Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SefirEmre

quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Asus Rog G750JZ modeli ekim ayında Türkiye stoklarına girecekmiş arkadaşlar bekleyen arkadaşlara duyurulur , fakat MSI boş durmamış burada GT72 Dorminator Pro ile Çift Fanlı soğutma ( Cooler boost 3 Tech.) , yeni tasarım yırtıcı bir görünüi, tek tuşla optimus özelliğini kullanma ( Ekran kartları arası geçiş) ; incelemenizi tavsiye ederim G750JZ beklerken bunun piyasaya girmesi benim aklımı çeldi açıkcası , tek korkum soğutmaydı MSI da onuda çift fan geçtilerse bilemiyorum :D

Ben de beklesem iyi olacak galiba
    GT72'nin haberini görmüştüm, fazla okumadan kapattım. Bu kadar harika olabileceğini düşünmemiştim hiç.
    En iyisi bekleyeyim, zaman gösterir neler olacağını.

sorma ustad ya baya yeniden tasarlamışlar tüm hataları giderdiklerini söylüyorlar , harika kasa kalitesi IPS panet monitör , duruşu fena , yanındaki ekipmanlar aynı keza , steelseries yine klavyede ustalıgını konuşturmuş, yeni yazı karakterleri ile falan baya çekici bir ürün olmuş ama teknik servisi korkutuyor Türkiye'nin ilgisiz falan diyorlar , bakalım Asus belki misilleme yapar Eylülde girecek modelleri upgrade edebilir belki durmuyor teknoloji döneminin en yisini almak istiyorum bende f/p 6000 TL kadar yolu var arkadaşın söylediği markayı bilmiyorum ama çok kaliteli birşey topladım 2080 $ etti hiç birşey değil Türkiye'den nasıl tedarik edebiliriz ki bunu

Konu teknik servisse Türkiyeyi silin hocam. Ya biraz teknik bilgi edinin parçaları kendiniz getirtin, yada yurtdışı ofislerine falan gönderin sorunlu ürünü. Zaten muhtemelen aynı sürede teslim alırsınız ürününüzü. Türkiyedeki servislerin 20 gün politikası sağolsun. Burada 20 gün sonra ürünü yamulmuş bir şekilde alırsınız, orada ya yenisi gelir yada ürününüzü tertemiz bir şekilde ulaştırırlar size. Bunları söylüyorum, çünkü bu servis saçmalığının 2 tarafında da bulundum. İçeride neler döndüğünü gördüm. Harddiskinizde bad sector mü gördüler, onların kafasında müşderi salak onlar dahi oldukları için verilerinizin en ufak bir kısmını yedeklemeden harddiskinizi alır çöpe atar değişim yaptık diye para isterler. Ekranınınızı kasanızı çizerler vs vs böyle böyle gider. Sizin verdiğiniz paranın değerini geçtim, onların kafasında çalıştıkları firmanın itibarı bile önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asus Rog G750JZ modeli ekim ayında Türkiye stoklarına girecekmiş arkadaşlar bekleyen arkadaşlara duyurulur , fakat MSI boş durmamış burada GT72 Dorminator Pro ile Çift Fanlı soğutma ( Cooler boost 3 Tech.) , yeni tasarım yırtıcı bir görünüi, tek tuşla optimus özelliğini kullanma ( Ekran kartları arası geçiş) ; incelemenizi tavsiye ederim G750JZ beklerken bunun piyasaya girmesi benim aklımı çeldi açıkcası , tek korkum soğutmaydı MSI da onuda çift fan geçtilerse bilemiyorum :D

GT72'nin haberini görmüştüm, fazla okumadan kapattım. Bu kadar harika olabileceğini düşünmemiştim hiç.

sorma ustad ya baya yeniden tasarlamışlar tüm hataları giderdiklerini söylüyorlar , harika kasa kalitesi IPS panet monitör , duruşu fena , yanındaki ekipmanlar aynı keza , steelseries yine klavyede ustalıgını konuşturmuş, yeni yazı karakterleri ile falan baya çekici bir ürün olmuş ama teknik servisi korkutuyor Türkiye'nin ilgisiz falan diyorlar , bakalım Asus belki misilleme yapar Eylülde girecek modelleri upgrade edebilir belki durmuyor teknoloji döneminin en yisini almak istiyorum bende f/p 6000 TL kadar yolu var arkadaşın söylediği markayı bilmiyorum ama çok kaliteli birşey topladım 2080 $ etti hiç birşey değil Türkiye'den nasıl tedarik edebiliriz ki bunu

Konu teknik servisse Türkiyeyi silin hocam. Ya biraz teknik bilgi edinin parçaları kendiniz getirtin, yada yurtdışı ofislerine falan gönderin sorunlu ürünü. Zaten muhtemelen aynı sürede teslim alırsınız ürününüzü. Türkiyedeki servislerin 20 gün politikası sağolsun. Burada 20 gün sonra ürünü yamulmuş bir şekilde alırsınız, orada ya yenisi gelir yada ürününüzü tertemiz bir şekilde ulaştırırlar size. Bunları söylüyorum, çünkü bu servis saçmalığının 2 tarafında da bulundum. İçeride neler döndüğünü gördüm. Harddiskinizde bad sector mü gördüler, onların kafasında müşderi salak onlar dahi oldukları için verilerinizin en ufak bir kısmını yedeklemeden harddiskinizi alır çöpe atar değişim yaptık diye para isterler. Ekranınınızı kasanızı çizerler vs vs böyle böyle gider. Sizin verdiğiniz paranın değerini geçtim, onların kafasında çalıştıkları firmanın itibarı bile önemli değil.

