Şimdi Ara

'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
6
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blckhm

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

Betayi deneme sansi elde edenlerden biride bendim ham
    Mail yoluyla hemde pmden udid numarami yollamis olmama ragmen neden bana ipa dosyasini yollamadiniz elinde ipa dosyasi olan bana bir sekilde ipayi ulastirabilirmi benim zaten udid kaydim var yeterki ipayi biri yollasin lutfen tskler

merhaba,

sizi bir önceki mesajımda bilgilendirmiştim bu konu ile ilgili. Aşağıya kopyalıyorum;

quote:

@amonRa, @Amelie Poulain ,@Madman,@RukuNzo®, @Mr_Ehrmantraut ,@macorono34@, @dersamstagnachmittag@, @serif61@

Yukardaki kullanıcılarımızın göndermiş olduğu UDID bilgilerinde sıkıntı gözükmekte ve kayıt edilememektedir. Tekrar kontrol edip iTunesdaki gözüken UDID 'leri bana iletebilir misiniz?

Benim udid im de sikinti filan yok yolladigim udid dogru ama benim cihazimin udid kaydi daha once yapildi diye yaziyorum ama farketmiyorsunuz sanirim daha once devoloper programina udid kaydi yapilmis cihaz tekrar kaydi yapmaya kalkisinca hata vermesi muhtemel olabilir ipa yi paylasirsaniz deneme sansim olcak ayrica size udid numarami ekteki fotoda var
     'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Itunes 11.1.2.31 versiyonu ile yüklemeye çalıştım fakat uygulama telefonda "yükleniyor" aşamasında kaldı.
    Iphone 4s 7.0.3
  • testerınız olayım

• Yükledim başladım kullanmaya güzele benziyor

• İki defa farklı şekilde dosyayı indirmeme ve iki farklı zamanda yüklemeye çalışmama rağmen ipa dosyasını yüklenemedi maalesef. Bilginize.
    iPhone 5 (iOS 6.1.4)
    Sevgi & Saygı..

Edit : Çift resim linki tek'e düşürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecureSpy -- 24 Ekim 2013; 11:15:03 >
  • yüklenecekte kalması normal mi ya
  • Android versiyonu da gelecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

yüklenecekte kalması normal mi ya

O aşamadan sonra sağ altta Uygula butonuna tıklayınca işlemler başlıyor. En sonunda ekran resmini paylaştığım uyarı çıkıyor.
  • yeni sorun yükleniyor...
  • Ya arkadaslar konu sahibi ilgilenmiyor bari biriniz ipa dosyasini bir yere upload edip link yollayin bu kadar zormu lutfen ya

• Uygulama güncellendi arkadaşlar. Tekrar kurmayı deneyebilir misiniz?
  • quote:

Uygulama güncellendi arkadaşlar. Tekrar kurmayı deneyebilir misiniz?

Yeni sürümdede hata vermektedir.
  • Merhaba niye uygulama sürümünü illa 6.1.1 den başlatıyorsunuz daha eski sürümde olan kişiler yükelyemecek böyle olunca ??

Daha çok kullanıcı kitlesi için elinde eski cihaz veya cihaz yavaşlamasın yada Jailbreak li cihazın sürümünü değiştirmek istemediği için eski sürümde kalan kişilerde yüklesin diye daha eski bir sürümden başlatsanız daha çok kullanıcıya ulaşmış olmazmısınız ?

Saygılar...
  • Diğer uygulama yüklenecek yazıyor. Bu yükleniyor da kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 24 Ekim 2013; 14:28:48 >
  • quote:

Kardes arkadas size udid kaydi icin udid mizi yolladik resim olarakda yolluyorum ekde neden ipa yi bana da yollamiyorsunuz bana ozel bir giciginiz mi var neden ilgilenmiyorsunuz size maillede pm ilede birdanda udid kodunu yolladim lutfen ipa yi paylas benimlede bari madem udid olmuyor diyorum size benim udid kayitlii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 24 Ekim 2013; 15:06:49 >

• quote:

quote:

Kardes arkadas size udid kaydi icin udid mizi yolladik resim olarakda yolluyorum ekde neden ipa yi bana da yollamiyorsunuz bana ozel bir giciginiz mi var neden ilgilenmiyorsunuz size maillede pm ilede birdanda udid kodunu yolladim lutfen ipa yi paylas benimlede bari madem udid olmuyor diyorum size benim udid kayitlii

UDID kodunuzu itunes üzerinden öğrenip gönderirseniz ancak ekleyebilirim. Bu gösterdiğiniz ya da pm olarak gönderdiğiniz UDID kodları yanlıştır. iTunes üzerinden nasıl görebileceğinizi 3-4 mesaj yukarıda paylaştım.

Bilginize.

• Hocam Dh Bildirim programını ilk yüklediğimde yani ilk versiyonunda kaldırabilmiştim şimdi yeni güncelleme gelince tekrar kaldırmaya çalıştım kalkmadı ne itunes üzerinden ne de telefon üzerinden kaldırma işlemi yapılabiliyor bilgine
  • quote:

quote:

Betayi deneme sansi elde edenlerden biride bendim ham
    Mail yoluyla hemde pmden udid numarami yollamis olmama ragmen neden bana ipa dosyasini yollamadiniz elinde ipa dosyasi olan bana bir sekilde ipayi ulastirabilirmi benim zaten udid kaydim var yeterki ipayi biri yollasin lutfen tskler

merhaba,

sizi bir önceki mesajımda bilgilendirmiştim bu konu ile ilgili. Aşağıya kopyalıyorum;

quote:

@amonRa, @Amelie Poulain ,@Madman,@RukuNzo®, @Mr_Ehrmantraut ,@macorono34@, @dersamstagnachmittag@, @serif61@

Yukardaki kullanıcılarımızın göndermiş olduğu UDID bilgilerinde sıkıntı gözükmekte ve kayıt edilememektedir. Tekrar kontrol edip iTunesdaki gözüken UDID 'leri bana iletebilir misiniz?

arkadasım benım udid yanlıs degıl sızın ıcın bırde ıtunes den aldım ekran resmını eklıyorum su an kontrol edın ustune basa basa dıyorum benım udıd numaram daha once kaydedıldı bundan sorun cıkıyor olabılır bırdefa kayıt edılen udıd tekrar kayıt edılmesı gerekmıyordur belkı bu yuzden benımle ipa yı paylasın lutfen tesekkur ederım sabırsızlıkla beklıyorum saygılar

• quote:

quote:

quote:

UDID kodunuzu itunes üzerinden öğrenip gönderirseniz ancak ekleyebilirim. Bu gösterdiğiniz ya da pm olarak gönderdiğiniz UDID kodları yanlıştır. iTunes üzerinden nasıl görebileceğinizi 3-4 mesaj yukarıda paylaştım.

Bilginize.

Dostum benim udid bilgimde bi yanlışlık yok mail ile ss de gonderdim uygulamayı denemek için sabırsızlanıyorum. İlgilenirsen sevinirim.

• 4s im var katılmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.