Forum ölmüş olsa da hala ilgilenen vardır Mr olympia 2020 yi big ramy kazandı efsane bir formla çıktı. Phil heathin geri dönüşü sönük kaldı. Dexter jackson emekli oldu İlk 5 1. Big Ramy 2. Brandon Curry 3. Phil Heath 4. Hadi Choopan 5. William Bonac < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 20 Aralık 2020; 16:39:59 > |
### DH Body Builders ### (2324. sayfa)
-
-
Ölür tabi adam gibi bi protein tozu 500 tl bi bcaa 250 tl
-
Arkadaşlar selam
Şu spor salonu 20:00 kapandığı için spora ara verdim.
Ağırlık alacağım ev için ama. Malum döküm ağırlıklar altın gibi. Bende şu kumlu sıkıştırma ağırlıklardan alacağım.
Alıp kullanan memnun olan var mı? bugün sipariş vereceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JazHoytForum ölmüş olsa da hala ilgilenen vardır
Mr olympia 2020 yi big ramy kazandı efsane bir formla çıktı. Phil heathin geri dönüşü sönük kaldı.
Dexter jackson emekli oldu
İlk 5
1. Big Ramy
2. Brandon Curry
3. Phil Heath
4. Hadi Choopan
5. William Bonac
oha usame bin ladin öldü sanıyordum. adam kılık değiştirip amerikanın kalbine sızmış. helal olsun.
-
Big Ramy belliydi arada baya fark var sağlam kütle yapmış, sırt filan daha gelişirse 4-5 yıl götürür bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse spor yapmıyor mu ya ?
eve makara sistemi kurmak istiyorum basit olanlardan. şu tarz gibi:
daha önce almış, ya da fiyat performans ürünüyle karşılaşan arkadaşımız var mı. amazon.de gibi sitelerde 40 euro gibi fiyatlara var ama kargosunu ekleyince pahalı oluyor. belki daha önce benzerini almış olan vardır diye bir yazıyım dedim
-
Parçaları tek tek alıp kendin yap basit bir yapısı var
27 Ocak BİM'e koşu bandı geliyormuş arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 21 Ocak 2021; 13:4:17 > -
Arkadaşlar bim’e gelen koşu bandı için ne düşünüyorsunuz? Ev için iyimidir
Müstakil bir ev değilse ses sıkıntı olur. Bunun tüm koşu bandları için söylüyorum. Ev için eliptik bisiklet daha mantıklı diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 23 Ocak 2021; 13:25:47 > -
Altta duran yok ama çok mu ses yapar ki
Motoru değil de siz üzerinde koşacaksınız vs pat pat ses yapar diye düşünüyorum. Bir ara ev için araştırma yapıyordum çünkü ben, genel olarak söylenen bir şeydi bu.
-
Bende bahçeden çıkan demir salıncak var.. Bunu balkona koyup kullanmak istiyorum.. Siz arkadaşa parçaları al demişsiniz.. Hangi sitede var bu parçalar? -
Belli bir yerde satılıyor diye demedim. N11 gittigidiyor nalburlar vs vardır
-
Anladım. Benim kablo, makara, triceps halatı almam lazım o yüzden bunların olduğu bir site var mı diye sormuştum. -
-
Merhabalar, daha önce fitnıs a 6-9 ay kadar gittim. Şu an evde kendi halimce gölge boksu, koşu gibi diz çekme hareketleri gibi hareketler yaparak(aynı yerde tempolu düz çekme haraketleri) spor yapıyorum çok sıkıcı oluyor. Spor yapmama engel olan tek şey hareketleri düzensiz yapmam. Şimdi bi koşu bandı bisiklet olsa 5-6 dakika esneme (boyun kol bacak) sonra 15-20 şer dakika koşup ardına sıkıştırma hareketleri yaparım diyorum. Ancak zaten normalde günlük 2-2.5 km yürüyüş yapıyorum(iş yerine yürüyerek gidiyorum). Ancak işte abur cubur yiyen arkadaşlar oluyor v.s. derken kilo veremiyorum. Normalde diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum.
Oturduğum ilde DYNAMİC COMBO tarzı makineler var Bim'e gelen alet yerine o alınır mı sizce? Açıkçası ikinci elde garanti yok bir şey yok korkuyorum. Sıkıntı çıkar diye. Ses gürültü konusunda derdim yok ev dubleks çünkü. 94 kiloyum(boy 1.78). Çünkü kardiyoyu da düzenli yapınca farkı hissediyorum kilo da veriyorum zaten. Ama koşu bandı lüks mü olur acaba diyorum. Maddi olarak bütçe yetiyor ancak devir yatırım birikim devri. Yarın bir gün ülkemizde neler olacağını hiç kestiremiyorum. Diğer taraftan sağlık için paraya acımam. Sizce ne yapayım alayım mı böyle bir alet yoksa gerek yok yap kardiyonu geç mi diyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Çok teşekkürler. -
Hiç Tabata antrenmanı yaptınız mı ?
tavsiye ederim , hem keyifli de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X