Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

quote:

Bugün şans eseri MSI GE60 almaya gittiğimde, yeni gelen Asus g550J yi gösterdiler ve gözüm kapalı aldım. Donanım özellikleri aynı sadece ekran kartı 2gb dan 4gb a çıkmış. Birde thunderbolt usb girişi varmış. SS yazıyor usb girişlerinde. MSI da high power usb slot vardı, telefonu priz gibi hızlı şarj ediyordu, bundada var mı acaba diye baktım ama bulamadım sadece SS yazan portlar var. Kötü oldu bu ama MSI a göre çok daha şık ve sağlam bir cihaz şu an ışık hızında yazabiliyorum klavyesi aydınlatması, soğutması harika. Hiç bu kadar üst düzey bilgisayarım olmamıştı çok heyecanlıyım ne bulduysam kurucam, Xbox 360'ın son 1 senedir kötüleşen kısılan grafiklerinden sonra iyi gelecektir

ASUS G550J harika

Hocam nereden aldınız hiçbir yerde bulamadım.

Hocam cuma günü gelmiş Vatan'a bende bulamadım görseli bile yok şu an internette doğru düzgün. Biraz sabredin 1 haftaya internete düşer, ama Vatan Bursa şubesinde var şu an. İlk alanlardan biri oldum galiba

Dehşetül vahşet bir cihaz

Valla sırf ben o tasarım için alırım. Gerçi N ile aynı ama renkler falan daha iyi rog amblemi yeter :) fiyat ne kadar hocam ?

3.500 TL ye aldım. Tasarım harika.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün şans eseri MSI GE60 almaya gittiğimde, yeni gelen Asus g550J yi gösterdiler ve gözüm kapalı aldım. Donanım özellikleri aynı sadece ekran kartı 2gb dan 4gb a çıkmış. Birde thunderbolt usb girişi varmış. SS yazıyor usb girişlerinde. MSI da high power usb slot vardı, telefonu priz gibi hızlı şarj ediyordu, bundada var mı acaba diye baktım ama bulamadım sadece SS yazan portlar var. Kötü oldu bu ama MSI a göre çok daha şık ve sağlam bir cihaz şu an ışık hızında yazabiliyorum klavyesi aydınlatması, soğutması harika. Hiç bu kadar üst düzey bilgisayarım olmamıştı çok heyecanlıyım ne bulduysam kurucam, Xbox 360'ın son 1 senedir kötüleşen kısılan grafiklerinden sonra iyi gelecektir

ASUS G550J harika

Hocam nereden aldınız hiçbir yerde bulamadım.

Hocam cuma günü gelmiş Vatan'a bende bulamadım görseli bile yok şu an internette doğru düzgün. Biraz sabredin 1 haftaya internete düşer, ama Vatan Bursa şubesinde var şu an. İlk alanlardan biri oldum galiba

Dehşetül vahşet bir cihaz

Valla sırf ben o tasarım için alırım. Gerçi N ile aynı ama renkler falan daha iyi rog amblemi yeter :) fiyat ne kadar hocam ?

3.500 TL ye aldım. Tasarım harika.

Vatanda göremedim sitede düşecek inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar gecende atmıştım ayrıntılı bi şekilde sorunumu. Artık kafayı yedirecek pc açıldığı. An nie full hızda fan çalışır ya g75vw GPU sıcaklığı. 34?olmasına bile ve maksimum 60 oluor

• Selamlar daha yeni üye oldum
    Bana çok acil yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 sene önce.g75vw amerikadan aldım. Bir aydır sürekli fan çalışıyor.pc ye önden bakınca Sol yani tek kapaklı olan sürekli pc açıldığı An çalışmaya başlıyor. Buda beni deli.ediyor
    ediyor. dayanamadım Format attım yok filtreleri temizledim yok. Neyapyım bilmiyorum
    .lütfen.yardımcı olun. Bi konuda cok merak ettigim birsey var ben sağdaki.fanın önüne elimi koyduğumda hiç çalışmadığını hissediyorum ama soldaki yardırıyor oluyor o arada.

• fan dönüş hızını yazarmısın buraya
  • Hemonitor baktım 25500 rpm bosu bosuna. Ya cpu ile core sıcaklıkları baktım maksimum oyun oynarken 65 ama sorun PC'yi açtığımda hicbirsey yapmıom yine aynı rpm oluypr.ozaman cpu 32 coreler 38 40 filan oluor speed fanı yükledim manual fan hızı ayarlarım dedim fanlar gözükmüyor.?!!! Bıktım baktımda bu beni PC'yi acisindan gelmiyor

• suadi1169 S kullanıcısına yanıt
    herhangi bir sıkıntısı yok sanırım ilk çalışırken yüksek hızda ve seste çalışıyor bu seni rahatsız ediyor. ama herhangi bir a normallik yok bana sorarsan.
  • Eskiden sinek vızıltsındam daha sessiz çalışırfı.en kasıntı oyunlarda bile. War belki fanın blastı kaydı. Ondan yapıyor bilmiyom

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/g550jk-notebook-core-i7-340ghz-16-gb-1tb-173-4gb-w8-tasinabilir-bilgisayar.html

Mağazada inceleme fırsatım oldu bayramda. Bir kasa-tuş takımı-touchpad-ve ekran (ips-mat) bu kadar kaliteli olur. Her açıdan inceledim görüntü kaybı yok.
    Bana göre tek eksiği 3600 liralık bir bilgisayara daha iyi bir ekran kartı olmalıydı.

