Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın solunda işlemci var işlemci normal kullanımda düşük seviyede calışır.
    işlem potansiyeliniz arttıkça işlemci ısınacağından fan deviri artıyor. Sağda ise ekran kartı var. Bunun içinde ayrı bi fan olduğundan oyunlarda özellikle ilk 5 dk oynadıktan sonra devir yükselir.
    Tavsiyem sıcaklık ölçme programi kurun. Bakın oyun oynarken 65 i geçiyo mu sıcaklık. Yada boşta iken 50 dereceyi geçmemesi lazım. Çekirdeklerden 3. Olanın değeri önemli ona göre değerlendirin.
    fanda toz birikmesi,işlemcinin termal kreminin özelliğini yitirmesi virüsün arka planda işlemciyi doldurması gibi sebeplerden özellikle sol fan yüksek dewire cıkabilir yada ses yapabilir.
    crysis 3 sıcaklık 65 max
    normal kullanım internet vs 45 derece bendeki değerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder748 kullanıcısına yanıt
    7. ayda garanisi biticek 6. ayda garantiye yollayıp iç dış bakımını yaptırtmayı planlıyorum ozamana kadar başka aksilik olmassa tabi , panel cok rahatsız edici değil gözüm alıştı yada , garantiye yollamak en iyisi sanırım dediğin gibi , saolasın bilgiler için ..

Birde gtx670m var 3 gb bunu yükseltmemiz mümkün olur mu acaba , pek sanmıyorum ama yinede bi sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci123

7. ayda garanisi biticek 6. ayda garantiye yollayıp iç dış bakımını yaptırtmayı planlıyorum ozamana kadar başka aksilik olmassa tabi , panel cok rahatsız edici değil gözüm alıştı yada , garantiye yollamak en iyisi sanırım dediğin gibi , saolasın bilgiler için ..

Birde gtx670m var 3 gb bunu yükseltmemiz mümkün olur mu acaba , pek sanmıyorum ama yinede bi sorayım

ekran kartı değişimini tavsiye etmem.
    Neden mi? tam bi konfigürasyon ve uyum olması biraz şans oluyor anladığım kadarı ile.
    Birde asusta değişim olmuyo. Monstar ve msı gibi makinalarda var ama ekran akrtı pahalı şey ya uyum performans olamazsa.:)
    bu arada problemin büyümesindense şimdiden gönderin derim garantiye.
  • www.istanbulbilisim.com.tr
    Asus ROG G750JX-TB71 Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-tb71-notebook-fiyati,69237.html
    Bende bu laptop var.Sorum şu: Ben buna gtx 770m den 1 tane daha taktırıp sli yaptırabilir miyim?Laptop'um bunu destekler mi?Ve de sizce buna değer mi? Bu kartın sli'si gtx 780m seviyesinde hatta bazen ilerisinde.Bi de şu sitede gtx 770msli nin detaylı incelemesi var. Oyun manyağı ve ultra ayar grafik hastasıyım denilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 19 Aralık 2014; 2:08:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

www.istanbulbilisim.com.tr
    Asus ROG G750JX-TB71 Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-tb71-notebook-fiyati,69237.html
    Bende bu laptop var.Sorum şu: Ben buna gtx 770m den 1 tane daha taktırıp sli yaptırabilir miyim?Laptop'um bunu destekler mi?Ve de sizce buna değer mi? Bu kartın sli'si gtx 780m seviyesinde hatta bazen ilerisinde.Bi de şu sitede gtx 770msli nin detaylı incelemesi var. Oyun manyağı ve ultra ayar grafik hastasıyım denilebilir

hocam hiç bunlarla uğraşma. yeni gördüm bunu al stabl oyun deneyimi ve kullanım yaşa.

Roc'umu almasaydım bunu alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder748

quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-tb71-notebook-fiyati,69237.html Bende bu laptop var.Sorum şu: Ben buna gtx 770m den 1 tane daha taktırıp sli yaptırabilir miyim?Laptop'um bunu destekler mi?Ve de sizce buna değer mi? Bu kartın sli'si gtx 780m seviyesinde hatta bazen ilerisinde.Bi de şu sitede gtx 770msli nin detaylı incelemesi var.http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-770M-SLI.103771.0.html Oyun manyağı ve ultra ayar grafik hastasıyım denilebilir

hocam hiç bunlarla uğraşma. yeni gördüm bunu al stabl oyun deneyimi ve kullanım yaşa.
    http://www.n11.com/asus-g750jh-t4168h-i7-4700hq-16gb-750gb256gb-ssd-173-w8-P31440958?cid=604001&gclid=CKPtks7p0MICFWTHtAodECcAjw
    Roc'umu almasaydım bunu alırdım.

