Şimdi Ara

'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
6
Favori
15.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Allah in kuluda ipa yi bir yere upload edip paylasmiyor nasil forum ya kac defa rica etdik bir insan evladi yokmu halden anliyan konu sahibine de rica etdim ama yok arkadas bir ipa yi vermiyorsunuz korkmayin uygulamanizi calmayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolsun bir paylaşımcı arkadasımız sayesınde ipa dosyasını eld edip ipad mini ye yukledim ve uygulamayı 25pp nın yukleme klasorune atıp 25pp ile sorunsuz yukledım benim cıhazların udid kayıtları daha once yapılmış oldugu için sorun cıkarmadı
    Uygulamanın ikonu ne yazıkkı grı sekılde yuklendı. uygulama oldukca ıyı yanlız bir kaç eksik gördüğüm şeyi yazayım uygulama içerisinde cevapla deyip resim eklemeye çalıştıgımda resmi eklerken baglantımın yavaslıgından dolayı resmi eklemedi gordugum kadarı ıle uygulama da yenıleme ılerı gerı tusları adres barı gıbı secenekler olmadıgı için uygulamayı kapatıp yenıden acmadan cozum bulamadım bıraz eksiklikleri var ama zamanla daha iyi olacagı kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

cok_yasa_kamil, phantom_coal göndermiş olduğunuz UDID bilgileri hatalı gözükmekte. Gönderdiğiniz UDIDler şuna benzemelidir: gve475d632abff13c9e2bf524f377471e1c12154

@cok_yasa_kamil @phantom_coal

yeni PM gönderildi... @blckhm
  • Geç kalmadıysam bende alabilir miyim_?
  • benide yazın
  • Simdi iphone 5 ios6.1.2 versiyona yukledim
    İpad minideki ikon gri sorunu yok ikon normal sekilde cikti iphone da daha stabil calisiyor program
    Birsey dikkatimi cekti su an bu mesaji dh bildirim uygulamasindan yaziyorum yazi yazarken klavye imleci belli olmuyor ve yazdigim yeri fark edemiyorum tavsiyem klavye de yazi yazarken imlec cikmali silerken ve yazarken kolaylik saglar imlec olmayinca rastgele yaziyormusuz gibi hissettiriyor insana saygilarimla

• iphone 4 ve 5 bi de ipod touch 4 var yollarsanız hepsinde dener feedback yaparım

• Udid kaydi yaparmisiniz denemek isterim

• Ne oldu uygulama ?
  • Peki bu yükleniyorda kalan arkadaşlar uygulamayı kaldırabilen var mı?
  • BİR KERE DE Android'e öncelik verseniz gözlerim yaşaracak.
  • Filtrele kismi kolayca kapanmiyor ve yeni bildirimler x mesaj atti geliyor ama uygulamada gostermiyor

• Redeem kod ile yeni telefonuma da yukledim ipad minim de duzgun calismiyordu ikonu gri soluk sekilde idi ip5 te iyiydi ama iphone 5 s tr mulemmel calisiyor
    Cok begendim ellerinize saglik

• Yükledim ve aynen program sanki biraz kasıyor. Birde foruma gitme seçeneği yok mesajlara tıklıyoruz o şekilde başka konulara gitme imkanımız oluyor. Aynı zamanda forumu okuma imkanımız olsa çok daha iyi olacak. Şimdi de var da, hani onun için programın içine buton falan koyulsa olmuyor mu?
  • Safaride aynı anda 7-8 konuyu sekmede açabiliyorduk. Bunda tek tek okuyoruz. Değerlendirilebilir.

Uygulamaya girdiğimizde bildirimlere bakıyoruz ardından foruma gitmek istersek bize gelen bildirime basıp öyle gidiyoruz. Bu da değerlendirilebilir.

Not: Biri bana pm atsın. Uygulamayı yüklediğimden beri bildirim gelmedi o yüzden değerlendiremedim tam.

• Sayfalar arası gezinti aşırı yavaş normal mobil sayfasına göre.

• gönderdiğiniz kodu girdim,indirme onaylandı ama indirme olmuyor
  • Bu kod çalışmıyor kodu kabul ediyor ama inmiyor lütfen yardım

• Harika olmuş app hem iOS 7 uyumlu ancak
    1-Sekme lazım
    2-Şu görüntüdeki gri yerhttp://imgur.com/6uwXNmx
    Turuncu olmalı bunlar dışında muazzam

• Bana da ipa olarak atarsaniz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.