Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.529.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23182319232023212322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum hocam.

Barış Okan Beloavacik li hocanın son videosunda bu soru soruluyor, çok güzel izah ediyor. Tavsiye ederim izlemenizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • david Tuayoutube
    150 kg 5 tekrar bench press
    https://www.youtube.com/watch?v=XG1rb53Okzc&feature=youtu.be

Son rekorlarım bunlardı. 150 kg 5 tekrar bench ve 100 kg 5 tekrar ohp..+60 kg 5 tekrar pull up ve +70 kg 10 tekrar paralel bar dips de vardı.

Naturelim tamamen daha önce hiç ilaç almadım. Bu aralar güç yerine çok hafif hipertrofi idmanı yapıyorum 2 ay sonra zor bir sınavım var vakit darlığından ötürü. Her eyse birisi bana çok abartılı olmayan tek bir kürle bile 180 kg 5 tekrar bench press ve 120 kg 5 tekrar ohp ye rahat çıkabileceğimi söyledi sizce doğru mudur? Bunu söyleyen özendirmek amaçlı falan söylemedi zaten ticaretini yapan biri değil ben de dünkü çocuk değilim adamın söylemesi ile özenecek değilim ki zaten bu saatten kür de düşünmüyorum. Fiziğiyle dikkat çekmeye çalışan 18 yaşında çocuk değilim sonuçta. Profesyonel bodybuilder veya powerlifter de değilim işim gücüm belli

. Bu kadar ciddi artış olduğunu söylemesi şaşırttı ama. Bir supermen Clark Kent etkisi oluyor dedi öncesi sonrası arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nctnll -- 1 Ağustos 2020; 23:51:39 >
  • Aranız'da D-Ribose kullanan varmı arkadaşlar ? internetten araştırmalarım'da hekres mükemmel güç veriyor diyor mucize ürün gibi anlatanlar bile var bu ürünü, forum'da kullanan varmı merak ettiğim için sorma gereksinimi duydum
  • Merhaba arkadaşlar, dirseğinden ses gelen var mi ?

Şınav çekerken - triceps extension yaparken sol dirseğimden tak tuk sesler geliyor

Ne yapmam lazım ? Ciddi problem teşkil eder mi ilerleyen zamanda ?

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim kireçlenme olabilir eklem'de ağrın varsa Glukozamin ve sakatlanmamak için balık yağı önere bilirim
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Doktora gitmelik kadar ciddi değildir ya

Şimdi doktor arkadaşa sordum :

"Eklemlerden ses gelmesi genelde olumsuz yorumlanmıyor. Doğal olarak karşılanıyor." Dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Aranız'da D-Ribose kullanan varmı arkadaşlar ? internetten araştırmalarım'da hekres mükemmel güç veriyor diyor mucize ürün gibi anlatanlar bile var bu ürünü, forum'da kullanan varmı merak ettiğim için sorma gereksinimi duydum
    Önyargılı olmak istemiyorum kullanmadığım ürün sonuçta ama biraz pazarlama işi gibi geldi. Eğer kullanan varsa bende merak ettim.
  • Döküm ağırlık vb. ffiyatlar nasıl arkadaşlar takip etmedim hiç. Spor salonları açıldı fiyatlara yansıdı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Önyargılı olmak istemiyorum kullanmadığım ürün sonuçta ama biraz pazarlama işi gibi geldi. Eğer kullanan varsa bende merak ettim.

Alıntıları Göster
    Bayram'da sipariş ettim ürün kargo'da bugün gelecek diye tahmin ediyorum kullanınca tecrübelerimi paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 5 Ağustos 2020; 12:19:24 >
  • Tekrardan spora yazıldım.
    Geçenlerde bı hocayi dinlerken, yeni başlayan öğrencilerine uyguladığı programı anlattı, ben de kendime uyarladım.

Sırasıyla ( her hareket ısınma + 2 set )

Overhead Press
    Lateral raise

Barfiks
    Seated row

Bench press
    Dambıl yana açış

Barbell curl
    Dambill curl

Triceps extension (dambill ile)
    Kablo ile triceps

Yani vücudun en üst bölgesi olan omuzdan aşağıya doğru iniyor.

Squat deadlift dipsi sonraki gün yapıyorum.

