Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bu sitedeki en ucuz makina 1501 dolar.1433 dolarada var ama ekran kartı gtx 460 sanırım 5870 tercihi daha doğru olabilir?
  • Benide foruma eklermisiniz lütfen.
  • 5870 460 tan daha iyidir. 470 veya 480 cikarsa ve dusuk pil omrunu goze alirsan onlari tercih edebilirsin ama 460'i degil kesinlikle.

quote:

Orijinalden alıntı: kopele1984

kardeş bu sitedeki en ucuz makina 1501 dolar.1433 dolarada var ama ekran kartı gtx 460 sanırım 5870 tercihi daha doğru olabilir?
  • merhaba arkadaslar. bildiginiz uzere g73 umde problem cikmasindan dolayi asus a geri verip parami almistim.su an laptopun yaninda gelen mouse u cok istiyorum ancak bunu satan herhangi bir yer yok.satmak isteyen olursa lutfen benimle irtibata gecsin.
  • Eklemediklerim varsa soylemeniz yeterli...

##Kullanıcılar##

1-) tugay289
    2-)Patriot_942
    3-)gilead
    4-)cause_of_death
    5-)chicheck
    6-)havacivaci
    7-)torq
    8-)tristam
    9-)kill1033
    10-)Dylan150
    11-)POWER GAMER
  • bu alete ssd takın..

g71ime taktım, fark inanılmaz ötesi.. kesinlikle şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

bu alete ssd takın..

Hdd yuvası olarak ne kullandın acaba? Bantlamak istemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

bu alete ssd takın..

Hdd yuvası olarak ne kullandın acaba? Bantlamak istemiyorum da

zaten içinden çıkacak olan harddiskte belli bir aparatla takılmış durumda kasaya, o aparatı ssdye takıyosun, sonrada kasaya

• @cause of death

DH Asus Republic of Gamers Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriii -- 29 Ekim 2010; 14:15:44 >
  • 8,782 surumunde hatalar var;

Panasonic 106 ekran plasmaya bagladigimda ekran 102ymis gibi kucultuyor goruntuyu.
    Batman arkham asylum da GSOD aldim, dugmeden kapamak zorunda kaldim.
    Birde oyun oynarken ve film izlerken monitorler arasi gecis yaparsam oyun kilitleniyor ve reset atmam gerekiyor.

Stock surucuye donunce sorunlar duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 29 Ekim 2010; 20:06:41 >
  • @cagriii

Cevap ve özellikle resim için teşekkürler. Ancak kullanmakta olduğum G73RBBx05 modeli tek hdd ile gelmekte, normalde cihazda 2 hdd yuvası var dolayısıyla biri boş. Ben yeni alacağım Hard Disk'i boş slota takmak istiyorum, bu sebeple o parçaya ayrı olarak ihtiyacım var. Bazıları çift taraflı bant ile bantlayarak falan yapmışlar ama ben pek güvenemedim. Zannedersem bu parçanın belli bir standardı da yok, rastgele alacağım bir tane uymaz diye düşünüyorum ancak emin değilim. Yurtiçinde'de nereden temin edebileceğim konusunda hiç bir fikrim yok, Asus teknik servise soracam bir ara ama pek ümitli değilim

@kill1033

Daha önce stock driver harici herhangi bir driver ile sorunsuz bir şekilde kullanmış mıydınız? GSOD problemi genelde stock driverdan sonra yapılan güncellemelerde g73'lerin çoğunda karşılaşılan bir problem. Yukarıda Vbios ile çözümünü anlatan bir yazı ve video var. Eğer stock driver'dan memnunsanız bence gerek yok yapmanıza.

Diğer sorunlar konusunda bir fikrim yok doğrusu, vbios onlara çözüm olmayabilir.

• Vbios olayina bakacagim ama linki bulamadim bu baslikta, yapacaklar ici bu mesajin altina kopyalayabilir misin?

quote:

@cagriii

Cevap ve özellikle resim için teşekkürler. Ancak kullanmakta olduğum G73RBBx05 modeli tek hdd ile gelmekte, normalde cihazda 2 hdd yuvası var dolayısıyla biri boş. Ben yeni alacağım Hard Disk'i boş slota takmak istiyorum, bu sebeple o parçaya ayrı olarak ihtiyacım var. Bazıları çift taraflı bant ile bantlayarak falan yapmışlar ama ben pek güvenemedim. Zannedersem bu parçanın belli bir standardı da yok, rastgele alacağım bir tane uymaz diye düşünüyorum ancak emin değilim. Yurtiçinde'de nereden temin edebileceğim konusunda hiç bir fikrim yok, Asus teknik servise soracam bir ara ama pek ümitli değilim

@kill1033

Daha önce stock driver harici herhangi bir driver ile sorunsuz bir şekilde kullanmış mıydınız? GSOD problemi genelde stock driverdan sonra yapılan güncellemelerde g73'lerin çoğunda karşılaşılan bir problem. Yukarıda Vbios ile çözümünü anlatan bir yazı ve video var. Eğer stock driver'dan memnunsanız bence gerek yok yapmanıza.

Diğer sorunlar konusunda bir fikrim yok doğrusu, vbios onlara çözüm olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Vbios olayina bakacagim ama linki bulamadim bu baslikta, yapacaklar ici bu mesajin altina kopyalayabilir misin?

quote:

@cagriii

@kill1033

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43820426

• Sagol Tristam nasil gormedim anlamadim :p

Bios guncellemesi falan diyor o yuzden vazgectim cunku bir asus bilgisayarin nasil servisi tarafindan bile tamir edilemeyecek sekilde bozuldugunu gordum bu bios guncellemesi yuzunden.

Simdilik kalsin

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Vbios olayina bakacagim ama linki bulamadim bu baslikta, yapacaklar ici bu mesajin altina kopyalayabilir misin?

quote:

@cagriii

@kill1033

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43820426

• 8,782 ile 3d vantage GPU puanini test edip koyabilir misiniz? cok fark varsa yapmayi dusunuyorum
  • Benim ekran 1600x900 olduğu için hata veriyor Vantage, Features'takileri kapattıktan sonra 1600x900 çözünürlük, extreme ayarlarla denedim.
    3dmark sonucu 0 gözüküyor, Gpu 6560, cpu 10249
    3mark06 yapabilirim istersen, ben pek oynayacağını düşünmüyorum driver ile...

Ekleme:

1600x900 çözünürlük, performance ayarları ile
    3dmark sonucu 0, Gpu 7252, cpu 10277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 30 Ekim 2010; 18:07:59 >
  • Bu arada bana yakın zamanda termal macun yenileme yolu göründü, biraz çekiniyorum ama deneyecem. Battlefield, Crysis, Left 4 Dead'de 100 dereceyi geçer oldum soğutucusuz.
  • g73 ü nerden satın alabilirim istanbuldayım.???
  • Arkadaşlar şu overclock olayına girelim artık yaw
  • Once ekran kartini sicaklik degerlerini ogrenebilmem lazim, birkac program tanimadi karti.
    Islemci 73 dereceye kadar isiniyor maksimum

quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Arkadaşlar şu overclock olayına girelim artık yaw
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.