Şimdi Ara

DH Black Metal topluluğu. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala piyasa grubu diyorsun.Şuna ün de anlayalım.Darkthrone ün yapmıştır bu doğrudur.Ama piyasa ile hiç ama hiç alakası yoktur.
    quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

Yaptığınız müzik Panzerfaust gibi bir albümse piyasa olursunuz.Piyasalığın kanıtı resim konmak ya da fan club açmak mıdır ? Yoksa sizi herkesin tanıması mı ? Piyasalık kötü bir olay değildir, tekrar vurguluyorum.Eğer siz herkesin duyduğu kadar kaliteli bir müzik yapıyorsanız, siz piyasa olmuşsunuzdur zaten.Adamların yaşam tarzı ile bunun uzaktan yakından alakası yoktur, yaptığı müzikle alakalıdır.Müzik ile piyasa olmak farklı bir şeydir, kendine müzisyen başlığı kondurup başka türlü piyasa olmak başka bir şeydir.

Ben zaten oldschool punk'a piyasa demedim.Panzerfaust'un getirdiği meşhurlukla, piyasalıkla şuan ayakta dedim.Önceden yapmış bir şeyler, şimdi de onu kullanıyor.Marduk Panzer Division Marduk yok oldu, ama hala onun verdiği önyargıyla -Marduk'sa iyidir, dinlenir- mantığıyla Rom 5:12 manyağı olan var, sadece Marduk yaptığı için.Neden ? Çünkü Marduk önceden yapmış, şimdi yapsa da yapmasa da tamamdır.Piyasalığını kullanıyor demektir bu.Darkthrone da bu biçim.A Blaze in the Northern Sky ve Panzerfaust ile yaptı yapacağını, şimdi de onun verdiği meşhurlukla oynuyor.A Cult Is Alive'nin kim bana harbi, Panzerfaust'taki Darkthrone olduğunu söyler ? Ama yine de tutuyor işte, Darkthrone yaptı diye.Enslaved demiş işte, Darkthrone'un piyasalığı tanınmasındandır diye.

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

bu wizi alem çocuk vesselam. ne zamandan beri oldschool punk piyasa oldu yahu?
    bre haylaz , adamlar ormanın içinde dağ evinde yaşayan adamlar , piyasa olsalar haberleri olmaz. zaten adamlar konser bile vermiyorlar underground olmaya devam etmek için. hatta darkthrone.bilmemne sitelerinde yıllarca logoları durdu sadece. öte yandan moribund oblivion a bakalım. adamların dergisi var ! grup albüm yapmadan önce fan klüp açmış bir grup. şimdi iki grup arasındaki davranış farkını bir düşün lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 1 Mart 2009; 20:23:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox
    Hala piyasa grubu diyorsun.Şuna ün de anlayalım.Darkthrone ün yapmıştır bu doğrudur.Ama piyasa ile hiç ama hiç alakası yoktur.

İlk defa katıldım elemana...
  • Onlar istemese de acaba yılda ne kadar kazanıyor t-short satımından ?

quote:

Bak işte hala piyasa grubu diyorsun.Şuna ün de anlayalım.Darkthrone ün yapmıştır bu doğrudur.Ama piyasa ile hiç ama hiç alakası yoktur.
    quote:

Yaptığınız müzik Panzerfaust gibi bir albümse piyasa olursunuz.Piyasalığın kanıtı resim konmak ya da fan club açmak mıdır ? Yoksa sizi herkesin tanıması mı ? Piyasalık kötü bir olay değildir, tekrar vurguluyorum.Eğer siz herkesin duyduğu kadar kaliteli bir müzik yapıyorsanız, siz piyasa olmuşsunuzdur zaten.Adamların yaşam tarzı ile bunun uzaktan yakından alakası yoktur, yaptığı müzikle alakalıdır.Müzik ile piyasa olmak farklı bir şeydir, kendine müzisyen başlığı kondurup başka türlü piyasa olmak başka bir şeydir.

Ben zaten oldschool punk'a piyasa demedim.Panzerfaust'un getirdiği meşhurlukla, piyasalıkla şuan ayakta dedim.Önceden yapmış bir şeyler, şimdi de onu kullanıyor.Marduk Panzer Division Marduk yok oldu, ama hala onun verdiği önyargıyla -Marduk'sa iyidir, dinlenir- mantığıyla Rom 5:12 manyağı olan var, sadece Marduk yaptığı için.Neden ? Çünkü Marduk önceden yapmış, şimdi yapsa da yapmasa da tamamdır.Piyasalığını kullanıyor demektir bu.Darkthrone da bu biçim.A Blaze in the Northern Sky ve Panzerfaust ile yaptı yapacağını, şimdi de onun verdiği meşhurlukla oynuyor.A Cult Is Alive'nin kim bana harbi, Panzerfaust'taki Darkthrone olduğunu söyler ? Ama yine de tutuyor işte, Darkthrone yaptı diye.Enslaved demiş işte, Darkthrone'un piyasalığı tanınmasındandır diye.