hocam kusura bakma sende ürün varmış. ben yanlış anlamışım.:)
    uyum meselesi biraz şans gibi. bunu teknik servislere bi sorun bence.
    hatta bizzat gidin bu işlerle uğraşanlar ile test imkanı bulmadan ekran kartınızı değiştirmeyin.
    birde garantisi bitmesini bekleyin. çünkü diyelim işlemciye ve ya başka bir ergümana bir şey olursa diye.

Hocam haklısın bu makine daha sağlam sonuçta gtx 780m gibi zirvedeki kartlardan biri var ama 770m'in sli'si en az 780m kadar performans veriyor zaten,ben de şimdi laptop'u satmakla uğraşmak istemiyorum,o yüzden sli yaptırayım ram yükselteyim bi de ssd çakıp makineyi uçurayım diyorum.Bi de benimkini satıp bunu alsam bile teknolojinin hızına yetişmek mümkün olmuyo biliyorsun
    olur öyle şeyler sıkıntı yok hocam ben kart değişimi yapmıycam sadece aynı model olan herşeyi aynı karttan bi daha taktırıp sli yaptırıcam,bi sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.Beni 2-3 yıl daha ultra veya ultraya çok yakın ayarlarda götürsün yeter
  • ekran kartı modellerinde gtx olduktan sonra zaten iyi birde 700 serisi dikkat edin 600 serisine göre gerçekten daha iyi. ama inceleyin, 800 serisi sanki 700 serisinin overclok lu hali yani değmez. Ama 900 serisi gerçekten iyi mesela.
    Elinizdeki makina sizi bence en az iki yıl kastırmadan tatmin eder. ama ssd lazım. inanılmaz hızlı her anlamda.
  • voleren V kullanıcısına yanıt
    aynı laptop bende de var bios güncelleme yapamıyorum mavi ekranda kalıyor aynen dediğiniz gibi. yabancı sitelerde de bir şey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder748

ekran kartı modellerinde gtx olduktan sonra zaten iyi birde 700 serisi dikkat edin 600 serisine göre gerçekten daha iyi. ama inceleyin, 800 serisi sanki 700 serisinin overclok lu hali yani değmez. Ama 900 serisi gerçekten iyi mesela.
    Elinizdeki makina sizi bence en az iki yıl kastırmadan tatmin eder. ama ssd lazım. inanılmaz hızlı her anlamda.

doğru bir tespit yapmışsın hocam,zaten benim laptopla watch dogs,metro last night gibi bazı oyunlarda çözünürlükten veya antialiasing'den biraz feragat etsem de yine de ultrada oynayamadığım oyun şu ana kadar yok.Biraz aç gözlülük olabilir ama ben bütün ayarlar full'de oynamak istiyorum.Artı 8gb ram,240 gblık Ssd takviyesiyle SLİ yapınca makinenin özgüveninin tavan yapacağını düşünüyorum en az 2-3 yıl

• G750jh model olan arkadaşlar bios güncellemesi yaptınız mı bir tek bende mi var bu sıkıntı ?
  • kaleci123 K kullanıcısına yanıt
    İnternetten trojanlı torrent dosya dosya falan indirme. aşağıdaki adresten ürün anahtarın ile orjianal windows 8.1 indir ya da update yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

G750jh model olan arkadaşlar bios güncellemesi yaptınız mı bir tek bende mi var bu sıkıntı ?

ben yaptım sıkıntı çıkmadı. servisi arayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

İnternetten trojanlı torrent dosya dosya falan indirme. aşağıdaki adresten ürün anahtarın ile orjianal windows 8.1 indir ya da update yap
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

hocam güvenilir toorent siteleri var. Ayrıca anti virüs taramasından geçirirsiniz olur biter. win.8 i neden dir anlayamadım ama win 8.1 e yüksetince stabil çalışmıyor pc.
    Direkt 8.1 i yüklemek gerekiyor. yüksek verililik için.

