Şimdi Ara

DH Black Metal topluluğu. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilek medil ögesinde darktıron tek geçerım fakat son albümleri değil.
    Fakat darkthrone rap yapsa dinlerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaqan

Bilek medil ögesinde darktıron tek geçerım fakat son albümleri değil.

O kadar da değil
    Darkthrone'nin güzel şarkıları mevcut ama vokal o kadar güzel değil yahu
  • Nocturno nun vokaline kötü demek günahtır arkadaşım.Bu söyleyen biri ya vokalden anlamıyordur yada Darkthrone nedir tam anlamıyla bilmez...Bu kadar açık konuşuyorum bak
    quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

quote:

O kadar da değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 27 Şubat 2009; 21:19:12 >

• Vokal dediğin Legion gibi olur. Darkthrone'u tam anlamıyla bilmek nedir açar mısın biraz ?

quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Nocturno nun vokaline kötü demek günahtır arkadaşım.Bu söyleyen biri ya vokalden anlamıyordur yada Darkthrone nedir tam anlamıyla bilmez...Bu kadar açık konuşuyorum bak
    quote:

quote:

O kadar da değil

• A Blaze in the Northern Sky albümünü kıbleye koyup namaz kılmak olabilir mesela...
  • Sen Darkthrone nu sevmedikten sonra ben burda ne söylesem senin için anlamsız gelecektir.Bence eğer dinlemediysen grubun A Blaze in the Northern Sky ve Panzerfaust gibi eski albümlerini dinlemeni öneririm.Ondan sonra bir daha düşün...
    quote:

Vokal dediğin Legion gibi olur. Darkthrone'u tam anlamıyla bilmek nedir açar mısın biraz ?

quote:

Nocturno nun vokaline kötü demek günahtır arkadaşım.Bu söyleyen biri ya vokalden anlamıyordur yada Darkthrone nedir tam anlamıyla bilmez...Bu kadar açık konuşuyorum bak
    quote:

quote:

O kadar da değil

• under a funeral moon bu saydığınız albümler kadar iyi değil mi? ben bunu indirdim, şöyle bir dinleyeyim dedim biraz fazla raw geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

under a funeral moon bu saydığınız albümler kadar iyi değil mi? ben bunu indirdim, şöyle bir dinleyeyim dedim biraz fazla raw geldi.

DarkThrone bir kültürdür.
    DarkThrone hiç değişmez evet raw fakat öyle kuru gürültüden ibaret değil müziğini hissedebiliyorsun.
  • Raw ne ola ki?
  • Ezberden Black Metalci dolu ortam..."Darkthrone'a laf edilmez,Darkthrone odur budur."Edilir efendim.Bal gibi edilir.Fenriz kim ne derse desin dar kafalı bir heriftir ama sonuna kadar samimi adamdır.Ne oldu,tr00 kvlt bilekçiler iki gün önce "Darkthrone artık bozdu ya..." diyorlardı.Ezberden dinlemeyin şu tarzı...Bu tarzın ne herhangi bir metal tarzından üstünlüğü,ne de kendi içinde dokunulmazlığı var.Darkthrone kapı gibi değişti efendim,artık A Blaze In The Northern Sky'ı yapan grup değil artık Darkthrone,son albümleri sonuna kadar Crust Punk/Hardcore/Oldschool Thrash Metal/Speed Metal etkileşimleriyle doludur ki bunu Fenriz kendi söylüyor.tr00 kvlt çocuklar bu yüzden şimdi Darkthrone'a sırt çeviriyor,Fenriz "Çokta fifito." diyor.

Ulen sanki anayasa var,Darkthrone,Mayhem ve Burzum'a laf edilmez,dinlemeyen anca bilekçi olur vs...vs...İstediğiniz gibi dinleyin,sövün sayın ya...

• ısrarla bu adamların en güzel şarkısı "cromlech" diyorum ben (death metalciyim olm işte )
    darkthrone tribute unda emperor un cromlech kavırı da ne biçim gaz öyle ya. püü.
  • Raw : pure demek arkadaşım.
    Ayrıca fenriz eskisi gibi değil diyorsun orasına bende katılıyorum.
    Nocturna adamım benim.
    Fakat Darkthrone'yi anladığını sanmıyorum.
    Oldskull oldular punk ögeleri taşıyor ama içlerinde nefret bitmedi hiç bir zaman !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ɛnslaved

Ezberden Black Metalci dolu ortam..."Darkthrone'a laf edilmez,Darkthrone odur budur."Edilir efendim.Bal gibi edilir.Fenriz kim ne derse desin dar kafalı bir heriftir ama sonuna kadar samimi adamdır.Ne oldu,tr00 kvlt bilekçiler iki gün önce "Darkthrone artık bozdu ya..." diyorlardı.Ezberden dinlemeyin şu tarzı...Bu tarzın ne herhangi bir metal tarzından üstünlüğü,ne de kendi içinde dokunulmazlığı var.Darkthrone kapı gibi değişti efendim,artık A Blaze In The Northern Sky'ı yapan grup değil artık Darkthrone,son albümleri sonuna kadar Crust Punk/Hardcore/Oldschool Thrash Metal/Speed Metal etkileşimleriyle doludur ki bunu Fenriz kendi söylüyor.tr00 kvlt çocuklar bu yüzden şimdi Darkthrone'a sırt çeviriyor,Fenriz "Çokta fifito." diyor.

