Bildirim
DH Asus Republic of Gamers Kulübü (199. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: razor9119
quote:
Orijinalden alıntı: kill1033
quote:
Orijinalden alıntı: razor9119
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: sinnan
evet cakma ama muadil degil, sarj isigi turuncu yesil yaniyor surekli, bataryayi cikarip takinca duzeliyor, bir iki gun sonra yine ayni. sanirim gucu de yetersiz kaliyor, bilgisayar baya yavasliyor pilde calisirken.
Birebir aynı sorun. Orjinal batarya benimki. Çıkar-tak yapınca geçici düzeliyor. Bence devre sorunu var ama çözümü yok. Çözüm bulursan benim mesajımdan alıntı yaparak beni haberdar edersen sevinirim.
Valla benim batarya direk bozuldu :D Windows piliniz bozuktur degistirin uyarisi veriyor. Sizin ki gene iyi dayanmis. Ekran kartimdaki lehimlerde eskidigi icin pembe + yesil perde cekilmis gibi kullaniyorum bilgisayari zaten. Ekran karti chipini isitip duzelttiriyorum 1 hafta sonra tekrar basliyor. Bilgisayari degistirsem mi bilemedim. 4 yil gecmesine ragmen aslinda hala guclu bir bilgisayar oldugu icin cope atmak istemiyorum. g73,g74 alip yeni pcye gecen oldu mu
Hocam bu bilgisayarin su an dengini ne kadara alabilirsin :)
Bu kadar guclu pc yi degistirmek cok sacma.
Hocam benim ekran karti cop oldu. Suan alacali bir ekrandan sana yazi yaziyorum :D Tamir olamaz. Ekran kartinin chipsetini isitiyorum duzeliyor. Ama 1 hafta sonra tekrar bozuluyor. Cunku chip kullana kullana deforma oldugundan cok isiniyor ve lehimleri tekrar bozuyor.
Yoksa ben bilgisayarimi cok seviyorum. Canavar gibi :D ama bozuldu iste. bayadir bu sorunla ugrastim ben hatta. gorenler okumustur. cok cektim :D
Kanının son damlasına kadar kullanacaksın sen o makinayı, anlaşıldı. Dediğin gibi halâ canavar. Gpu'yu komple fırınlamayı denedin mi, ısıtmayı ne şekil yapıyorsun :D ?
Parayla bir tamircide sicak hava ufleyen smd rework stationla 5dk 400derecede isitmistik. Turkiyede malesef firini olan yer pek yok. Aslinda normalde x-ray ozellikli firin olsa bu sorun bence daha rahat cozulur. Ama herseyde oldugu gibi bunda da yarim yamalak is yapiyoruz. Ama evdeyken sac kurutma makinasi kullanicam lcd ekran alana kadar. Neden derseniz vga ile baglaninca goruntuyu duzgun gosteriyor :D Sanirim vga'dan baglayinca ekran kartinin chipsetine ugramiyormus :S Bu problemi cok yasayan var internette.
Birde chip deforme oldugu icin cok isiniyor dedim ama gpuzden veya hwmonitorden bakinca max 60 derece oluyor. Teknik servise sordum. O gosterge degerlerine aldanma dedi. Chipin ic sicakligi cok daha farkli ve degiskendir dedi. Zaten bir tane pin'in lehimi bozulsa goruntu bozuluyor.
Gercekte bu igrenc ve pislik bir sorun ya. Kimse yasamasin bu sorunu :D Internette g73jh icin HD5870 satildigini gordunuz mu ? Ben aradim bulamadim malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 6 Ağustos 2014; 0:04:39 >
-
bu sorunun en buyuk sebebi, bilgisayari diz ustunde yada sallanan bir yerlerde kullanmak, diyelim ki oyun oynuyorsun, ekran karti isinmis durumda, bilgisayari salladiginda lehimler ufak ufak atmaya basliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinnan
bu sorunun en buyuk sebebi, bilgisayari diz ustunde yada sallanan bir yerlerde kullanmak, diyelim ki oyun oynuyorsun, ekran karti isinmis durumda, bilgisayari salladiginda lehimler ufak ufak atmaya basliyor.
Keske oyle olsa :D Dizustunde tasinmayacak sigmayacak kadar okuz gibi bir makina oldugu icin :D hep masada kullandim. Koltukta, yatakta vs. de kullanilmiyor alet :D Bence uretim kalitesiyle alakali. G73'te bu sorunu yasayan baya bir kisi var. Ayrica dediginiz gibi olsa 1 hafta sonra tekrar bozulmazdi. (1 hafta ayni masada duruyor.)