3. Antrenman i bitirdim az önce. Şimdilik güzel gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Bayram'da sipariş ettim ürün kargo'da bugün gelecek diye tahmin ediyorum kullanınca tecrübelerimi paylaşırım

Alıntıları Göster
    Tecrüblerini yazarsın hocam, satış yapan firmaların bazı müşteri yorumları bana firma tarfından yazılmış gibi geldi.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Dediğin'de haklı olabilirsin yorumlar çok övgü dolu, ürün dün geldi bugün demek için 5gr ağzıma attım bildiğin pamuk şeker gibi tadı var normal'de tatsız ve aromasız diye satılıyor daha sonra 5gr'da spor yaparken içtiğim BCAA içine koydum pandemi süresince spor salonları kapandığı ve göbek yaptığım için aç karnına spor yapıp kardioya önem veriyorum aç karnına gittiğim içinde gücüm yerinde olmuyordu bugün başlar'da yine gücüm yoktu ama vücudum ısınmaya başlayınca 3.harekette falan gerçekten güç geldi çok rahat şekil'de farklı kilolara çıkabildim aç karnına halsizlik olurken halsizlik yaşamadım bugün bu şekil'de geçti ama benim gibi şekeri kesip diet yapıyorsanız ürünün şeker tadı gelmesi beni azda olsa korkuttu beslenmem şu aralar sürekli aynı olduğu için herhan gibi bir etki olursa ürün kaynaklı olduğunu anlaya bileceğim
  • arkadaşlar decathlon bench 900 ya da pasific süper bench kullanan var mı ? önerebileceğiniz ayarlanabilir ağırlık sehpası var mı çok kararsız kaldım ?

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    www.pasificshop.com
    EVTİPİ VE PROFESYONEL - PASIFIK - PASİFİK FLAT INCLINE DECLINE BENCH
    https://www.pasificshop.com/u/931/pasifik-flat-incline-decline-bench

Bunu almıştım güzeldi. Ama ayar sayısı biraz az.Açısı 90 70 50 gibi gidiyor. 90 80 70 şeklinde değil de. Ancak tokaz vs koyarak istediğin açıya getirebilirsin. Spor salonu ekipmanından farkı yok sallanmaz. Sadece bu değil pasific ürünleri genel olarak iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nctnll -- 12 Ağustos 2020; 0:27:51 >
  • burda super bench var onu görmüştüm ben de ama deltanın ürünleri tarzı ürünlerde insanlar sallanmadan bahsediyor o büyük problem , burdan bir arkadaş da birkaç öneri sundu sağolsun ama kartla alım yokmuş sanırım ya pasific ya da decathlonun ürününü alıcam artık

• Beyler son 1 aydır filan kiloların ve set tekrar sayılarının yerinde saydığını görüyorum. 103 KG'yim şu an. Yağ oranı diyetisyen %7 dedi ama pek mümkün değil %10 civarı büyük ihtimal. 4.cü seneyi devirdim. Artık beslenme düzenim tamamen intermittent fasting. 18 6 uyguluyorum bu aralar. Bence kilonun sabit kalma sebeplerinden biri sıfır karbla spora başlamam. Yani spora başlamadan önce en son 11 saat önce filan yemek yemiş oluyorum. 23 yıldır iyi kötü hayatımda sürekli spor olan biriyim. Yani oruç olduğumda bile ezana saatler kala çok sert antremanlara girdiğim oluyordu. Sabah 06:30 gibi spor yapıyorum. Bendeki sıkıntı açlıktan ziyade tokluk. Yani en aşşağı 3-4 saat önce yemek yemem lazım yoksa antremanda çıkartacak gibi oluyorum. Antreman öncesi ve sonrası karb önemini biliyorum ama yemek yiyemediğim için bu zamana kadar sıkıntı yapmadım açıkacası. Sizlere sormak istediğim toklu hissi vermeden nasıl karb alırız

Makrolarıma dikkat ettiğim için bir yıldır filan supplement almıyorum. Zamanında kreatin faydası çok görmüştüm ama saç dökme muhabbeti yüzünden bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 13 Ağustos 2020; 11:8:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nctnll

https://www.youtube.com/watch?v=XG1rb53Okzc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=CvBXuueCKv0&feature=youtu.be

Son rekorlarım bunlardı. 150 kg 5 tekrar bench ve 100 kg 5 tekrar ohp..+60 kg 5 tekrar pull up ve +70 kg 10 tekrar paralel bar dips de vardı.

Naturelim tamamen daha önce hiç ilaç almadım. Bu aralar güç yerine çok hafif hipertrofi idmanı yapıyorum 2 ay sonra zor bir sınavım var vakit darlığından ötürü. Her eyse birisi bana çok abartılı olmayan tek bir kürle bile 180 kg 5 tekrar bench press ve 120 kg 5 tekrar ohp ye rahat çıkabileceğimi söyledi sizce doğru mudur? Bunu söyleyen özendirmek amaçlı falan söylemedi zaten ticaretini yapan biri değil ben de dünkü çocuk değilim adamın söylemesi ile özenecek değilim ki zaten bu saatten kür de düşünmüyorum. Fiziğiyle dikkat çekmeye çalışan 18 yaşında çocuk değilim sonuçta. Profesyonel bodybuilder veya powerlifter de değilim işim gücüm belli

