|
### DH Body Builders ### (2322. sayfa)
-
-
geçen sene 2. fıtık ameliyatımı oldum. resmen felç iken yürümeye baştan başladım. haliyle çok korktum.ama bi yandan da eski halimi özlüyorum.şuan kollarım inceldi göbek çıktı.gaza geliyorum ara sıra ama sonrasında belim yüzünden korkup çöküyorum. tamamen hareketsiz kalmak da sağlıklı değil. önereceğiniz bişeyler var mı? -
Bunun cevabını burada değil de bence ameliyat olduğunuz alanda uzman bir iki doktora danışın derim. Çünkü bu spor gerçekten bağımlılık yapıyor. Ben programı aksattığım gün kendimi kötü hissediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ONY86
geçen sene 2. fıtık ameliyatımı oldum. resmen felç iken yürümeye baştan başladım. haliyle çok korktum.ama bi yandan da eski halimi özlüyorum.şuan kollarım inceldi göbek çıktı.gaza geliyorum ara sıra ama sonrasında belim yüzünden korkup çöküyorum. tamamen hareketsiz kalmak da sağlıklı değil. önereceğiniz bişeyler var mı? -
Bildiğiniz iyi bir Push Pull Legs programı var mı? 5 günlük olacak, bacağı tek gün yapıcam. Push ve Pull günleri A ve B şeklinde farklı hareketler kapsamalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Namütenahi.Bildiğiniz iyi bir Push Pull Legs programı var mı? 5 günlük olacak, bacağı tek gün yapıcam. Push ve Pull günleri A ve B şeklinde farklı hareketler kapsamalı.
GymKong'ların youtube sitesinde vardı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 12 Ekim 2020; 14:4:4 > -
Hocam bana daha çok yazılı bir şey lazım ya. Bu adamlar kadar hard antrenman yapamam zaten, neredeyse 10'a yakın hareket yapıyorlar.
-
Arkadaşlar selam elimde green detox, red detox, arginine ve cla var proteinoceandan alındı 0 ürünler jelatini üstünde, proteinocean bana yanlış kişinin siparişini yolladı ondan sonra kendileri bana hediye etti bu ürünleri ama kullandığım ürünler değil, isteyen olursa satabilirim dm pls
-
Bu elemanlar ankara'da yaşıyorlarmış bilmiyordum salonları yakın olsa üye olacaktım salonlarına
-
decathlon squat rack 500 ünü kullanan var mı?
piyasada çok fazla uyduruk ürün var bu yine fiyat performans gibi geldi ama kullanıp memnun olan var mı?
gymholix bakayım dedim o da çok uçuk fiyatlar
başka öneride alabilirim.110 kg yim sağlam profilli bir rack lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 22 Ekim 2020; 21:3:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro2
Gittiğiniz salonlarda temizlik nasıl? Mesafe ve maskeye dikkat ediliyor mu?öğlen 1-2 gibi gidiyorum. salonda spor yaparken kimse maske takmıyor ama mesafeye dikkat ediliyor. çok kalabalık da değil sakin sakin çalışıyorum. pandemi daha iyi oldu bile diyebilirim. hayvan gibi yaşayan milletimiz biraz temizlik öğrendi. önceden havluları yere atıp üstüne ayakkabıyla basan SIĞIR sayısı inanılmaz fazlayken şimdi hiç yok.
-
8 senelik spor hayatima sali gunj fitik ameliyati ile ara vermek zorunda kaldim.5 sene once fitik baslangici vardi , bu zamana kadar guclendirdim ama kacinilmaz son oldu.1 hafta ilac tedavisinden sonra doktorum belimi guclendirici (core )hareketler verecek , bir sure o hareketleri yapip bir kac ay sonra spora donebilirim diye dusunuyorum.Tabi eskisi gibi her hareketi yapamam.Siz siz olun dikka edin belinize.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bulaşmanın çok kolay olduğunu ortamlar gibi geliyor bana. Çünkü güçlü bir şekilde nefes alınıp veriliyor. Gitmekte kararsızım. Salona gidenlerde hasta olan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi hareketler yuzunden sakatladigini dusunuyorsun. Gecmis olsun bu arada.
İlk fitik baslangici deadlift ile oldu , daha sonra squatta yuksek agirliklar.Calisma ortamimda oturarak oldugundan , heralde hepsi ust uste geldiginden fitik oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxel
İlk fitik baslangici deadlift ile oldu , daha sonra squatta yuksek agirliklar.Calisma ortamimda oturarak oldugundan , heralde hepsi ust uste geldiginden fitik oldum.Hocam sizce bu ikisi yapılmalı mi
Düzgün yapıldığında çok iyi hareketler ama agir kilolar girdiginde formu duzgun yapman zorlasiyor.Agirliga konsantre olayim derken formu unutabiliyorsun.Dikkat etmekte fayda var.Profesyonel sporcu degilsen , yarismalara katilmayacaksan , vucudunda sorun yoksa, amacina gore yapilabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=HrxbfAMqdxk&feature=youtu.be
Takip edilmesi faydalı bir kanal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 26 Ekim 2020; 0:55:18 >
sanki dolar arttıkça body buildingi bırakanlar artıyor çevrede
-
hocam sizin eve kurduğunuz ağırlıklar aletler vs toplam kç kg? bir odada o kadar ağırlık olmasının zararı var mı hiç araştırdınız mı? dairenin taşıma kapasitesini araştırıyorum ama düzgün bir sonuç bulamadım
benim de aletler kilolar odadaki eşyalar derken 500 kg yi geçti.
-
350 kg ağırlık vardı aşağı yukarı. Diğerleri ile beraber 400-450 kg falan vardır.
Sıkıntı olmaz. Plazalarda üst katlarda spor salonu olabiliyor bazen. Bunlar spor salonu kurulma amacı inşa edilmiyor. Ama pek ala taşıyor.
Öğrenci evlerinde bazen 10-15 kişi tek odada kalıyor. Her biri 70 80 kg'dan toplam 1 tonu geçer. Odanın çöktüğünü falan hiç duymadım :) odaların taşıma kapasitesini bilmiyorum ama endişelenecek bişey olacağını zannetmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X