Şimdi Ara

## DH - Bilgisayar Mühendisleri Odası ## (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.173
Cevap
49
Favori
101.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha bölümüme geçmediğim için dersleri falan görmedim fakat URAP sıralamasında ERÜ Mühendislik Fakültesi Türkiye'de 8.sırada ve eğer orta çaplı bir puana sahipsen buraya gelebilirsin,idealdir. Yine de başka Erciyes Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlara sormanı öneririm.
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar size naçizane bir sorum var bir sitede yapılan son değişiklikleri nasıl farkedebilirim mesela saat 10 da değişiklik yapıldı sitede ben bunu nasıl farkedebilirim yardımcı olur musunuz
  • merhaba abilerim ablalarim
    aslinda bunun icin erken ama denk gelmisken sorayim
    bolumde mat agirligi ne kadar?
    diger muhendisliklere oranla ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu baya bi ölmüş. Konuyu açan arkadaş aramızda mı
  • beyler bu yıl bir yere gidiyorum artık türk hava kurumu veya çankaya olcak gibi benim merak ettiğim derslerine baktığımda çankayada bilgisayar programlama dillerinde c ile ilgili şeyler türk hava kurumunda ise java ile ilgili şeyler diyor şimdi merak ettiğim noktaya gelirsem çankaya da java türk hava kurumunda da c dilini öğretmiyolar mı? benim c++ a bi şeyim var daha çok istiyorum ama yanında javayı da öğrenmeyi düşünüyodum aklıma sorcak bi siz geldiniz
  • Sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler bu yıl bir yere gidiyorum artık türk hava kurumu veya çankaya olcak gibi benim merak ettiğim derslerine baktığımda çankayada bilgisayar programlama dillerinde c ile ilgili şeyler türk hava kurumunda ise java ile ilgili şeyler diyor şimdi merak ettiğim noktaya gelirsem çankaya da java türk hava kurumunda da c dilini öğretmiyolar mı? benim c++ a bi şeyim var daha çok istiyorum ama yanında javayı da öğrenmeyi düşünüyodum aklıma sorcak bi siz geldiniz

Çankaya'yı tavsiye ederim kesinlikle. Sorunuza gelirsek, bizim okulda programlama derslerinde ilk sene C, ikinci sene C++ görüyorsunuz. Java için seçmeli ders alabilirsiniz. Java öğrenilmeden önce C/C++ öğrenilmesinin daha uygun olduğunu düşünüyorum kendi adıma, mesela Java'da C'deki şekliyle pointerlar olmasa da aslında pek çok şey pointer üzerinden dönmektedir. C/C++'daki pointer konseptini (aslında pek çok konsept için geçerli) anlarsanız Java, C# gibi dillerde bazı şeyleri daha rahat kavrayabilirsiniz veya arka planda ne dönüyor anlayabilirsiniz. Ayrıca C ve C++'ı ayrı diller gibi düşünmek de pek doğru değil bence. Üniversite hakkında daha fazla bilgi almak ve diğer arkadaşların yorumlarını okumak için Çankaya Üniversitesi Ana Konu başlığına da göz atabilirsiniz. Ayrıca tanıtım günlerine de katılmanızı tavsiye ederim hocalarımızla ve asistanlarımızla konuşmanız için. Sorunuz olursa da çekinmeyin

• Hocam çankayayı biliyorum fakat thk da c dersine dair iz bulamadım sanırım verilmiyor ama çok da saçma geliyor c gibi bi dil öğretilmez mi zaten gitcem tanıtım günlerine en doğru cevabı orda alırım sanırım

• THK konusunda bilgim yok maalesef hocam, tavsiyem yazmadan önce mutlaka iki okulu da gidip görüp hocaları ile konuşmanız.
  • keftar kullanıcısına yanıt
    hangi üniversiteden mezunsun arkadaşım, bende sakarya üniversitesi 2. sınıfa geçtim biilgisayar mühendisliği iş bulurken zorlandınmı ne oldu biraz bilgi verebilirmisin rica etsem
  • pos1941 P kullanıcısına yanıt
    ktü mezunuyum. mezun olunca iş ilanlarına başvurdum buldum. 1-2 ay sürdü. sana tavsiyem hazır okuyorken yazları falan stajı iyi yapman, çevre yapmış olursun.
  • 2. sinif ve ustu okuyan veya mezun abilerimiz varsa bi mesj atabilirmi staj ile ilgili sorum olacakta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. sıralamam 40K.
    EGE, İYTE, DOKUZ EYLÜL,ANKARA,GAZİ devlet olarak düşündüğüm bilgisayar mühendislikleri.
    OKAN,BAŞKENT,MALTEPE,ÇANKAYA VE AYDIN da düşündüğüm tam burslu bilgisayar mühendislikleri.
    Sizce devlet tutuyorken bu özellerden birine gitmem ne kadar mantıklı? bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
  • bayankarışık B kullanıcısına yanıt
    iyte
  • En iyisini tecrübeli büyüklerim bilir dedim ve soruyorum. Artık kafayı yedirtecek elektrik elektronik mi bilgisayar mı daha avantıjlıdır. İkisini de okurum, ikisi de bana uzak meslekler değil. Hangisinde iş imkanı daha fazla. Bu ee okuyup birkaç programlama dili öğrenip bilgisayar mühendisiyle aynın işi yapabilirsin muhabbeti nedir ? Teşekkürler şimdiden.
  • turksauron kullanıcısına yanıt
    Benide ekle hocam işsizim :S
  • beyler bu yıl üniye gidiyorum hazırlığı atlamayı denicem bölüme geçersem zorluk olmasın diye ne önerirsiniz?ingilizce çalışcam bunun yanına bir iki ders iyi olur gibime geldi yaz tatili boş geçmesin
  • benide gruba ekler misiniz yurtdışı bilgisayar müh. öğrencisiyim
  • Bu sene bende başlıyorum bu arada bimo(bilg müh odası) genç üyeliği olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.