Yutdışına gönderme konusunda peki nasıl bir yol izliyorsunuz , çizgi elektronik falan diyorlar ama benim asus anakart kendi kendine bozuldu ilgi bile göstermediler Asus çizgi falan hikaye Türkiye de dediğiniz gibi teknik servise yolun düşerse bittigin andır , zaten kendi masa üstü pc ile kendim ilgileniyorum teknik bilgim yeterince var , sıfırdan kurulum arıza tespit hatta extreme overclock denemelerimin videolarıda mevcuttur :) i7 2600K ne işlemciydi be :D daha onun tadını 4770k dan alamadım :D ama iş notebooka gelince işler değişiyor garanti kapsamıo Türkiye'de biraz farklı fan tozlansa bile açıp temizleme imkanı sunmuyrlar avrupada bu iş böyle değil ... ben fan temizliği için sapa sağlam pc garanti dışı olmasın diye teknik servise göndermek zorunda kalıyorum ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yutdışına gönderme konusunda peki nasıl bir yol izliyorsunuz , çizgi elektronik falan diyorlar ama benim asus anakart kendi kendine bozuldu ilgi bile göstermediler Asus çizgi falan hikaye Türkiye de dediğiniz gibi teknik servise yolun düşerse bittigin andır , zaten kendi masa üstü pc ile kendim ilgileniyorum teknik bilgim yeterince var , sıfırdan kurulum arıza tespit hatta extreme overclock denemelerimin videolarıda mevcuttur :) i7 2600K ne işlemciydi be :D daha onun tadını 4770k dan alamadım :D ama iş notebooka gelince işler değişiyor garanti kapsamıo Türkiye'de biraz farklı fan tozlansa bile açıp temizleme imkanı sunmuyrlar avrupada bu iş böyle değil ... ben fan temizliği için sapa sağlam pc garanti dışı olmasın diye teknik servise göndermek zorunda kalıyorum ...

Yurtdışına gönderme işi gayet kolay işliyor. Firmanın yurtdışında düzgün bir ülkedeki ofisiyle konuşuyorsunuz, (Biraz yabancı dil lazım tabii) onlar size neyi nasıl yapıp göndereceğinizi uzun uzun açıklıyorlar, sorununuzla ilgili mümkünse resimler de istiyorlar önce tabi. Evde çok kolay çözülebilecek bir şeyse Türkiyedekiler gibi getirin demezler, önce çözümlerini belirtir sonra düzelmezse kargolamanızı isterler.
    Bazen bu konuda öyle ilginç olaylar yaşıyoruz ki şaşarsınız. Çalışmayan bir SSD'yi göndereceğiz deyip üşenip göndermiyoruz, adamlar kargoda kaybolmuştur deyip yenisini fatura kesip yolluyorlar. (Merak edenler için bu olayı 1 kez OCZ ile yaşadık)

• g75vw pc de 670mx ekran kartı var 880m ekran kartı alsam olurmu takabilirmiyim.

• Turkiye de ne yazik ki yok, isteyen olursa ekim de amerikadan getiririm.

Kendim alip almamakta kararsizim, g74 var bende her isimi goruyor, daha hizli render almak icin o kadar para harcamaya deger mi onu bilmiyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

Turkiye de ne yazik ki yok, isteyen olursa ekim de amerikadan getiririm.

Kendim alip almamakta kararsizim, g74 var bende her isimi goruyor, daha hizli render almak icin o kadar para harcamaya deger mi onu bilmiyorum :/

ustad aslında bende allianware almak istiyorum ama açıkcası servisi şuyurdu buyuydu gözümü korkutuyor şans ya teknoloji alırız getirirz arızalı çıkar ürün sonra nasıl servis destegi alacagız orası muallak , 4000 Tl nakitim varda ben üzerini kart ile tamamlarım diye düşünüyorum Türkiye'de tam fiyatalrı ne olur acaba bir araştırayım
  • Alienware bakmistim ben de ama kalite olarak asus'un yanina yaklasamaz bence.

Amerika ya gittikce bilg bakiyorum, asus dan kalitelisini gormedim, cyberpower in beni cezbeden yani f/p orani cok iyi ve sogutma sistemi cok guclu.

Tr de satisi yada servisi yok ne yazik ki, ben de sans eseri ogrendim bu markayi.

Bir sorun cikarsa halletmek vakit alir sadece, abd ye gidecek ve gelecek birini bulmak gerekiyir.

Www.gentechpc.com buradan tr de olmayan marka ve modellere bakabilirsiniz.
  • g75vw pc de 670mx ekran kartı var 880m ekran kartı alsam olurmu takabilirmiyim.

