Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gentechde G751 modelleri GTX 980m ile piyasaya cikmis.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    benim de g73 bataryasi 1 senedir olu hocam. 3. seneden sonra gidiyor bataryalar ne yazikki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

benim de g73 bataryasi 1 senedir olu hocam. 3. seneden sonra gidiyor bataryalar ne yazikki

Evet malesef, benim üzüntüm, kullanmaya kullanmaya öldürmüş olmak.
  • bende benim G750JH CV041H laptopumu ihtiyaçtan dolayı satışa çıkarıyorum sitede ilanım mevcut

ASUS ROG G750JH-CV041H
    Operating System: Windows 8 (64 bit)
    Display: 17.3" FHD (1920*1080) 3D
    Processor: Intel® Core i7-4700HQ (3.4 GHz)
    Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780M 256 BİT 4GB GDDR5
    Memory: 32GB DDR3
    Storage: 1TB HDD + 512GB SSD
  • Arkadaşlar uzun bir süre önce ana kartı arızalanan asus g73 jw bilgisayarimin parçalarını satıyorum.Tamir masrafı için 1000 lira civar bır rakam istediler bende satmaya karar verdim. Ram ekran kartı lcd ekran, hard disk media kart audi kart... aklınıza ne gelirse ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir
  • arkadaşlar bende g73sw var sorunsuz kullanıyorum ısınma yada herhangi bir donanımsal sorunu yoktu.. sadece şu aralar power tuşuna basınca bazen açılmıyor 15-20 dk sonra açılıyor... şu aralar yoğun çalıştığım için kullanmıyorum bile bilgisayarı fakat artık o açılmama süresi uzamaya başladı 3-5 gün açamadım laptopu.. power tuşuna basınca klavye ışıkları geliyor sonrasında direkt kapanıyor ekran yada fanlar henüz çalışmadan... pili var şarlı durumda da aynısını yapıyor... sebebi tahminimce anakartta şarj soketindeki lehimlerde bir sıkıntı olması fakat henüz götüremedim açmaya... onu açacak kadar malzemem yok elimde açacak arkadaşım da evlendiği için görüşemiyorum 2mizin tahminide aynı yönde fakat sizde böyle bir sorun oldu mu daha önce? yardım lütfen...

not: şuan laptop açılıyor uyku modunda bekletiyorum bende kullanmadığım zamanlarda... herhangi bir donanımsal arzası yok saatlerce oyun dahi oynuyorum... sadece açılmada problem yapıyor...

not2: bu olay laptopun ekranını değiştirdikten sonra olmaya başladı full hd 1920x1080 ekrandan hd 1600x900e geçtim gözümü çok yoruyordu parlak ekran birde düşük parlaklıkta flick atıyordu(hafif titreme) bununlada bir alakası olabilir mi gerçekten bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanyalcinefa67

oncelikle mubarek kurban bayraminiz kutlu olsun,arkadaslar bizde asus g75vw notebook aldik eklermisiniz,ve birde sorunumuz var bu konuda yardimci olurmusunuz. wireless olarak The WIMAXadapter is missing the error code was 0*302 hatasi aliyorum bu konuda yardimci olurmusunuz selamlar .ikincisi ise sol altta acilan asus rotationdesktop masa ustu uygulamasini yukleyemiyorum ssd yenisiyle degistik ve orjinal windowsu kurmadik yurtdisindan aldigimiz icin ingilizceydi tr windows 7/64tr home premium kurduk acaba bu yuzdenmi olmuyor

lutfen bu konuda yardim edermisiniz,selamlar
     DH Asus Republic of Gamers Kulübü DH Asus Republic of Gamers Kulübü DH Asus Republic of Gamers Kulübü DH Asus Republic of Gamers Kulübü

şunu bi halledemedik gitti ya

• arkadaşlar iyi günler.. asus G750JM-DS71 modelini kullanıyorum temmuz ayından itibaren ilk başlarda çok güzeldi fakat son 1 aydır bilgisayarın fanı boştayken bile 2300 2400 devirlerinde özellikle sol taraftaki sanırım CPU fanı. bu durum üzerine format attım sıfırladım 2 kere teknik servisin tavsiyesi üzerine biosu 205 den 207 ye güncelledim fakat düzelmedi hala boştayken bile sıcaklık olmamasına rağmen bilgisayarın sol fanı çalışıyor. nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olun teşekkürler..
  • güncel arkadaşlar lütfen yardımcı olun
  • beni de eklermisiniz listeye Asus g750JH kullanıyorum :)

bu arada arkadaşlar benim gibi makinasındaki win8 i silip win7 ye çeviren arkadaşlar varmı ? ben win8 den ziyada win7 de daha stabil ve daha performanslı gördüm makinayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSenSx -- 15 Kasım 2014; 11:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSenSx

beni de eklermisiniz listeye Asus g750JH kullanıyorum :)

bu arada arkadaşlar benim gibi makinasındaki win8 i silip win7 ye çeviren arkadaşlar varmı ? ben win8 den ziyada win7 de daha stabil ve daha performanslı gördüm makinayı.

win 7 nin driverlerini nereden buldun ? birde uefi modda çalıştımı?
  • Uefi yi bios tan kapatıyorsun 1-2 güne konu olarak açacağım hocam burdan da bildiririm 10 gündür kullanıyorum gayet iyi win 7 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm arkadaşlara merhabalar kulübe bende katıldım inşallah. Bu gün sipariş verdim. Asus g750jh-cv067h aldım. Pazartesi elimde olur herhalde. Inşallah pişman olmam

• Burası aktifliğini yitiriyor mu acaba.
    batarya kullanılmasa ömrü biter mi yada ömrünü uzun tutmak için ne yapmalı.

• www.newegg.com
    ASUS GL551JM-DH71 Gaming Laptop Intel Core i7-4710HQ 2.50 GHz 15.6" Windows 8.1 64-Bit - Newegg.com
    http://www.newegg.com/global/uk/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232122

ingilterede satan site bilen var mı

• Arkadaşlar bende g75vw ds73 3d aldım da birşey sormak istiyorum bu modeller de ses kartı mevcut mu ve içinde ki ses kartının ne desteklediğini nasıl öğrenebilirim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz

• Iyi gunler arkadaslar beni de Asus G751 kullanicisi olarak kulube eklermisiniz.Henuz iki haftadir kullaniyorum ama almayi dusunen ve sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirim.
  • Satilik g75 nh71 var 10 11 ay garanti mevcut 2600 fiyatı

• hayırlı gunler asus g75vw sol fan calısmıyor guncellemeyle alakalı olabılırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanyalcinefa67

hayırlı gunler asus g75vw sol fan calısmıyor guncellemeyle alakalı olabılırmı

arkadaslar g75vw solfan calısmıyor ve eurotruck2 oyununda 87derece ısı var bu bılgısayarımı normal servıslere getırsem sorunu rahatlıkla cözebilirlermi bu konuda yardımcı olun

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.