• Merhaba arkadaşlar
    uzun zamandan beri laptopuma format atmadım. Windows 8 daha once hıc format atmadım.nette bir kac konu okudum ama kafam karısıtı dedıklerını yaptım ama media cd felan olustur diyor. Şımdı kullandıgım windows lisanslı tekrardan nasıl lisanslı windows kurabılırım ?

Veya başka nasıl bır yok ızleyebılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 2 Ağustos 2014; 20:34:30 >
  • Beyler benim G53'ün bataryası mafiş oldu sanırım. Az kullanmıştım lakin yüzde 96'ya gelince şarjı kesiyor ve Led turuncu yanıp sönüyor.

Batarya işini napıcaz?

• ayni durumdaydim, servis cok para istedi, amerikadan getirttim ben de ama memnun kalmadim, keske orjinalini alsaydim.
  • Beyler sorunu buldum. Dün pc yi söktüm ve sağ fanın çalışmayan dediğim fanın bağlantısı gevşek kalmış. Ondan çalışmayıp soldaki yapıyormuş.bunuda internetten yabancı birinde aynı sorun olmuş kablonun gevşek olmasından dolayı diğer fana atandığını söylediğinden bende söküm videosu seyrederek söktümtekrardan Monte ettim ve gerçekten iki fanda çalışmaya başladı. Ohh be! Kimin başına gelirsr ilk yapacağı bu olsun özellikle asus g serisi için.hadi sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

ayni durumdaydim, servis cok para istedi, amerikadan getirttim ben de ama memnun kalmadim, keske orjinalini alsaydim.

Orjinali satılmıyor ki Abd'de de? Bataryalar hep muadil, çakma.

• evet cakma ama muadil degil, sarj isigi turuncu yesil yaniyor surekli, bataryayi cikarip takinca duzeliyor, bir iki gun sonra yine ayni. sanirim gucu de yetersiz kaliyor, bilgisayar baya yavasliyor pilde calisirken.
  • quote:

evet cakma ama muadil degil, sarj isigi turuncu yesil yaniyor surekli, bataryayi cikarip takinca duzeliyor, bir iki gun sonra yine ayni. sanirim gucu de yetersiz kaliyor, bilgisayar baya yavasliyor pilde calisirken.

Birebir aynı sorun. Orjinal batarya benimki. Çıkar-tak yapınca geçici düzeliyor. Bence devre sorunu var ama çözümü yok. Çözüm bulursan benim mesajımdan alıntı yaparak beni haberdar edersen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

evet cakma ama muadil degil, sarj isigi turuncu yesil yaniyor surekli, bataryayi cikarip takinca duzeliyor, bir iki gun sonra yine ayni. sanirim gucu de yetersiz kaliyor, bilgisayar baya yavasliyor pilde calisirken.

Birebir aynı sorun. Orjinal batarya benimki. Çıkar-tak yapınca geçici düzeliyor. Bence devre sorunu var ama çözümü yok. Çözüm bulursan benim mesajımdan alıntı yaparak beni haberdar edersen sevinirim.

Valla benim batarya direk bozuldu :D Windows piliniz bozuktur degistirin uyarisi veriyor. Sizin ki gene iyi dayanmis. Ekran kartimdaki lehimlerde eskidigi icin pembe + yesil perde cekilmis gibi kullaniyorum bilgisayari zaten. Ekran karti chipini isitip duzelttiriyorum 1 hafta sonra tekrar basliyor. Bilgisayari degistirsem mi bilemedim. 4 yil gecmesine ragmen aslinda hala guclu bir bilgisayar oldugu icin cope atmak istemiyorum. g73,g74 alip yeni pcye gecen oldu mu

• hocam merhaba yaklaşık 15 gündür asus G750 gtx860 lı modeli kullanıyorum bilgisayarı açtığım zaman ve LOL oynarken sağdece soldaki fan çalışıyor sağdaki fanda hiç bir ses yok bu normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor9119

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Valla benim batarya direk bozuldu :D Windows piliniz bozuktur degistirin uyarisi veriyor. Sizin ki gene iyi dayanmis. Ekran kartimdaki lehimlerde eskidigi icin pembe + yesil perde cekilmis gibi kullaniyorum bilgisayari zaten. Ekran karti chipini isitip duzelttiriyorum 1 hafta sonra tekrar basliyor. Bilgisayari degistirsem mi bilemedim. 4 yil gecmesine ragmen aslinda hala guclu bir bilgisayar oldugu icin cope atmak istemiyorum. g73,g74 alip yeni pcye gecen oldu mu

Hocam bu bilgisayarin su an dengini ne kadara alabilirsin :)
    Bu kadar guclu pc yi degistirmek cok sacma.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.