Ulen sanki anayasa var,Darkthrone,Mayhem ve Burzum'a laf edilmez,dinlemeyen anca bilekçi olur vs...vs...İstediğiniz gibi dinleyin,sövün sayın ya...

iyide arkadaşım ben zaten eski albümlerinin çok iyi olduğundan söz ediyorum.Önce bi yazdıklarımızı iyi oku ondan sonra eleştir.Yoksa grubun değiştiğini ve eskisi gibi olmadğını bizde biliyoruz zaten.Yaptığı son albümlerinin Black metal ile uzaktan yakından olmadığı gözler önünde...Ama ben diyorum ki , Darkthrone nun eski albümleri bile yeter onun saygınlığına.Önce dinleyip dinleyip sonra bozdular diye küfür etmek ne kadar doğru orasını bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 1 Mart 2009; 7:57:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Algol

A Blaze in the Northern Sky albümünü kıbleye koyup namaz kılmak olabilir mesela...

Namaz kılınması gerekseydi, ön saflardaydım zaten. :) Ama ne yazık ki öyle değil bana göre.

quote:

Sen Darkthrone nu sevmedikten sonra ben burda ne söylesem senin için anlamsız gelecektir.Bence eğer dinlemediysen grubun A Blaze in the Northern Sky ve Panzerfaust gibi eski albümlerini dinlemeni öneririm.Ondan sonra bir daha düşün...

Darkthrone'un Soulside Journey ile metal death olarak başlamasından 2000 yılına kadar bütün albümlerini indirdim.Melodik yapı olarak tam bir şey vermiyor bana.Vokal ise çok eleştirdiğim Marduk'un yeni vokali Mortuus kadar bir şey yapamıyor bana göre.Ama yine de çok piyasa.İş piyasalıkta değil, Marduk Darkthrone'dan daha fazla piyasa belki ama Panzer Division Marduk ve ona kadar olan albümlerinde müthiş bir melodik yapı var.Zaten vokale diyecek laf yok.

Velhasıl,
    Bu gruptan bir şeyler almayı çok isterdim ama pek başarılı olduğunu söyleyemeyeciğim.Fakat, dinleyene saygı sonsuz.

• piyasamı ? yok artık...Darkthrone hakkında söylenebilecek son şey piyasa grubu olmasıdır...
    quote:

quote:

A Blaze in the Northern Sky albümünü kıbleye koyup namaz kılmak olabilir mesela...

Namaz kılınması gerekseydi, ön saflardaydım zaten. :) Ama ne yazık ki öyle değil bana göre.

quote:

Sen Darkthrone nu sevmedikten sonra ben burda ne söylesem senin için anlamsız gelecektir.Bence eğer dinlemediysen grubun A Blaze in the Northern Sky ve Panzerfaust gibi eski albümlerini dinlemeni öneririm.Ondan sonra bir daha düşün...

Darkthrone'un Soulside Journey ile metal death olarak başlamasından 2000 yılına kadar bütün albümlerini indirdim.Melodik yapı olarak tam bir şey vermiyor bana.Vokal ise çok eleştirdiğim Marduk'un yeni vokali Mortuus kadar bir şey yapamıyor bana göre.Ama yine de çok piyasa.İş piyasalıkta değil, Marduk Darkthrone'dan daha fazla piyasa belki ama Panzer Division Marduk ve ona kadar olan albümlerinde müthiş bir melodik yapı var.Zaten vokale diyecek laf yok.

Velhasıl,
    Bu gruptan bir şeyler almayı çok isterdim ama pek başarılı olduğunu söyleyemeyeciğim.Fakat, dinleyene saygı sonsuz.

• quote:

iyide arkadaşım ben zaten eski albümlerinin çok iyi olduğundan söz ediyorum.Önce bi yazdıklarımızı iyi oku ondan sonra eleştir.Yoksa grubun değiştiğini ve eskisi gibi olmadğını bizde biliyoruz zaten.Yaptığı son albümlerinin Black metal ile uzaktan yakından olmadığı gözler önünde...Ama ben diyorum ki , Darkthrone nun eski albümleri bile yeter onun saygınlığına.Önce dinleyip dinleyip sonra bozdular diye küfür etmek ne kadar doğru orasını bilemem.