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

bu wizi alem çocuk vesselam. ne zamandan beri oldschool punk piyasa oldu yahu?
    bre haylaz , adamlar ormanın içinde dağ evinde yaşayan adamlar , piyasa olsalar haberleri olmaz. zaten adamlar konser bile vermiyorlar underground olmaya devam etmek için. hatta darkthrone.bilmemne sitelerinde yıllarca logoları durdu sadece. öte yandan moribund oblivion a bakalım. adamların dergisi var ! grup albüm yapmadan önce fan klüp açmış bir grup. şimdi iki grup arasındaki davranış farkını bir düşün lütfen.

• Haleb Pasajı'ndan falan aldığın tişörtlerin gelirinin Darkthrone'a mı gittiğini sanıyorsun?
    Merchandise'dan grup çok az kazanır.Albümlerden de...Hepsini firmalar cukkalar.Bu adamların derdi para falan olsa konsere çıkarlardı.
  • Valla gruba gider mi gitmez mi onu bilmiyorum ama ortada çok para döndüğü kesin.

quote:

Orjinalden alıntı: Ɛnslaved

Haleb Pasajı'ndan falan aldığın tişörtlerin gelirinin Darkthrone'a mı gittiğini sanıyorsun?
    Merchandise'dan grup çok az kazanır.Albümlerden de...Hepsini firmalar cukkalar.Bu adamların derdi para falan olsa konsere çıkarlardı.
  • quote:

Valla gruba gider mi gitmez mi onu bilmiyorum ama ortada çok para döndüğü kesin.

tylor nerede ya?
    Piyasa dedin,döndüremedin,şimdi de para işine giriyorsun.Adam çok kazanıyorsa seni ne ilgilendirir ki?
    Yukarıda dediğim gibi,merchandise ve albüm satışları gruba para kazandırmıyor,gruplar artık tamamen konserlerden para kazanıyor.Darkthrone ise yıllardır konser vermiyor.Paraları varsa seni ne ilgilendirir ki...Zaten Norveç genel anlamda rahat ülke...
  • Yusuf abi okulda olması lazım
    Piyasayla para zaten birbiriyle içiçe bir yerden bir yere girdiğimiz yok. :)
    Paraları varsa eğer, para için yapıyor olabilir ve genelde böyle gruplar pek yaramaz. :)

quote:

Orjinalden alıntı: Ɛnslaved

quote:

Valla gruba gider mi gitmez mi onu bilmiyorum ama ortada çok para döndüğü kesin.

tylor nerede ya?
    Piyasa dedin,döndüremedin,şimdi de para işine giriyorsun.Adam çok kazanıyorsa seni ne ilgilendirir ki?
    Yukarıda dediğim gibi,merchandise ve albüm satışları gruba para kazandırmıyor,gruplar artık tamamen konserlerden para kazanıyor.Darkthrone ise yıllardır konser vermiyor.Paraları varsa seni ne ilgilendirir ki...Zaten Norveç genel anlamda rahat ülke...

• quote:

Yusuf abi okulda olması lazım
    Piyasayla para zaten birbiriyle içiçe bir yerden bir yere girdiğimiz yok. :)
    Paraları varsa eğer, para için yapıyor olabilir ve genelde böyle gruplar pek yaramaz. :)
    ara döndüğü kesin.

Ulan be darkthrone hakkında ne kadar atıp tutmuşsun.
    Fenriz ve nocturno yıllardan beri konsere çıkmıyor tşört ve cd'ler prodüksüyonlara gidiyor zaten birşey sağlanmıyor onlara.
    Sadece arkadaşın dediği gibi konseden.
    Darkthrone piyasayla yakından uzakdan alakası yoktur.Fenriz stüdyoda izleyenlerın karşısında bile çalmaya çekinir darkthrone bir kültürdür herkez anlayamaz genç adam.
    Sen git şimdi marduk'unu dinle.
    He bazıları punkthrone oldu der halbuki bir b*k bilmez.
    Fenriz ve nocturno dağda yaşadıkları için dağda gezerken hep punk dinlerdi son albümleride öyle olsun istediler tabi siz ne anlarsınız 3-5 özenti çıkmış gelmiş laga-luga yapıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaqan -- 1 Mart 2009; 20:52:12 >

• fenrizle nocturnoyu dağ ayıları yaptınız ya tmm...

Bence bu Darkthrone konusu gereğinden fazla uzadı kapatalım yoksa kan çıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 1 Mart 2009; 21:14:51 >
  • Yüzbinlerce Darkthrone t-shortu satılıyor.Albüm zaten pek alan yok da... Neyse o kadar albüm satılıyor.Ve bu t-shortler, bu albümler Darkthrone'a ait.Kadıköy'de yürürken karşınızda direkt 4 metal grup t-short lünün birisinin Darkthrone'lu olduğunu görebilirsin.Bu paranın ben Darkthrone'a gitmediğini düşünemedim, burdan özür diliyorum.

