Şimdi Ara

'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
6
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontrol ediyorum yükleniyorda kalma olayını.

Edit: Ofisteki cihazlarda bir sıkıntı yaşamadan geçmekteyiz. Normal işleyişte, uygulamayı açtıktan sonra size uyarı penceresi ile birlikte "DH bildirim uygulaması size anlık ileti göndermek istiyor.. Tamam / Vazgeç" seçeneklerini sunması gerekiyor. Ancak yükleyen arkadaşlarda sanırım bu pencere gözükmemekte ve uygulamanın açılmasını engellemekte.

Bu uyarı ekranını görebilen var mı acaba?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Program hiç install olmuyor , ikonu yok ve normal de diğer uygulamalar gibi yükleme işlemi gerçekleşmiyor.

edit: ikon var ,ikon resmi yok gri şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 23 Ekim 2013; 18:33:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udid programını kullandım, gösterdiği bilgileri yolladım.

• İlk izlenimlerimi aktariyorum.
    1) Bildirimlerde bir bildirime tiklayinca ilgili bolum degil de direk forum ana sayfasi aciliyor.
    2) Kullanici adi ve sifre girerken klavye yazilari kapatiyor yani klavye acilinca yazilar yukari kaymiyor bu da amator bir goruntu olusturuyor.
    3) Cikis butonuna tiklandiginda kesinlikle onay istenmeli.
    4) Forum sayfasinin degil de uygulamada mesajlar, favoriler, bildirimler yazan bar kisminda mesajlar ve favoriler bolumune girince forum ana sayfasi aciliyor.
    5) Bildirimler kisminda son 2 satir normalde gorunmuyor. Resimdeki gibi parmagimla surukleyip tutunca gozukuyor.
    6) Son olarak bu mesaji gondermeye calistigimda beyaz ekran geldi ve geri butonuna tikladim uygulamadan atti.

2 Numaralı Hata
     'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA !

5 Numaralı Hata
    Normalde görünen

Yukarı çekince

iPhone 4 ios 6.1

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

Program hiç install olmuyor , ikonu yok ve normal de diğer uygulamalar gibi yükleme işlemi gerçekleşmiyor.

aynen bendede böyle yüklenmiyor
  • Tesekkur ederim.

• deneriz

• Betayi deneme sansi elde edenlerden biride bendim ham
    Mail yoluyla hemde pmden udid numarami yollamis olmama ragmen neden bana ipa dosyasini yollamadiniz elinde ipa dosyasi olan bana bir sekilde ipayi ulastirabilirmi benim zaten udid kaydim var yeterki ipayi biri yollasin lutfen tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

Program hiç install olmuyor , ikonu yok ve normal de diğer uygulamalar gibi yükleme işlemi gerçekleşmiyor.

aynen bendede böyle yüklenmiyor

Bendede bu sekilde

• Bende yükleyemiyorum.
    İtunes de yüklenmiş gözüküyor fakat telefonda ikon yok.

iphone 5 7.0.3
  • bana cevap gelmedi arkadaşlar ????

gönderdim bilgileri ama ?
  • Acaba benim cihazın udid kaydı mı yok ? Yükleme başarısız oldu çünkü. Ios7 yeni çıkarken kayıt yaptırmıştım. O kayıtta problem olabilir mi? Kontrol edebileceğim bir sistem falan mevcutmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 23 Ekim 2013; 20:31:55 >
  • iTunes aracılıgı ile cihazıma attım fakat yükleniyor yazısında kaldı.iPhone 5 ,versiyon 7.0.3

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

Betayi deneme sansi elde edenlerden biride bendim ham
    Mail yoluyla hemde pmden udid numarami yollamis olmama ragmen neden bana ipa dosyasini yollamadiniz elinde ipa dosyasi olan bana bir sekilde ipayi ulastirabilirmi benim zaten udid kaydim var yeterki ipayi biri yollasin lutfen tskler

merhaba,

sizi bir önceki mesajımda bilgilendirmiştim bu konu ile ilgili. Aşağıya kopyalıyorum;

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

@amonRa, @Amelie Poulain ,@Madman,@RukuNzo®, @Mr_Ehrmantraut ,@macorono34@, @dersamstagnachmittag@, @serif61@

Yukardaki kullanıcılarımızın göndermiş olduğu UDID bilgilerinde sıkıntı gözükmekte ve kayıt edilememektedir. Tekrar kontrol edip iTunesdaki gözüken UDID 'leri bana iletebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

İlk izlenimlerimi aktariyorum.
    1) Bildirimlerde bir bildirime tiklayinca ilgili bolum degil de direk forum ana sayfasi aciliyor.
    2) Kullanici adi ve sifre girerken klavye yazilari kapatiyor yani klavye acilinca yazilar yukari kaymiyor bu da amator bir goruntu olusturuyor.
    3) Cikis butonuna tiklandiginda kesinlikle onay istenmeli.
    4) Forum sayfasinin degil de uygulamada mesajlar, favoriler, bildirimler yazan bar kisminda mesajlar ve favoriler bolumune girince forum ana sayfasi aciliyor.
    5) Bildirimler kisminda son 2 satir normalde gorunmuyor. Resimdeki gibi parmagimla surukleyip tutunca gozukuyor.
    6) Son olarak bu mesaji gondermeye calistigimda beyaz ekran geldi ve geri butonuna tikladim uygulamadan atti.

2 Numaralı Hata

5 Numaralı Hata
    Normalde görünen

Yukarı çekince

iPhone 4 ios 6.1

merhaba,

1) normalde ofisimizdeki farklı cihazlar ve farklı üyelikler ile yaptığımız çalışmalarda, seçtiğiniz bildirim ne ise onunla ilgili yere gitmekte. Özellikle bu şekilde yaptık ancak sanırım farklı hesaplarda sıkıntı oluşmuş. Bu konuyu düzeltiyoruz..
    2) kullanıcı adı ve şifre kısımlarını tekrardan ilk update de elden geçiriyoruz.
    3) çıkış butonuna onay alert 'i eklenmesi gerekli
    4) 1. maddedeki ile aynı durum. o butonlar da keza ilgili yerlere gitmesi için var :) ancak neden sizlerde bu şekilde sürekli forum anasayfasına yönlendiriyor inceleyeceğiz.
    5) yükseklik ile ilgili sıkıntıyı düzelteceğiz.
    6) 1. ve 4. maddeki ile aynı sorundan dolayı oluşuyor olması muhtemel.

Geri bildirimleriniz için çok teşekkürler.

• Bana niye verilmedi sans yok tabi cekilis ile dagitildi sanirim, ilk sayfadan da yorum yapmistim

• Merhaba, itunes 'tan eşzamanlama yapmaya çalışıyorum ama ipad üzerinde yüklenemedi uyarısı alıyorum.

6.1.3 mini ipad
  • ip5 6.1.4 eşzamanlamada yapmama rağmen iphone ekranında 'DH Bildirim' yüklenemedi uyarısı almaktayım.
    Not: Diğer tüm .ipa'ları sorunsuz hatasız yükleyebiliyorum.
    Nasıl çözümleyeceğiz?
  • Ben teşekkür ederim Bu arada DH Bildirim uygulamasının bildirimleri açık olmasına rağmen bu alıntı mesajınızın bildirimi uygulamadan gelmedi, masaüstü bilgisayarımdan görebildim.
  • telefon ekranında yükleniyor da kaldı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.