Dediğimi ters anlamışsın.Darkthrone'nun önemli bir grup olduğunu kabul etmeyen zaten yoktur.Benim dediğim birisi Darkthrone'u beğenmiyorsa da beğenmesin,tutupta "Heyt o ne len neye beenmeyon?" falan demeyin.Hiçbir grubun sevilme zorunluluğu yok.Yoksa şu an yaptıkları işe küfredin demiyorum,tr00 kvlt çocukları beğenmese de adamların şu an yaptığı işlerde gayet samimi ve leş.Sevmeyen sevmediğini söylesin ama tutupta onlara laf etmeyelim.Mantıksız eleştiriler eleştirilir,zevk meseleleri değil...

• quote:

piyasamı ? yok artık...Darkthrone hakkında söylenebilecek son şey piyasa grubu olmasıdır...
    quote:

quote:

quote:

Velhasıl,

Piyasa derken yanlış anlaşılmasın.Piyasa demek kötü demek değildir.Yalnız piyasa olmak kötüdür.Marduk da piyasadır ama 2000 öncesi yaptığı müziği çoğu gruptan alamadım.Keza Dimmu Borgir öyledir, ama vokal haricinde Stormblast albümü gayet güzeldir.
    2000'den sonra aynen Marduk gibi Darkthrone'un da sonu olmuştur.Hatta Darkthrone daha önceden bitmiştir.Şuan Darkthrone'un yaşamasının nedeni ilk 5 albümü, hatta onun içinden seçilebilecek 3 albümüdür.Şuan yaptığı müzik piyasa müziğidir.

• Ezberden yargılar diye kastettiğim şey bunu gibi yargılar işte...Darkthrone'un şu an yaptığı müziğin piyasa olmakla alakası yoktur,çünkü adamlar estetik ve piyasa karşıtı tarzlardan besleniyorlar.Dimmu Borgir dinleyenlerin çoğuna versen Dark Thrones and Black Flags'ı,dinleyemezler.Adamlar bir kere prodüksiyon olarak leş,yaptıkları müzikte hala ham bir müzik...Darkthrone'un "piyasalığı" sadece Norveç Black Metali adına en çok bilinen gruplardan birisi olmasıdır.
  • bu wizi alem çocuk vesselam. ne zamandan beri oldschool punk piyasa oldu yahu?
    bre haylaz , adamlar ormanın içinde dağ evinde yaşayan adamlar , piyasa olsalar haberleri olmaz. zaten adamlar konser bile vermiyorlar underground olmaya devam etmek için. hatta darkthrone.bilmemne sitelerinde yıllarca logoları durdu sadece. öte yandan moribund oblivion a bakalım. adamların dergisi var ! grup albüm yapmadan önce fan klüp açmış bir grup. şimdi iki grup arasındaki davranış farkını bir düşün lütfen.
  • Yaptığınız müzik Panzerfaust gibi bir albümse piyasa olursunuz.Piyasalığın kanıtı resim konmak ya da fan club açmak mıdır ? Yoksa sizi herkesin tanıması mı ? Piyasalık kötü bir olay değildir, tekrar vurguluyorum.Eğer siz herkesin duyduğu kadar kaliteli bir müzik yapıyorsanız, siz piyasa olmuşsunuzdur zaten.Adamların yaşam tarzı ile bunun uzaktan yakından alakası yoktur, yaptığı müzikle alakalıdır.Müzik ile piyasa olmak farklı bir şeydir, kendine müzisyen başlığı kondurup başka türlü piyasa olmak başka bir şeydir.

Ben zaten oldschool punk'a piyasa demedim.Panzerfaust'un getirdiği meşhurlukla, piyasalıkla şuan ayakta dedim.Önceden yapmış bir şeyler, şimdi de onu kullanıyor.Marduk Panzer Division Marduk yok oldu, ama hala onun verdiği önyargıyla -Marduk'sa iyidir, dinlenir- mantığıyla Rom 5:12 manyağı olan var, sadece Marduk yaptığı için.Neden ? Çünkü Marduk önceden yapmış, şimdi yapsa da yapmasa da tamamdır.Piyasalığını kullanıyor demektir bu.Darkthrone da bu biçim.A Blaze in the Northern Sky ve Panzerfaust ile yaptı yapacağını, şimdi de onun verdiği meşhurlukla oynuyor.A Cult Is Alive'nin kim bana harbi, Panzerfaust'taki Darkthrone olduğunu söyler ? Ama yine de tutuyor işte, Darkthrone yaptı diye.Enslaved demiş işte, Darkthrone'un piyasalığı tanınmasındandır diye.

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

bu wizi alem çocuk vesselam. ne zamandan beri oldschool punk piyasa oldu yahu?
    bre haylaz , adamlar ormanın içinde dağ evinde yaşayan adamlar , piyasa olsalar haberleri olmaz. zaten adamlar konser bile vermiyorlar underground olmaya devam etmek için. hatta darkthrone.bilmemne sitelerinde yıllarca logoları durdu sadece. öte yandan moribund oblivion a bakalım. adamların dergisi var ! grup albüm yapmadan önce fan klüp açmış bir grup. şimdi iki grup arasındaki davranış farkını bir düşün lütfen.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.