Sen diyorsun ki bu grup rap yapsa dinlerim.Bunun nedeni The Cult Is Alive mi yoksa, Panzerfaust mu ? Bu grubun son albümüne hala müthiş diyorsan, bu albümü Darkthrone yaptığı içindir.Darkthrone'u da Darkthrone yapan Panzerfaust ve A Blaze In The Northern Sky'dır.İşte bu grup o zaman piyasalığını, deyişinizle ününü kullanıyordur.Gitar çalmaya çekinince n'olur ki ? Darkthrone da bir kültür yakıştırmışsın gidiyor.Sanırım anlamam da gerekmiyor yakıştırdığın bu "kültürü"...

Marduk'u zaten bırakamam, dinleme yazsan da dinlerim gereksiz bir şey yazmışsın yani.. :)
    Darkthrone beni zaten punk'ken de etkilemedi.Panzerfaust gibi kabul görmüş bir albümü bile o kadar etkilemedi.
    Beni işte çayır çimen gezerken ne dinlediği ilgilendirmiyor.Ben bana ne vermiş ona bakarım.Tutturmuşsun bir Darkthrone gidiyor...

• Kadıköy'de gördüğün tüm tişörtler Made In Turkey olup,resmi ürün değildir,grupların deyimiyle "bootleg"dir,değil gruba grupla alakalı hiçbir yere parası gitmez.

Ayrıca Darkthrone'un son albümlerini beğenmiyorsun.Tamam...da tutupta kendi görüşünü empoze etmeye çalışıyorsun.Kimsenin kabul etmesine gerek yok.Sevmiyorsan sevmiyorsun.Sana göre kötüyse kötü...Şurada bir-iki günlük bilginle birşeyler yazıyorsun -bunu hakaret olarak alma- yorum yapış tarzın falan daha oturmamış.Son albümlerini sevenler de var ve bu albümü sadece Darkthrone yaptığı için değil,müziği beğendiği için alanlar da var.
  • Gayet makul bir dille -bana göre- demişim ki ilk yorumumda Darkthrone vokal falan iyi değil.Oradan birisi çıkmış demiş ki "Ya vokalden anlamıyorsun ya da Darkthrone'u bilmiyorsun."Brisi demişki " A Blaze In The Northern Sky'ı koy namaz kıl. " Bunlar empoze değildir, bunlara bir karşılık empoze etmektir(!)
  • Ben iki tarafa da tepki gösteriyorum işte...Birinin yaptığı ezberden empoze,öbürünün yaptığı kişisel zevkten empoze...
  • Öyle bir amacım olmadığı zaten en başta ki mesajımdan belli oluyordur.Herhalde...
    Ama empoze içerikli mesajlar gelince sanırım farkında olmadan öyle oluyor.
  • quote:

fenrizle nocturnoyu dağ ayıları yaptınız ya tmm...

Bence bu Darkthrone konusu gereğinden fazla uzadı kapatalım yoksa kan çıkıcak

Fenriz ve nocturno dağda yaşıyor.
    Ben öyle göstermedim sen öyle anladın neyse kapatalım konuyu.
    Para darkthroneye gitmiyor ayrıca.
  • quote:

Öyle bir amacım olmadığı zaten en başta ki mesajımdan belli oluyordur.Herhalde...
    Ama empoze içerikli mesajlar gelince sanırım farkında olmadan öyle oluyor.

Quorthon amcamı oraya koymuşsun sen gibi birine yakışmıyor.
    Darkthrone tanımamışsın iyi neyse zorla sevdiremem zaten sevme sen gibilerine yakışmaz.
  • @enslaved ve bilimum konuya dahil olan elemanlar

boşuna sus demiyorum ben

okul münasebetiyle teknolojik ortamdan bir hayli uzaklaşmak zorunda kaldım,yoksa bu garip muhabbete cumburlop dalıp aydınlatılmamış bazı noktaları kendi fuzuli görüşlerimle aydınlatmaya çalışırdım,bazı kavramları doğru öğrenmek gerek önce,bir daha söylüyorum birikimi olmayan bir insan fazla konuşmamalı öğrenme amacı güderek dolaşmalı,avarelik iyi değildir..
    hadi görüşmek üzere,zaten şu anda da dersteyim :F devlet malını kendi fuzuli emellerim doğrultusunda kullanıyorum :F ama bu gün sakinim nedense kimse benim listemi copy/paste yapmamış :P
  • Trollech
    Synové lesů - 2002
     DH Black Metal topluluğu.
  • Satryicon - den siste
  • Abi adam t-shirt'u satiyor diye gruba piyasa diyor. Ben boyle olay gormedim, çevir kazi yanmasin yapmaya çalismis, kaz çoktan kul olmus. Enslaved sabirli adamsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.