• TakamaZsin, oyle olsa yeni bilgisayar satamazlar.

Ekran karti anakarta baski.

• 1 tb harddisk war. 500 gb ssd taksam boş yere.performans artarmı

• 500 gb ssd pahali olur, 250 gb alip birinci yere takman ve sistemini ona kurman bilgisayarini oldukca hizlandirir.
  • Başta yardım ettiğin için saol. Peki 1. Yere koyduğumda ssdyi 1 tb hardisikide boş yere koysam PC'nin orjinal Windows 8 iyi kaybolacakmi.sistemi nasıl kurucam yani.

• norton ghost gibi bir programla sistem yedegi alip, yeni ssd`ye kurabilirsin diye biliyorum.
  • Anladığım kadarıyla önce boş yere ssd yi koyacm yedekleycm sonra da değiştirecem yerlerini disklerin yani 1. Yere ssdyi koyucam sonra sistemi kurcm. Olması gerekn bu degilmi
    M

• Ben ghost ile yedek almaya calistim (boot cd olan ile) program acildi ama diskleri gormedi acaba biostan bi ayari olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence soyle yapin, internetten size uygun windowsu cekin, kurulum cd si hazirlayin, suruculeri asus'un sitesinden cekin ve ssd ye temiz bir kurulum yapin.

• Bugün şans eseri MSI GE60 almaya gittiğimde, yeni gelen Asus g550J yi gösterdiler ve gözüm kapalı aldım. Donanım özellikleri aynı sadece ekran kartı 2gb dan 4gb a çıkmış. Birde thunderbolt usb girişi varmış. SS yazıyor usb girişlerinde. MSI da high power usb slot vardı, telefonu priz gibi hızlı şarj ediyordu, bundada var mı acaba diye baktım ama bulamadım sadece SS yazan portlar var. Kötü oldu bu ama MSI a göre çok daha şık ve sağlam bir cihaz şu an ışık hızında yazabiliyorum klavyesi aydınlatması, soğutması harika. Hiç bu kadar üst düzey bilgisayarım olmamıştı çok heyecanlıyım ne bulduysam kurucam, Xbox 360'ın son 1 senedir kötüleşen kısılan grafiklerinden sonra iyi gelecektir

ASUS G550J harika

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bugün şans eseri MSI GE60 almaya gittiğimde, yeni gelen Asus g550J yi gösterdiler ve gözüm kapalı aldım. Donanım özellikleri aynı sadece ekran kartı 2gb dan 4gb a çıkmış. Birde thunderbolt usb girişi varmış. SS yazıyor usb girişlerinde. MSI da high power usb slot vardı, telefonu priz gibi hızlı şarj ediyordu, bundada var mı acaba diye baktım ama bulamadım sadece SS yazan portlar var. Kötü oldu bu ama MSI a göre çok daha şık ve sağlam bir cihaz şu an ışık hızında yazabiliyorum klavyesi aydınlatması, soğutması harika. Hiç bu kadar üst düzey bilgisayarım olmamıştı çok heyecanlıyım ne bulduysam kurucam, Xbox 360'ın son 1 senedir kötüleşen kısılan grafiklerinden sonra iyi gelecektir

ASUS G550J harika

Hocam nereden aldınız hiçbir yerde bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

Bugün şans eseri MSI GE60 almaya gittiğimde, yeni gelen Asus g550J yi gösterdiler ve gözüm kapalı aldım. Donanım özellikleri aynı sadece ekran kartı 2gb dan 4gb a çıkmış. Birde thunderbolt usb girişi varmış. SS yazıyor usb girişlerinde. MSI da high power usb slot vardı, telefonu priz gibi hızlı şarj ediyordu, bundada var mı acaba diye baktım ama bulamadım sadece SS yazan portlar var. Kötü oldu bu ama MSI a göre çok daha şık ve sağlam bir cihaz şu an ışık hızında yazabiliyorum klavyesi aydınlatması, soğutması harika. Hiç bu kadar üst düzey bilgisayarım olmamıştı çok heyecanlıyım ne bulduysam kurucam, Xbox 360'ın son 1 senedir kötüleşen kısılan grafiklerinden sonra iyi gelecektir

ASUS G550J harika

Hocam cuma günü gelmiş Vatan'a bende bulamadım görseli bile yok şu an internette doğru düzgün. Biraz sabredin 1 haftaya internete düşer, ama Vatan Bursa şubesinde var şu an. İlk alanlardan biri oldum galiba

Dehşetül vahşet bir cihaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

ASUS G550J harika

Hocam cuma günü gelmiş Vatan'a bende bulamadım görseli bile yok şu an internette doğru düzgün. Biraz sabredin 1 haftaya internete düşer, ama Vatan Bursa şubesinde var şu an. İlk alanlardan biri oldum galiba

Dehşetül vahşet bir cihaz

Valla sırf ben o tasarım için alırım. Gerçi N ile aynı ama renkler falan daha iyi rog amblemi yeter :) fiyat ne kadar hocam ?

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.