. Bu kadar ciddi artış olduğunu söylemesi şaşırttı ama. Bir supermen Clark Kent etkisi oluyor dedi öncesi sonrası arasında
    hocam yanlis hatirlamiyorsam rich piana kullandigi ilk kur sonrasi bench'ini 135 kilodan 195 kiloya cikarttigini soylemisti.

not: 143 kilodan 185 kiloyaymishttps://people.com/bodies/rich-piana-death-steroid-use-quotes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 15 Ağustos 2020; 2:32:47 >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağol hocam

Baktım cidden adamın dediği gibi Clark Kent olayı olmuş. Vücut ağırlığı sadece 7 kg artıp bench 40 kg dan fazla artmış cidden muazzam. Ben de biraz abartıyor mu bunu anlatan arkadaş acaba diyordum abartma yokmuş.

İlaç kalite farkı da vardır muhtemelen. Abd'de ki ilaçlar daha kalitelidir. Bazen küre giren öyle adamlar görüyorum ki adamın girişi çıkışı aynı ya ilaç sahte ya da antreman beslenme bilgi düzeyi sıfır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nctnll

Cevap için sağol hocam

Baktım cidden adamın dediği gibi Clark Kent olayı olmuş. Vücut ağırlığı sadece 7 kg artıp bench 40 kg dan fazla artmış cidden muazzam. Ben de biraz abartıyor mu bunu anlatan arkadaş acaba diyordum abartma yokmuş.

İlaç kalite farkı da vardır muhtemelen. Abd'de ki ilaçlar daha kalitelidir. Bazen küre giren öyle adamlar görüyorum ki adamın girişi çıkışı aynı ya ilaç sahte ya da antreman beslenme bilgi düzeyi sıfır :)
    hocam steroid aptalca kullanilmadigi surece ciddi katki sagliyor. meshur calismayi biliyorsunuzdur sedanter steroidli adam dogal agirlik calisandan daha fazla yagsiz kas kutlesi gelistiriyordu 12 hafta sonunda.

bence 150 kiloya naturel olarak gelmeniz buyuk basari hocam. steroid kullanarak buna golge dusurmeyin derim. 100 kilodan 150'ye cikana kadarki yolcugunuzu dusunun, steroid olsaydi o macerayi yasamayacaktiniz en basitinden.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam. Kesinlikle haklısın

3 sene önce 100 kg ile 5 tekrar bench yapıyordum. Açıkçası o aralar doğal sınırım bu zannediyordum ve küre girmeyi düşünmüştüm. O zamanlar powerlifting yaygın değildi Türkiye'de çok yüksek kilolar kaldıran yoktu. En sağlamlar 140 150 kg yapıyordu. 130 140 üstüne kesin ilaçlıdır gözüyle bakıyordum

İnternetten birkaç kişiyle konuşmuştum hatta sonra vazgeçtim. Çünkü hiçbir fikrim yoktu ilaç konusunda, pct nedir onu bilmiyordum, yağ oranım düşük değildi, yüzüm sivilceye yatkın zaten ilaç kullansam mahvolur vs. Jinekomastisi bilmem ömür boyu impotans problemi saç dökülmesi falan daha birsürü şey var.

Saçmalama dedim hiçbir fikrin olmadığı bir konuya girme dedim doğal olduğu kadar olsun dedim

İyi de onu demişim dediğin gibi. İnsanın doğal potansiyelinin sandığım kadar düşük olmadığını gördüm. Eğer bir kere yapsaydım hatta ilaç sahte çıksaydı kafamda hep bir soru işareti olurdu acaba ilaçtan mı yoksa doğal potansiyelimden mi diye.

Doğal olarak da gelişiliyor. Tabi yılın 365 günü kürlü dolaşan adamla rekabet edilemez de onların hayatı steroid-yemek spor üçgeninde dönen insanlar. Ama yılda bir kaç kez biraz şişeyim diye kür yapan, antremandan vs hiçbir şey anlamayan adamdan çok daha iyi durumdayız

Şu adam 30 seneden fazla spor yapıyor ve doğal. 50 yaşında. Çok iyi gözüküyor. Epey de güçlü. Boyu 180 cm kiosı 97 kg falan. Definasyona girip küçülmüş hali bu. Birkaç sene önce çok daha ağır ve büyüktü

Doğallığın bu avantajı bence var. Yavaş bir gelişim ama sağlıklı ve kullanım ömrü uzun. 50 yaşında hala sağlıklı ve düzgün spor yapabiliyor.

youtube
    Street Fight Strength and Fitness
    https://www.youtube.com/channel/UCZ1wwJaGRS9Qtvqb7lg3GAg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nctnll -- 15 Ağustos 2020; 19:56:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23182319232023212322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.