Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kill1033

Once ekran kartini sicaklik degerlerini ogrenebilmem lazim, birkac program tanimadi karti.
    Islemci 73 dereceye kadar isiniyor maksimum

quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Arkadaşlar şu overclock olayına girelim artık yaw

Ben Everest kullanıyorum, tavsiye ederim
  • Yeni model gelmis bestbuya hem daha iyi hem daha ucuz...
    http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894&st=g73jh&cp=1&lp=1

Kacirmayin derim...
    i7 740 islemci takilmis.
    640gb hafiza.
    4G var galiba.
    1199 dolar...

• Ekran kartında 80 derece gördüm arkadaşlar. Yinede overclock yapmak istiyorum ama doğru programı bulamadım. Deneyen varmı acaba.
  • güzel ama ekran full hd değil.bence bu performansta bir cihazda,alınmışken full hd ekran almak daha mantıklı.
    quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Yeni model gelmis bestbuya hem daha iyi hem daha ucuz...
    http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894&st=g73jh&cp=1&lp=1

Kacirmayin derim...
    i7 740 islemci takilmis.
    640gb hafiza.
    4G var galiba.
    1199 dolar...

• Boyle fiyat bulmusken full hd nin hic onemi yok...
    1600x900 ile 1600x1080 arasinda inanilmaz bir fark olacagini hic zannetmiyorum.Olsa zaten uretici firma her modeline koyardi pazarlama avantaji saglamak icin.
    Bende bestbuydan aldim.1299 dolara.i7 720 ve 500gb hdd vardi.
    Blueray e gelirsek gercekten ekstra lux diyebilirim.
    Bir filme hangimiz bedavaya indirmek varken 100-200 lira veririzki?

@POWER GAMER
    G73jh nin kendi overclock programi yok mu?
    Solda isik,sleep tuslarinin orada OC tusu var mesela.Onun ayari vardir mutlaka.
  • uff ya çok fena daralddım hangi bilgisayarı alacağıma bir türlü karar veremiorum.max 1500 dolar civarı amerikadan alacağım bu standartlarda bir laptop önerebilirmisiniz bana??bide bu cihazın 15.6 inc olanı var çok kaba duruyor bu cihaz sanki:((

ama gtx 460 var üzerinde.çok fena arada kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kopele1984

uff ya çok fena daralddım hangi bilgisayarı alacağıma bir türlü karar veremiorum.max 1500 dolar civarı amerikadan alacağım bu standartlarda bir laptop önerebilirmisiniz bana??bide bu cihazın 15.6 inc olanı var çok kaba duruyor bu cihaz sanki:((

G53jw yi al derim...
    Neden mi?
    G73Jh yi tasimak cok cok zor...Cok buyuk bir alet.Cok agir.Cantasida bir o kadar bavul gibi...
    Diger turlu zaten ozellikler ayni..Ben bu laptopin yanina alabilirsem netbook alacagim.Tasinamiyor cunku

• g73 ü nerden satın alabilirim istanbuldayım.???
  • bende öle düşünüyorum ancak g53jw yi birtek bu sitede bulabildim ve bana çok güvenilir gelmedi.amerikadaki büyük elektronik satış mağazalarının sitelerindede bu ürün yok malesef.nasıl bulabiliriz çünkü zaman çok daraldı 10 gün içinde arkadaşım alıp getiricek ürünü amerikadan:((
    quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: kopele1984

uff ya çok fena daralddım hangi bilgisayarı alacağıma bir türlü karar veremiorum.max 1500 dolar civarı amerikadan alacağım bu standartlarda bir laptop önerebilirmisiniz bana??bide bu cihazın 15.6 inc olanı var çok kaba duruyor bu cihaz sanki:((

G53jw yi al derim...
    Neden mi?
    G73Jh yi tasimak cok cok zor...Cok buyuk bir alet.Cok agir.Cantasida bir o kadar bavul gibi...
    Diger turlu zaten ozellikler ayni..Ben bu laptopin yanina alabilirsem netbook alacagim.Tasinamiyor cunku

• Taninmadik yerlerden almanizi tavsiye etmem.
    Hatta magazadan kendi alirsa cok daha iyi olur.Olu piksel kontrolu yapabilir.
    Bende g53 un g73 kadar iyi bir modeli oldugunu bilmiyordum.
    Biraz daha arastirin daha sonra kararinizi verin.
    Ben amerika bestbuy dan aldim.RB00X5 modeliydi sanirim.Suan kalkti daha iyi ve daha ucuz bir model geldi.
  • Arkadaşlar ekran kartını güncelledim, oyunlar takılmaya başladı. Daha sonra tekrar eski sürücüye döndüm. Kimseye şu anda ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi önermiyorum. Ama ekran kartına overclock yapabilen varsa lütfen paşlaşsın lütfen.
    Ayrıca recovery yapan varmı arkadaşlar?
  • merhaba. bu ürünün fan sesi biraz yüksek değilmi sizce? "silent fan" teknolojisi diyolar ama oyunlarda fan sesi baya bir artıyor...
  • 10 numara
  • Lütfen biri yardım etsin. Ekran kartı Flashlama işleminden sonra makine açılmıyor. Siyah bi ekran var açıldığında hiç birşey yapamıyorum.
    Teşekkürler.
  • vakit kaybetmeden servise gotur. Buyuk ihtimalle chip yandi

quote:

Lütfen biri yardım etsin. Ekran kartı Flashlama işleminden sonra makine açılmıyor. Siyah bi ekran var açıldığında hiç birşey yapamıyorum.
    Teşekkürler.
  • Makinada kaç ram slotu var ve max kaç gb destekliyor.Bunu çok merak ediyorum .Eğer 4 slot varsa harika ama max 8gb destekliyorsa felaket. 4 slot normalde 16 gb falan desteklmeesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Makinada kaç ram slotu var ve max kaç gb destekliyor.Bunu çok merak ediyorum .Eğer 4 slot varsa harika ama max 8gb destekliyorsa felaket. 4 slot normalde 16 gb falan desteklmeesi lazım

4 slot var
  • quote:

Orijinalden alıntı: torq

quote:

Makinada kaç ram slotu var ve max kaç gb destekliyor.Bunu çok merak ediyorum .Eğer 4 slot varsa harika ama max 8gb destekliyorsa felaket. 4 slot normalde 16 gb falan desteklmeesi lazım

4 slot var

G73 de 4 slot değilmi kardeş yanlış olmasın ona göre bir arkadaş alıcakta. Peki maksimum ram desteği kaç acaba 16 gb mı 8 gb mı
  • 4 slot var ve 16 gb destekliyor. 8 gb lik urunlerde 4 tane 2 gb var.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torq

quote:

4 slot var

G73 de 4 slot değilmi kardeş yanlış olmasın ona göre bir arkadaş alıcakta. Peki maksimum ram desteği kaç acaba 16 gb mı 8 gb mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

vakit kaybetmeden servise gotur. Buyuk ihtimalle chip yandi

quote:

Lütfen biri yardım etsin. Ekran kartı Flashlama işleminden sonra makine açılmıyor. Siyah bi ekran var açıldığında hiç birşey yapamıyorum.
    Teşekkürler.

Vbios'u sildiğim için makina birdaha açılmadı. Servise gönderdim, kimbilir ne zaman gelir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.