Bildirim
'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA ! (20. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Itunes 11.1.2.31 versiyonu ile yüklemeye çalıştım fakat uygulama telefonda "yükleniyor" aşamasında kaldı.
Iphone 4s 7.0.3 -
testerınız olayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükledim başladım kullanmaya güzele benziyor
-
yüklenecekte kalması normal mi ya -
Android versiyonu da gelecek mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: stkgcl
yüklenecekte kalması normal mi ya
O aşamadan sonra sağ altta Uygula butonuna tıklayınca işlemler başlıyor. En sonunda ekran resmini paylaştığım uyarı çıkıyor. -
yeni sorun yükleniyor... -
Ya arkadaslar konu sahibi ilgilenmiyor bari biriniz ipa dosyasini bir yere upload edip link yollayin bu kadar zormu lutfen ya
Uygulama güncellendi arkadaşlar. Tekrar kurmayı deneyebilir misiniz? -
-
Merhaba niye uygulama sürümünü illa 6.1.1 den başlatıyorsunuz daha eski sürümde olan kişiler yükelyemecek böyle olunca ??
Daha çok kullanıcı kitlesi için elinde eski cihaz veya cihaz yavaşlamasın yada Jailbreak li cihazın sürümünü değiştirmek istemediği için eski sürümde kalan kişilerde yüklesin diye daha eski bir sürümden başlatsanız daha çok kullanıcıya ulaşmış olmazmısınız ?
Saygılar... -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
Orijinalden alıntı: blckhm
Uygulama güncellendi arkadaşlar. Tekrar kurmayı deneyebilir misiniz?
Kardes arkadas size udid kaydi icin udid mizi yolladik resim olarakda yolluyorum ekde neden ipa yi bana da yollamiyorsunuz bana ozel bir giciginiz mi var neden ilgilenmiyorsunuz size maillede pm ilede birdanda udid kodunu yolladim lutfen ipa yi paylas benimlede bari madem udid olmuyor diyorum size benim udid kayitlii
UDID kodunuzu itunes üzerinden öğrenip gönderirseniz ancak ekleyebilirim. Bu gösterdiğiniz ya da pm olarak gönderdiğiniz UDID kodları yanlıştır. iTunes üzerinden nasıl görebileceğinizi 3-4 mesaj yukarıda paylaştım.
Bilginize.
-
Hocam Dh Bildirim programını ilk yüklediğimde yani ilk versiyonunda kaldırabilmiştim şimdi yeni güncelleme gelince tekrar kaldırmaya çalıştım kalkmadı ne itunes üzerinden ne de telefon üzerinden kaldırma işlemi yapılabiliyor bilgine -
quote:
quote:
Betayi deneme sansi elde edenlerden biride bendim ham
Mail yoluyla hemde pmden udid numarami yollamis olmama ragmen neden bana ipa dosyasini yollamadiniz elinde ipa dosyasi olan bana bir sekilde ipayi ulastirabilirmi benim zaten udid kaydim var yeterki ipayi biri yollasin lutfen tskler
merhaba,
sizi bir önceki mesajımda bilgilendirmiştim bu konu ile ilgili. Aşağıya kopyalıyorum;
quote:
@amonRa, @Amelie Poulain ,@Madman,@RukuNzo®, @Mr_Ehrmantraut ,@macorono34@, @dersamstagnachmittag@, @serif61@
Yukardaki kullanıcılarımızın göndermiş olduğu UDID bilgilerinde sıkıntı gözükmekte ve kayıt edilememektedir. Tekrar kontrol edip iTunesdaki gözüken UDID 'leri bana iletebilir misiniz?
arkadasım benım udid yanlıs degıl sızın ıcın bırde ıtunes den aldım ekran resmını eklıyorum su an kontrol edın ustune basa basa dıyorum benım udıd numaram daha once kaydedıldı bundan sorun cıkıyor olabılır bırdefa kayıt edılen udıd tekrar kayıt edılmesı gerekmıyordur belkı bu yuzden benımle ipa yı paylasın lutfen tesekkur ederım sabırsızlıkla beklıyorum saygılar
-
quote:
quote:
quote:
Uygulama güncellendi arkadaşlar. Tekrar kurmayı deneyebilir misiniz?
Kardes arkadas size udid kaydi icin udid mizi yolladik resim olarakda yolluyorum ekde neden ipa yi bana da yollamiyorsunuz bana ozel bir giciginiz mi var neden ilgilenmiyorsunuz size maillede pm ilede birdanda udid kodunu yolladim lutfen ipa yi paylas benimlede bari madem udid olmuyor diyorum size benim udid kayitlii
UDID kodunuzu itunes üzerinden öğrenip gönderirseniz ancak ekleyebilirim. Bu gösterdiğiniz ya da pm olarak gönderdiğiniz UDID kodları yanlıştır. iTunes üzerinden nasıl görebileceğinizi 3-4 mesaj yukarıda paylaştım.
Bilginize.
Dostum benim udid bilgimde bi yanlışlık yok mail ile ss de gonderdim uygulamayı denemek için sabırsızlanıyorum. İlgilenirsen sevinirim.
-
4s im var katılmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X