• Bios update nasıl yaptınız ? Easy bios install ile mi? Yani direk bios üzerinden mi yoksa windows üzerinden program ile mi? Asus foruma da bu konu ile yazdım adamlar bir şey diyemedi çünkü söyledikleri her türlü şekilde yüklemeyi denedim. Tam yükleme esnasında aşağıdaki gibi bir görüntü çıkıyor ve öylece kalıyor ben yeniden başlatıyorum bilgisayarı sonra.
     DH Asus Republic of Gamers Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 23 Aralık 2014; 22:34:34 >

• ilginç bi durum.ben içinde gelen win8 i sildim win8.1 kurdum kurarken asus sun sitesinden direkt en güncel driverleri indirdim. bios da vardı. her hangi bi problem olmadan yükledim.(on gün önce) sizin bu durumu açıkçası anlayamadım bile. bios ta acaba güncellemeleri kapatma açma ile ilgili bi güvenlik duvarı mı var. çok ilginç.
    acaba biosta su an ayarlar menüsü gibi tüm menüleri görebiliyor musunuz ? biosta gezinebiliyor musunuz? kıstlama falan anlamında.
  • xSenSx kullanıcısına yanıt
    windows 7 yi nasıl kurduğunu açıklayabilirmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır hemen hemen windows 7 ile kullanıyorum üzerindeki 8 lisansına göre çok daha stabil benim gözümde makina :) bazı arkadaşlar sormuştu nasıl kurduğumu orjinal linki de vereyim özet olarak da aşağıda yazıyorum arkadaşlar.
    Orjinal Adresi : ASUS G750JH Windows 7 clean install guide

Özet geçecek olursak aşağıdaki işlemler ile çok rahat halledebilirsiniz.

1-) Öncelikle bios a girip Security sekmesine gelip Secure Boot Control yazan kısmı kapatıyorsunuz (Disable )

2-) Daha sonra Boot sekmesine gelip Launch CSM yazan kısmı açıyorsunuz (Enable)

bios ayarları bukadar arkadaşlar bundan sonra yapmanız geren normal windows 7 kurulumu başlatmak. cd veya usb seçim size kalmış.
    ben format atarken ne kadar partition var ise sildim. ne recovery kısmı ne başka birşey kendime göre bölümlendirdim.

Sürücüler:

1-01-ATK Package 1.0.0035

2-02-Intel Chipset Drivers 9.4.0.1027

3-03-Intel USB 3.0 Driver 2.5.4.40

4-04-Intel Rapid Storage Technology Driver 13.0.0.1098

5-05-Intel Management Engine Interface 9.6.0.1038

6-06-nVIDIA GeForce Driver 9.18.13.3260 (yada ekran kartı modeliniz göre üretici sitesinden güncel sürüm indirebilirsiniz.)

7-07-Realtek Audio Driver 6.0.1.7231

8-08-Atheros AR8175 LAN Driver 2.1.0.21

9-Atheros AR9485 WLAN Driver 10.0.0.274 veya Broadcom WLAN Driver 6.30.223.228 veya Intel WiFi WLAN Driver 17.0.1.5 veya ASUS PCE-AC66 WLAN Driver 6.30.95.26

10-10-Atheros Bluetooth Driver 8.0.1.318 veya Broadcom Bluetooth Driver 6.5.1.4800 veya Intel Bluetooth Driver 3.1.1311.0402

11-Genesys Multi-Card Reader Driver 4.3.1.1

12-Elantec Touchpad Driver 11.5.11.3

13-Keyboard Device Filter 1.0.0.5

14-ASUS Wireless Console 3.0.45

15-Thunderbolt Driver 1.4.0.1

Programlar:

16-ASUS USB Charger Plus 2.1.5

17-Power4Gear Hybrid Utility 1.2.4

18-ASUS Splendid Video Enhancement Technology 2.01.0021

19-ASUS Virtual Camera Utility 1.0.28

20-Life Frame3 Utility 3.1.13

21-Intel Turbo Boost Technology Monitor 1.0.400.4

22-ASUS DVD 10.0.5710.52 (3D) veya ASUS DVD 10.0.5710.52 (Non-3D)

yukarıdaki paylaşım ile yapacağınız herşey kendi sorumluluğunuzdadır arkadaşlar. dediğim gibi ben 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSenSx -- 5 Ocak 2015; 18:17:09 >

• Herkese iyi geceler mevcut rog g750jh laptopum var ve bildiğiniz üzere 2 jak girişi var. Sorum şu razer tiamat 7.1 kulaklık alsam kullanabilirmiyim ? razer da 5 jak girişi var , birde rog daki ses kartı 7.1 i destekliyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.