yanındaki ekipmanlar aynı keza , steelseries yine klavyede ustalıgını konuşturmuş, yeni yazı karakterleri ile falan baya çekici bir ürün olmuş ama teknik servisi korkutuyor Türkiye'nin ilgisiz falan diyorlar , bakalım Asus belki misilleme yapar Eylülde girecek modelleri upgrade edebilir belki durmuyor teknoloji döneminin en yisini almak istiyorum bende f/p 6000 TL kadar yolu var arkadaşın söylediği markayı bilmiyorum ama çok kaliteli birşey topladım 2080 $ etti hiç birşey değil Türkiye'den nasıl tedarik edebiliriz ki bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

ben de cok kararsiz kaldim, ekim de amerika`ya gidiyorum, hazir gitmisken bilgisayar da alayim dedim, asus-msi-cyberpower arasinda kaldim. msi`ye nedense kanim isinmiyor bir turlu, asus onun yaninda cok daha karizma duruyor.

cyberpower sogutma konusunda cok iyiymis, kasasi ve fiyati da cok iyi ama buna da referans bulamiyorum, iyidir al diyecek.

http://www.cyberpowerpc.com/category/notebook/#17.3 Gaming Notebook

söylediğiniz markada üst düzey bileşenler ile gayet makul bir fiyat oluştu Türkiye'den tedarik durumu ve garanti kapsamı nedir acaba ?

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.