Sirf konusu acildi diye bilgisayari actim. Ekran kartini soktum. Actim sac kurutma makinesini son sicaklik dusuk hizda. 4dk tuttum. Ilk denemede duzelmedi. Sonra soktum tekrar 4dk tuttum. Ekran duzeldi. Bakalim ne kadar sure idare edecek :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 6 Ağustos 2014; 3:19:53 > -
bende g74 var, cok sukur sorunsuz 3 yildir.
abimin cok eski fijutsi marka bilgisayarinda da ayni sorun vardi, lehim uclarini elden gecirdiler, tekrar lehimlediler duzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: fethh16
hocam merhaba yaklaşık 15 gündür asus G750 gtx860 lı modeli kullanıyorum bilgisayarı açtığım zaman ve LOL oynarken sağdece soldaki fan çalışıyor sağdaki fanda hiç bir ses yok bu normal midir?
Bende de g750 cv067h var uygulama acik degilken 2 fanda calismiyor.billgisayar yuke girdiginde calismaya basliyor.sol taraftaki fan islemci sagdaki ise ekran karti icin lol ayarlari da dusukse pek kullanmiyor zaten. Ben bu sabah fisini takmadan orta ayarda lol oynamisim sonradan farkettim yani lolde pek bi performans dusuklugu olmuyo. Bilgisayar isinmiyorsa fanin calismamasi normaldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17 '' Laptop için sırt çantası bulamıyorum.Herhangi bir önerisi olan var mı ? -
Turkiyede 17" cok marka olmadigi icin fiyatlar biraz kabarik.thule marka vae 200 den basliyo. Yurt disindan getirebileceksen cok cesit ve iyi fiyatlar var istersen bi bakabilirsin.www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_s_?ie=UTF8&k=17+notebook+backpack&i=aps&x=10&y=10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.amazon.comAmazon.com: SwissGear 17" Gray Notebook Backpack: Computers & Accessorieshttp://www.amazon.com/gp/aw/d/B005TPVTHO/ref=mp_s_a_1_13?qid=1407426215&sr=8-13&pi=AC_SX110_SY165_QL70
Ben bundan kullaniyorum 3 senedir cok memnunum cok islevsel ve saglam bir canta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bigbuba
17 '' Laptop için sırt çantası bulamıyorum.Herhangi bir önerisi olan var mı ?
Asus gaming çantaları var ebayda 70 TL kargo dahil geliyor onlarada bakabılırsınızi -
Abi bu g750 lerin ses sistemi nasıl.Qosmio lar gibi yüksekmi.Bu benim için çok önemli. -
Bize ne senin için önemli, dercesine kimse cevap yazmıyor.
Media markt a gidip kendin deneyip bakabilrsin
Bu notebook lar değil bulunduğum yörede,bulunduğum bölgedeki mağazalarda bile bulunması zor.
Yanlış verilen bir bilgi var G serisindeki ekran kartları anakarttan bağımsızdır ve mxm slotu uygun olduğu sürece ve bataryanızın kaldırabileceği düzeyde bir ekran kartı ile değiştirebilirsiniz. -
kac kere icini acip temizledim, degistirilebilir ayri bir ekran karti gormedim icinde. rog forumlarinda da bu konu ile ilgili bir cok soru ve cevap var olmayacagina dair. ekran karti onboard oldugu icin, yapmak imkansiz degil fakat normal bir kullanicinin da yapabilecegi bir is degil.
bilmedigimiz bir sey yada video varsa paylasin -
Daha önce Technopat tarafından MXM slotları aynı ve güç tüketimleri birbirine aynı olan 460M ekran kartlı notebook a 670M ekran kartı takılmıştı. Videosunu isterseniz pm atabilirim. Onun dışında da rog forumlarında da değişebilceğine dair bir çok konu mevcut. Bazıları tavsiye etmese de mümkün olduğunu söylüyorlar. İsterseniz bunların linkini de pm atabilrim. -
Asus g750jh sipariş ettim.Sinnan kardeşime konuyla ilgilendiği için teşekkür ederim.
hayirli olsun, bir sey yapamadim ki, yakinda olsa da bakabilseydim keske. gule gule kullan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X